Er der andre, der har oplevet, at et flys counter-nummer aldrig blev vist på afgangsskærmen i lufthavnen? Fly afgang: 21:55 Jeg ankom: 18:58 Jeg ankom i god tid og fulgte informationsskærmen med... Ver mais
A empresa respondeu
A empresa respondeu
Fuldstændig igennem fantastisk tur! Er du festglad og er et socialt anlagt menneske, skal du helt sikkert rejse med uptours til Aya Napa! Køb det største VIP armbånd og få et skema anlagt uge med... Ver mais
En tur til Ayia Napa er en tur man ikke vil glemme. Fedeste byliv du kan finde samt lækkert sted generelt! Men det største tak kommer til det nok det mest fantastiske tema af guider man kan find... Ver mais
Største scam! Værste guides ever! De holder ikke hvad de lover. Alle rejseguides prøver at sælge alt muligt ligegyldt til dig så de kan tjene mest muligt. Ens hotel bliver ombooket 10 min inden ankom... Ver mais
Vi har branchens bedste og billigste rejser til Magaluf, Sunny Beach og Aiya Napa.
Bredgade 36E, 1260, København, Dinamarca
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Er man til super fed fest mega dak og druk hver dag ;) ja så skal man da vælge Uptours og tage til den mega fed ferie i Magaluf ALL INKLUSIVE til hotellet og Platinum V.I.P Ekstreme armbånd ja så har man alt hvad man har brug for de holder nogle super fede events dernede GUIDERNE fra Uptours er især grunden til den fede stemning og de mega syge fester de holder jeg vil især pointere 2 guider som altid er klar på Dak og have det sjovt
spørg efter Nikolaj Hvidman Hansen og eller Christina Thomsen
de vil give jer en uforglemmelig oplevelse og alt for god underholding bare udfordre dem i Beer Pong så er alt godt ;)
Husk hver dag er en fest :P

Resposta da Uptours
Vi er 3 gutter som lige er hjemvendt fra Magaluf (TRH Hotel). Det har været en helt fantastisk tur, guiderne er rigtig gode til at informere om alting så du mere eller mindre kan slå hjernen fra 😂. Hvis du ikke har prøvet og festrejse eller vil prøve noget anderledes, så tag med optours til Magaluf✈️☀️. En af guider var særlig fed og være sammen med og feste med - spørg efter Nikolaj Hansen 😜.
Ps inden i tager afsted så husk og køb all-inklusive og pakke armbånd🍾📸🔥. Jeg vil personligt anbefalede VIP PLATINUM EXTREME, der får du så meget mere ud af din ferie. Du oplever flest klubber, mennesker og drinks 😜🥃.
PPS alle som tager på denne tur skal opleve Grabbarna Grus Bleach Club, ville ikke sige alt for meget om det fordi det skal opleves. Men en ting som jeg vil afsløre er Champagne shower 🍾🤤😎☀️

Resposta da Uptours
Vi er lige tre gutter, som har været på ferie i Magaluf - TRH. Det var som at komme på et nyt hotel i forhold til sidste år, hvilket er et kæmpe plus!
Jeg var selv guide sidste år på destinationen, så man havde selvfølgelig lidt forventninger, og guideteamet i år levede op til alle forventninger!! Skønne mennesker og gode events, kæmpe respekt og held og lykke med det resten af sæsonen☀️

Resposta da Uptours
Man skal 100% tage der ned alt ved Maga er 1000% det være man kan kun elske det sted og de folk som er der nede magaluf er 100% det fedeste sted og tage hend guiderne er altid på de vil kun 100% det bedste for dig som gæst du for alt hvad du hvad du ønsker af dem magaluf hjerte gemt aldrig glemt ❤️😍
Elsker det sted vi ses næste år ❤️❤️😍
Vi er 4 gutter som lige er hjemvendt fra en fed rejse i Magaluf via Uptours.
Det har været en af de bedste ferier vi har oplevet nogensinde, og det skyldes blandt andet at vi selv proaktivt har deltaget i diverse fester/ aktiviteter fra det købte Platinum armbånd. Jeg tror vi ialt har deltaget til ca. 10 events på en uge, og jeg kan melde den har fået maks. gas hver eneste gang.
