Uptours Opiniões

TrustScore: 3.5 em 5

3,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Er der andre, der har oplevet, at et flys counter-nummer aldrig blev vist på afgangsskærmen i lufthavnen? Fly afgang: 21:55 Jeg ankom: 18:58 Jeg ankom i god tid og fulgte informationsskærmen med... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Fuldstændig igennem fantastisk tur! Er du festglad og er et socialt anlagt menneske, skal du helt sikkert rejse med uptours til Aya Napa! Køb det største VIP armbånd og få et skema anlagt uge med... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

En tur til Ayia Napa er en tur man ikke vil glemme. Fedeste byliv du kan finde samt lækkert sted generelt! Men det største tak kommer til det nok det mest fantastiske tema af guider man kan find... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Største scam! Værste guides ever! De holder ikke hvad de lover. Alle rejseguides prøver at sælge alt muligt ligegyldt til dig så de kan tjene mest muligt. Ens hotel bliver ombooket 10 min inden ankom... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Agência de viagens

Escrito pela empresa

Vi har branchens bedste og billigste rejser til Magaluf, Sunny Beach og Aiya Napa.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

1 opinião nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Champagne shower

Champagne shower !

Vi startede allerede i bussen med den vildeste ankomst og derfra tog det fart - takker guiderne for en syg uge , specielt Christina som er for vild ! Vi kommer der hvor hun er - så uptours skal lige fixe et Nice sted til hende og os næste år !

#champangetilfolket

Hej Søren.
Tusind tak for din feedback - det er vi så glade for! Vi glæder os til at se dig igen næste år :-)

Vanvittig uge i magaluf

Vanvittig uge i magaluf!

Der er meget få ting jeg vil anbefale så meget som uptours i magaluf ! Vi har haft en vild uge med alkohol fester og ikke mindst de bedste guider ! Vi fatter ikke hvordan de gør det her en hel sæson ! Specielt Christina var for syg - vækkede os om morgenen med masse engergi og sjov

Hej Laura.

Classificada 5 em 5 estrelas

Er netop nu på vej hjem fra den…

Er netop nu på vej hjem fra den vildeste uge i magaluf! Vi var en gruppe piger afsted og vi er 100% sikre på at vi dkal rejse med uptours igen - specielt hvis Christina er guide ! Hun er en vanvittig dygtig guide som gør uptours til det det er - Tak Magaluf - vi ses til reunion

Hej Laura.
Tusind tak for din feedback - det er vi så glade for! Vi glæder os til at se dig igen næste år og selvfølgelig til en legendarisk reunion :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Helt igennem vanvittig tur til Magaluf!

Helt igennem vanvittig tur! Guiderne er helt oppe og køre none stop, og lige meget hvad, så formår de at levere en høj energi og kæmpe fest, hver evig eneste gang!

De gør et vildt godt stykke arbejde! Stor ros til crew'et!!

Toms up!

5 STJERNER! BOM BOM!

GO EXTREME, OR GO HOME!

🙌🤙🤘😜

Hej Sander.

Classificada 5 em 5 estrelas

Guiderne gjorde min tur min rejse til…

Guiderne gjorde min tur min rejse til magaluf til det vildeste - specielt Christina som bare har sygt meget power på hele ugen #goextremeorgohome

16 de julho de 2019

Hej Julie.

Er det en Hjort

Er det en Hjort? Nej, det er Cathrine(!!!) Cathrine Hjort er min yndlingsguide. Hun fik os bare til at føle os hjemme i byen og så er hun satendælme røvv lækker ❤️

16 de julho de 2019

Hej Anes.

Classificada 2 em 5 estrelas

Nok nærmere nedtours?

Rigtig rigtig øv oplevelse ved uptours desværre.

Vi kommer ned og bliver taget rigtig fint imod, vi booker club b som værelse hvor uptours skriver det er det ultimative ungdomshotel, det er jeg også stensikker på det var hvis man var fra England. Vi er uheldigvis de eneste scandinaviere på hele hotellet.

Derefter gør de alt hvad de kan for at sælge os det helt store armbånd og fortæller hvilke fester der bliver vilde. Deriblandt pool festen.

Vi kommer til poolfesten som er på deres konkurrenters nordics hotel. festen er totalt død og bartenderne er trætte af os, der er hverken højt musik, og drinks måtte ikke medbringes til poolkanten. Vi snakker med en guide om det som fortæller at det er grundet weekenden før at der var folk at for fulde så hotellet mente ikke der skulle holdes poolparty mere. Når de nu vidste det hvorfor så sælge os et poolparty som ikke blev til noget?

Derudover er der dårlig planlægning, vi havde rigtig mange timer hvor vi gerne ville ud og lave noget andet og hvor der ikke var planlagt noget. Men opslagene omkring dagens aktiviteter kom altid op en time eller to før det startede, så man turde ikke planlægge noget.

Vi bliver lovet gratis entre og halv pris på en masse steder fordi vi har det armbånd vi har, og de får det til at lyde som om det er altid, desværre finder vi hurtigt ud af det kun er til de fester som nu er arrangeret og ellers ikke.

Super øv tur for os, og jeg kan desværre ikke anbefale det.

13 de julho de 2019

Hej Andreas.
Tak for din feedback - det sætter vi pris på!

Vi er kede af, at vi ikke har levet op til jeres forventninger. Vores guider planlægger ofte tingene spontant og fra dag til dag, alt efter hvad der sker på destinationen, hvilket er grunden til, at infomationen måske er kommet lidt "sent" afsted. Det gør vi bestemt ikke for at genere nogen, men blot for at lave noget ekstra til vores gæster.

Derudover er guiderne altid klar på at lave noget, så hvis I havde taget kontakt til dem vedrørende at I gerne ville lave noget eller have oplevet noget, så ville de helt sikkert have hjulpet med det! Plus rabatterne er skiftende fra sted til sted og fra time til time nogle gange, men der er altid gode rabatter at komme efter - også når det ikke er på vores events.

Igen tak for din anmeldelse.

Classificada 5 em 5 estrelas

Det har været den fedeste ferie alle…

Det har været den fedeste ferie alle guiderne har været så fede speciel Freja og David. Vi håber alle bestiller hos dem, de altid klar på fest og altid på! Fest med dem!! I vil Imke fortryde det!

9 de julho de 2019

Hej Marc.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super fed tur til sunny beach

Super fed tur med gutterne, uptours har de bedste guider. Vil helt klart anbefale en tur til sunny Beach med uptours, favorit guiderne er helt klart nathalie og David

9 de julho de 2019

Hej Lucas.

Classificada 5 em 5 estrelas

Pablo spaniol? Femmo stjerno... ud af femmo!

Pablo spaniol? Si? No?

Hola!
Efter en sygt gnarly uge i Magaluf med wupturs, uppertur, up-kan-det-bli-mere-f***g-fed-tours, giver jeg lige min bedste anbefaling. Så her er en fedhedsliste, en top-5-hedsliste over fede ting du skal vide og huske inden du tager afsted!
1. Husk din yndlings læspedrik. For hvis det er sådan du lige tænker "hmm jeg skal lige have en drinks ved poolen, mens jeg får min bronze on" og de så ikke har den, så har du den selv med... Eller du kan bestille en whiskey on the robs,Sex on the bi**h og sangrias cervesas i baren... nåååååh så kommer der lige sådan en igen, Mmm...
2. Korbe shorts, der kan ikke blive for meget tip. Du vil gerne have den viser tip, ligesom det er blevet populært der skal være bette små røvballer omme foran på damerne...
3. Fæsterneee... Du tænker måske, "hvad hvis vi ik går ned til festen og bliver på hotellet og spiser is?" Og nej dårlig idé, så går i glip af boys vs girls, half moon og alle mulige andre f***ing fede ting. Du skal ud og prøve alle sammen, alle forlystelserne, barene og de dansene senoritas uden særlig meget tøj påååå! Og så får man sådan en emblem og Uptours ringer til dig og siger sådan, "Hey Jacob, kan det passe du har prøvet alt ting i Magaluf måske" og så siger du bare "Ja det sku da f***ing rigtig, jeg har prøven alle tingene..."
4. Mucho fåkko in the bordelo. Hvis du går og tænker at du måske skal have en lille snack, en lille menneskesnack, så er der massere muligheder. Massere mennesker fra scandinavien, piger og drenge, er i Magaluf og når du går hen og får en lille øl, så går alle lige pludselig hen og er bleven lækker og waps, wups, waps pludselig har du fået en dame pååå! Men husk at fjerne al ebidence on the crime, når der er bleven bolret sex oven på hinanden!
5. Guiderne. Det Cathrine, det Christina, det Nikolaj, det Anes og guidernes konge, Jacob, der gør turen helt igennem episk... Prøv selv at se deres små lille bette muler, de kunne da aldrig finde på at spise nogen gæster, næææh. De er såmænd bare de bedste guider, der giver den bedste tur, hjælp til diverse, fede fester og ikke mindst menneskelig kærlighed!... Eksempel! forestil dig at 90% af dette er rigtig, så har du niveauet af guidernes kærlighed: Casablanca, klokken 04.00 om natten, carbonara, flot solopgang og du har fået en sød lille guide med op og spise... I deler din carbonara og waps, det hele er som lady og vagabondemanden og i kysser næsten... Hun siger, "jeg tror måske jeg er gåen hen og blevn lidt vild mæ dig", det er du også og du sådan til hende "jeg tror os' jeg er blevn lidt vild med dig, det derfor jeg har tænkt måske om vi ska' blive kærester?" og så sker det bare, så kigger hun lige, så gør hun sårn' "haha", og så besvimer hun, fordi hun har aldrig troet, at hun skulle blive dét, MED DIG!...
Og en lille bonustip: Fordi du ikke må have bobberflykniv med, så husk Sort bælte i shut tha f*** up!... Der er sådan nogle sorte Panderossss rundt om alle hjørner og når de kommer sån' og siger "give et all your money åpp" så skal du bare sige sådan.. "øh yes! maybe you can just, øhh, get.. the full extend of the gain!!!" wuaps, wups, waux og de bliver sådan helt "sorry, sorry Gringo"... De stjæler med arme og ben, no jokes!
Så Come on...Afsted!