Vi havde alle i sinde at det skulle være den vildeste druktur med både fest og farver dagen lang. Det eneste minus var hotellet TRH Magaluf, da maden var meget skrald til tider og vores første værelse var MEGET beskidt (fik et nyt ved hjælp af guide). Derudover var turistskatten dobbelt så høj som skiltet med på uptours hjemmeside, hvilket også var lidt synd.
Jeg har derfor overvejet at give jer 4 stjerner, men det vil være synd da Jacob (guiden) simpelthen er den største humørbombe og fedeste personlighed vi kunne ønske os. Han giver desuden et nap med til events hvis det går for langsomt i baren, da han er tidligere bartender. Stort tak til ham!! Han fortjener derfor den ene stjerne kun til ham :-)
Stort tak til jer alle.
Jeg har købt en rejse for mig og en ven gennem uptours for ca. 13.000kr. Jeg gik selvfølgelig ud fra at det skulle være en 'fed' ferie når det nu stod til den pris.
FØRSTE PROBLEM:
Min ven er desværre blevet overfaldet mens vi var dernede hvilket resulterede i at han brækkede kæben, blevet kørt på hospitalet af ambulancen og der er lavet en politirapport + lægerapport på sagen. Han blev i starten kørt på et offentligt hospital hvor det blev konstateret at kæben var brækket og at han skulle opereres. Han ventede derude i 2 dage og de sagde at der sagtens kunne gå nogle dage endnu før de kan lave operationen. Min ven kunne ikke holde det ud. Han kunne ikke spise og havde konstante smerter. Vi har også indformeret rejseguiden dernede om overfaldet. Vi fik så at vide af rejseguiden at vi skulle udskrive ham derfra og køre ham til et privathospital så det går lidt hurtigere med operationen og tale med rejseforsikringen om det bagefter. Min ven bliver så udskrevet fra den offentlige hospital og kører til den private hospital. Men når vi snakker med rejseforsikringen siger de at de IKKE kan betale for operationen på den private hospital. Det ender så med at vi bliver nødt til at tage hjem 2 dage før hjemrejsen for at han kan lave operationen i Danmark. Vi har også selv betalt for hjemrejsen da den oprindelige hjemrejse ikke kunne ombookes/ændres.
Vi har altså mistet nogle dage fra ferien og så har vi ikke fået den hjælp som vi burde få hverken fra rejseguiden eller rejseforsikringen.
ANDET PROBLEM:
Da jeg ankom tilbage til hotellet efter at have været hos min ven på hospitalet finder jeg ud af at der lige pludselig er kommet et kæmpe hul i loftet på toilettet på vores værelse og der er betonplader ud over det hele. Jeg kontakter med det samme receptionen på hotellet. Jeg får så at vide at de nok skal fikse det - men det eneste de gjorde var bare at gøre rent. Hver gang jeg spurgte om hvornår de kunne fikse det var svaret at de nok skulle gøre det dagen efter. Da vi forlod/checkede ud af hotellet var loftet stadigvæk ikke fikset.
Med andre ord har vi ikke fået det hotelværelse som vi har betalt for.
Lige nu sidder jeg tilbage med en følelse af at være blevet snydt og det vil jeg selvfølgelig ikke finde mig i!
Vi to piger der lige har været i Sunny, og havde en fantastisk uge med massere af fest, gode guider og afslapning. Guiderne var ude ved os om dagen ved poolen og hyggede, og om aftenen var de mere end klar på fest og ballade🍻 De var klar til at hjælpe, hvis man havde fået lidt for meget - en speciel tak til guiden Cille. Også tusinde tak til Benja, Torske Torsten og fløde Emil for en kanon uge😘 Vi ses næste år!
Mig om mine venner er lige kommet hjem fra en fed uge i Magaluf.
Vi blev enige om, at det ikke kun var de mange drinks der gjorde det.
Men også det arrangement der var lagt for dagen af de virkelig søde og dygtige guider, om det var danske eller svenske gjorde ingen forskel, på nær i et tilfælde, Thomas var klart vores yndlings guide, han trak virkelig vores ferie til det næste niveau.
Mange gange tak fra Phister og venner
5 gutter og jeg var i Sunny i juli måned.
Vi blev budt varmt velkommen af de fedeste guider.
Som ugen gik fik vi jævnligt besøg af dem alle sammen, og især en af guiderne, Torsten, fik kørt humøret helt op i vejret - så fedt!
Fantastisk rejse med uptours! Vi havde bestilt rejsen igennem uptours og alt var planlagt ned til mindste detalje. Da vi ankommer til vores hotel i Magaluf sidder vores guide Jakob klar med et kæmpe smil på læben og byder os velkommen. Til velkomst mødet får vi fortalt en masse vigtig information samt bliver vi fortalt om diverse aktiviteter som uptours har planlagt for deres gæster i Magaluf. Igennem hele ugen fik vi en daglig breafing fra Jakob med tider og mødesteder, om det var skumfest, poolparty eller en stor spand på vikingen så var Jakob altid på! Tak for en Sindsyg tur til uptours og Jakob i Magaluf!! Hilsen 9 glade gutter
Super fede festglade guider (Cecilie, Benjamin, Torsten og Emil), som gjorde turen uforglemmelig!
Rim rim det var fed. Vi var 4 gutter, der elskede huset. Vores tur var ekseptionel pga diverse fede events plus de fantastiske guider Torsten, Emil og Benjamin.
Så tag ned på den glade og lav noget ballade ;)
Tak for en mega fed ferie!! Uptours events var i vores tilfælde uundværlige, da man virkelig kom til at snakke med andre gæster og mødte folk fra forskellige steder i dk.
Og en kæmpe tak til alle guiderne!! Som var mega gode til at komme over og lige få en lille snak ved poolen eller give den gas på bordene på dgv med os!! Der sørgede Britney, Cecilie, Torsten, Benjamin og Emil for en kæmpe fest hver aften! Men især Britney, Cecilie og Torsten var en kæmpe hjælp, da mit knæ gik af led. Britney skaffede hjælp i lufthavn og gjorde jeg fik den bedste behandling der og var bare helt fantastik under hele turen og gjorde så meget for os. Cecilie var med i flere timer ved lægen og ambulance, og sørgede for mit humør var oppe når det gjorde mest ondt. Og Torsten for at hjælpe til inden flyveren med trapper, kuffert og mad. Kæmpe tak herfra!! Er klar til at komme igen, hvis det er med de fantastiske guider❤️❤️
**Dette er en kombineret anmeldelse af både Uptours samt Rio Gardens Hotel, Ayia Napa, Cypern**
Havde fornøjelsen af at være sammen med mine kammersjukker i en uge i Ayia Napa, Cypern. Vi rejste med Uptours og boede på Rio Gardens Hotel med "all-inclusive".
Hvis jeg må starte med det positive: Der er ikke en finger at sætte på Uptours' guider. Meget søde og hjælpsomme.
Jeg vil i stedet rette massiv kritik mod Uptours.
KØB ALDRIG EN REJSE MED UPTOURS TIL RIO GARDENS HOTEL I AYIA NAPA PÅ CYPERN!
Hvorfor?
Jeg har så mange klagepunkter, at jeg ikke ved, hvordan jeg skal formulere det, så det giver mening. Men jeg skal give det et forsøg.
Informationerne på Uptours hjemmeside om hotellet før afrejse var usmageligt misvisende og måske direkte forkerte. Inden vi tog afsted havde hotellet ifølge Uptours' hjemmeside 3,5 stjernet. Dette blev ændret til 2 stjerner under vores ophold. Billederne snyder. Eksempelvis et billede af en lækker buffet, som hotellet på ingen måde kan leve op til.
Og apropos maden... Den lækre og indbydende morgenmadsbuffet bestod af lækkert, hvidt, halvristet toastbrød samt lidt forskelligt ultra-silkeskåret pålæg. Til at ligge bunden kunne man få baked beans og mærkelige pandepølser.
Frokost: Bolognese, pomfritter, nuggets eller fiskefingre. Dette børnemenukort blev gradvist skåret ned, så vi på sidstedagen ikke havde noget andet valg end at æde nuggets. Al dette mad smagte super kedeligt på trods af, at køkkenet skulle bruge 45 min. på at lave det.
Aftensmad: en udvidet udgave af frokosten. Hver dag var der seks retter ved buffeten, man kunne øse på tallerknen: Pomfritter, nuggets, fiskefingre, en mystisk makaroni-lasagne, en intet-smagende spaghetti med mælk og 'dagens ret' (en form for gryderet med ris, som varierede fra dag til dag), som 6 ud af 6 dage smagte af intet.
NONE-INCLUSIVE: Drengene og jeg havde investeret vores sparsomme skillinger i en all-inclusive-rejse, som på papiret virkede som en sublim idé. Det var i bagklogskabens lys enormt naivt. Som nævnt længere oppe var det lille udvalg af mad lige til at skylle ud i lokummet. Hvilket ikke er helt forkert, eftersom der var garanti for tyndskid efter indtagelse af maden. En kold øl kunne man ikke få før 3 dage inde i vores ophold. Hvorfor? Jeg har ingen idé. Baren fortalte, at der var udsolgt, men at de havde bestilt flere. De ville ikke give os nogen af de andre øl, som de havde i køleskabet, ej heller gå de 2 min. hen til supermarkedet og købe de manglende øl til os.
I stedet kunne man få drinks, som smagte yderst syntetisk og afskyeligt. Alt sprut smagte af plastic med sukker.
Service: hver evig eneste gang, at jeg skulle op i baren og bestille nogle drikkevarer (på mit all-inclusive-ophold!) fik man sendt øjne. Elller også skulle bartenderen lige skrive den SMS færdig, han var i gang med.
Og jeg er fuld bevidst om, at det generelle niveau for gastronomi og service på Cypern er meget lavt. Men dette er en ommer, Uptours.
For at det hele ikke skal være et langt, surt opstød... og som jeg skrev i starten af denne anmeldelse...
Jeres guider er rigtig dygtige og søde.
Mvh Andreas
Min søster og jeg var i Magaluf. Vi boede på Hotel Samos. Fin hotel. Der stod ikke hvor man bliver hentet i bus ved lufthavnen og det var svært at finde en guide. De kvindelig guider flirtede mest bare med drengene på turen. Så kun guiderne første dag og ellers har vi ikke set en skygge af dem under hele turen.
Min søster fik stjålet sin MacBook sidste dag og guiden var til igen hjælp!!!
Jeg er lige kommet hjem fra en helt fantastisk uge i Sunny Beach. Der var styr på alt og specielt mine to guider Emil og Torsten gjorde ferien helt fantastisk. Allerede fra første dag følge mine kammerater og jeg, at de to gutter havde været en del af vores liv i flere år.
Jeg kan klart anbefale dette, hvis de to er der igen næste år!
#nuhyggervi
“Ska vi tag en tur til magaluf gutter”
“Jaaa det Ska vi ihvertfald”
det var en mega fed tur!!!! Meeeen jeg ku sku enlig godt ha uværet et dårligt hotel med sån lidt halv dårligt mad. Man vil jo gerne forkæle sin tømmermænd efter man har prøvet at drikke nogle af guiderne i gulvet og har været ude og juice den hårdt af på den glade ø med nogle fede mennesker🍻men Det tror jeg sku ik uptours har noget at gøre med de sørget sku bare for de fedeste fester. fedeste begivenheder med de fedeste guider. isshh🤘🏽
PS sku ud til Mo
Sunny Beach
Kia, Torsten og Emil ! Pisse fede mennesker og super hyggelige! I tager jer af jeres gæster og sørger for de har det godt! Mega fedt!
Kommer dog ikke igen, men bliv ved med det i gør fremover!
Mine drenge og jeg har haft den fedeste ferie i Magaluf med Uptours!
Jacob som er en af guiderne i den periode vi har været der, var klart en af grundende til at oplevelsen blev helt perfekt!😄
God til at sætte gang i alle festerne!
Tak for en god tur og vi ses næste år👌
Tak for den fedeste tur, og specielt til monique.. hun er der når man har brug for det, samt falder direkte ind i flokken som var hun en af os 😎👌🏼
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.