Aloh!

Stoppo filmo, pleaso! ;-)

8 de julho de 2019

Hej Simon.
Tusind tak for din feedback - det er vi så glade for!

Vi er sindsyg fan af din huskeliste ;-)

Vi glæder os til at se dig igen næste år :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Rejsen og guiderne var det bedste!!

Rejsen og guiderne var det bedste!!! Specielt Kajsa og Cathrine var med til at gøre vores uge perfekt! Vil helt sikkert anbefale alle at rejse med uptours 😍😎

8 de julho de 2019

Hej Jonathan.

Uptours hele vejen!

Uptours hele vejen!

Vi har den fedeste uge med uptours i magaluf ! Specielt niko og Christina er for sindsyge guider og skaber den bedste stemning ! Go Extreme pr go Home’

7 de julho de 2019

Hej Jacob.

Classificada 2 em 5 estrelas

Magaluf armbånd

Egentlig en meget fin rejse. Hotel, fly, mad osv var som det skulle være. Men da vi kommer derned vil guiderne gerne have os til at købe et armbånd. Det her armbånd giver adgang til de forskellige fester m.m. rundt omkring i magaluf. Vi omkring 10 gutter som var afsted valgte at købe ‘extreme’ armbåndet som giver adgang til samtlige fester rundt omkring + en masse goder ved siden af. Det armbånd var også det dyreste. Men vi blev rådgivet af vores guides til at gøre det, for ligesom at opleve de vilde fester og så meget af magalufs natteliv spm muligt. Efterhånden blev vi dog mere og mere opmærksom på at det måske ikke helt er de næsten 2000kr værd. Vi blev hele tiden mødt af nye udgifter som eksempel i baren hvor der er det bedste tilbud på 50%. Eller det er hvad de siger i hvertfald. De eneste tidspunkter vi rigtig kunne mærke at vores penge gik til noget var når der var fri bar. Ellers følte vi os snydt på de groveste, ihverfald til en pris på næsten 2000kr.
Jeg anbefaler lige man tænker en ekstra gang over hvad man køber næste gang, selvom de guides kan få det til at lyde herre fedt.
I konklusion havde vi en grineren tur, men føler os stadig snydt.

7 de julho de 2019

Hej Slam.
Tak for din feedback - det sætter vi pris på!

Vi er kede af, at vi ikke har levet op til jeres forventninger, dog er vi glade for, at I har haft en grineren tur :-)

Nu skal i bare høre her

Nu skal i bare høre her!
Jeg har rejst med Uptours igennem flere år, og jeg kan kun anbefale det til alle😍 Jeg har prøvet alle destinationer, og de har værd i sær fantastiske guider som er mere på end et LÅG 😎

Skud ud til JO, 2xkajsa, olle, nico, Jacob, anes, catrine, Christine og Nicholas
I gjorde Magaluf 2019, til den bedste sommer 😍

6 de julho de 2019

Hej Simon.

Classificada 5 em 5 estrelas

Chrisser er den bedste guide man kunne…

Chrisser er den bedste guide man kunne ønske sig

4 de julho de 2019

Hej Mikkel.

Christina 4ever!! <3

Uptours har givet mig mit livs rejse i magaluf! Guiden Christina var den sjoveste og frækkeste jeg har mødt! Extreme er vejen frem! Magaluf for life

4 de julho de 2019

Hej Frederik.

Classificada 3 em 5 estrelas

Rigtig fin og billig ferie dog…

Rigtig fin og billig ferie dog manglende info.

Vi var 3 drenge som har bestilt 1 uge til Sunny Beach.
Vi starter desværre ferien med flyet er forsinket 3 timer. Dette kunne uptours selvfølgelig ikke gøre for.
Da vi så ankommer til lufthavnen finder vi selv en taxa, da vi mente vi hellere vil det.
Da vi ankommer til hotellet får nøglen og vi tager så i byen.
Det viste sig så dagen efter vi missede alt info (inkl. Info om velkomstfest som vi havde betalt for) og vi ikke har fået vores VIP armbånd. Som vi går udfra var på bussen som vi ikke havde bestilt. Hvis i vælger at forklare jeres kunder om alle fordelene på bussen så gør det til en del af prisen...
Derudover oplever vi desværre mange af de lokale klubber prøver at snyde os fra vores fordele og nægter at give de fordele vi har betalt for.

Så lidt træls man selv skal søge den nødvendige info.

Vi boede på sun palace, hvilket var rigtig fint udover lige to børne underholder som synes de skal skure deres musik op på max kl 10 om morgen. Så søvn fik vi ikke meget af.

Men venlige guider og rigtig fin ferie over all

1 de julho de 2019

Hej Mads.
Tak for din feedback - det sætter vi pris på!

Jeg beklager jeres følelse af mangel på infomation, men det bliver givet lidt på bussen og ellers på velkomstmødet, som man selv vælger om man vil deltage til eller ej. Der er infomationstavler på hotellet, hvor man kan finde nummer til guiderne, da vi selvfølgelig ikke kan vide, hvornår folk er checket in på hotellet, når man fravælger transfer med os.

Vi er glade for at I har været tilfredse med hotellet og at I har været det samme med vores guider - det er så skønt!

Forhåbentlig kan vi byde jer velkommen igen til næste år :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er næsten lige kommet hjem fra en…

Jeg er næsten lige kommet hjem fra en ferie fra magaluf. Har aldrig følt mig så godt velkommen af guides som jeg blev af Nikolai, Catrine og Christina.. de var altså nogle skrapsakke! Vi var kun 2 afsted men det føltes som om vi var flere pga deres gæstfrihed og gode festhumør. Det eneste var de kunne bare ikke drikke så meget 😏😏👌

19 de junho de 2019

Hej Nicolai.

Classificada 5 em 5 estrelas

Skal man have en tur som man aldrig…

Skal man have en tur som man aldrig glemmer, så anbefaler jeg helt klart at man tager med uptours til Magaluf! Fede arrangementer, lækkert hotel og så er Mallorca jo bare en virkelig lækker ø!

Guiderne er virkelig gode til at tage hånd om de forskellige ting og man kan mærke at de går meget op i at man får den fedeste tur! Specielt Nikolaj Hansen og Christina Thomsen var med til at gøre mig og mine drenges tur til en fest!

Vil klart anbefale at man bestiller VIP pakker til turen! Vi valgte VIP PLATINUM EXTREME og det fortryder vi bestemt ikke! Der får du alt med og kommer ikke til at mangle noget som helst. For ikke at afslører alt for meget, men er man til skumfest, UV fest, champagne shower etc. så er det klart pakken man skal vælge

3 de junho de 2019

Hej Andreas.

Den fedeste oplevelse!

Magaluf 2019 har helt sikkert været noget af det fedeste jeg nogensinde har oplevet!! Var afsted med to veninder, og vi er alle kommet hjem med nye venner og bekendtskaber, minder for livet - og så er det en rejse vi meget sent vil glemme!
Stemningen var god hele vejen og guiderne var der for os når vi havde brug for dem. De var altid glade og på, og specielt den danske guide Christina var vi totalt fan af!
Vil helt klart anbefale at gå med Extreme-pakken, hvis man vil få mest muligt ud af turen. Alt i alt var det alle pengene værd!

30 de maio de 2019

Hej Camilla.

Uptours

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais