Levering van shimano remschijven en remblokjes. Stipte levering en zeer scherpe prijzen. Van Eyck is de topper in de fietsenwereld, zonet een E-bike gekocht en meer dan tevreden over de goede uitleg... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
De geleverde producten waren kort bij de vervaldag. ( 3 maand) ÍK kon afleiden uit mijn bestelling van vorig jaar dat het ging om identiek de zelfde vervaldag en lotnummer: dus de geleverde product... Ver mais
Correcte levering, zeer tevreden over de Shimanoketting, voldoet perfect aan mijn verwachting net zoals mijn ervaring, in het verleden. Kortom tevreden over de prijs/kwaliteit en zeker ook over het te... Ver mais
1 dag voor mijn vertrek merkte ik dat ik geen geïsoleerde camelback slang meer had, handig om in de bergen te toerskiën. Ik bestelde het op een andere site waar het aangeduid stond als op voorraad. Na... Ver mais
Informações sobre a empresa
Van Eyck Sport: Fietsen, accessoires & kledij kopen online - Geniet van voordelige prijzen & snelle levering. Fietsen, accessoires en kledij, dat bestel je bij Van Eyck.
Informações de contacto
Gentsesteenweg 89, 9300, Aalst, Bélgica
- +3253781278
- info@vaneycksport.com
- www.vaneycksport.com
Respondeu a 10% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Niet geleverd
Bestelling zou de volgende werkdag geleverd worden. Na 10 dagen nog niets ontvangen, ondanks dat leverancier aangaf dat de bestelling was afgehandeld. Reageert traag op mails. Uiteindelijk bestelling door mij geannuleerd. Geld retour ging wel snel.
Livraison nickel
Livraison nickel. Prix très abordable. Frais de livraison infimes. Qualité des 2 produits reconnue!
Race handschoen valt erg klein dus…
Race handschoen valt erg klein dus terug gestuurd. Goed afgehandeld.
Is niet mijn eerste aankoop bij Van…
Is niet mijn eerste aankoop bij Van Eyck, telkens loopt het soepel en correct.
Scherpe prijs en snel verzonden.
Scherpe prijs en snel verzonden.
Set Michelin racebanden besteld scherpe prijs toen ik ze had ontvangen zat er een coupon van Michelin bij in en heb toen gelijk weer een set besteld.
Zending was niet te volgen maar ze waren er met 3 werkdagen na bestelling
SAV CMD #E6000027428
La réception de la matchandise n'est pas conforme à la commande.
1er mail envoyé le jour de la réception 11/07 sans réponse
2ème mail 14/07 sans réponse
3ème mail 19/07 sans réponse
Étant client régulier, j'attend le traitement du SAV
onvriendelijk en onwetend personneel
Ze werken met o2o , volgens o2o kun je bij iedereen langsgaan die is ingeschreven bij o2o ongeacht waar je de fiets hebt gekocht ,maar de eerste vraag was heb je uw fiets hier gekocht , en ze konden er precies niet mee lachen dat mijn fiets niet van daar kwam en bekeken mij maar scheef vervolgens zeggen ze mij dat ik de accessoires niet kan kopen omdat ze niet op de fiets bevestigd kunnen worden , na contact met o2o blijkt dat dit wel mogelijk was !
top klantenservice
Ik wil graag een speciaal woord van dank richten aan Louis van Van Eyck Extra voor zijn uitstekende service en betrokkenheid.
Na een erg vervelend voorval waarbij mijn pakketje (met een nieuwe bril) aan mijn voordeur werd afgeleverd maar vervolgens gestolen werd – zonder enige handtekening of aftekening van ontvangst – liet Bpost het volledig afweten. Ondanks hun fout weigerden ze verantwoordelijkheid te nemen of zelfs maar een oplossing te bieden.
Gelukkig kon ik rekenen op Louis. Hoewel dit absoluut niet zijn fout was, noch die van Van Eyck Extra, heeft hij het dossier meteen ernstig genomen en de verantwoordelijkheid op zich genomen. Dankzij zijn inzet en klantgerichte aanpak heb ik ondertussen een nieuwe bril ontvangen.
In tijden waar klantenservice vaak te wensen overlaat, maakt iemand als Louis écht het verschil. Dikke merci!
Van Eyck Sport levert top kwaliteit aan…
Van Eyck Sport levert top kwaliteit aan de scherpste prijs. Na de continental 5000 S TL(2x) bestelde ik de zomeractie Michelin Power Cup TLR 25mm (2x). Beide zijn aan elkaar gewaagd, rolweerstand, comfortabel, wegligging, drukhoudend en makkelijke montering. Tot nog toe geen enkele keer lek.
Producten betaald maar niet ontvangen
Producten besteld en meteen betaald. Na 10 dagen nog niets geleverd of gehoord, reageren ook niet op mails. Volgens de website zijn producten nochtans geleverd binnen de drie dagen of de klant wordt op de hoogte gebracht indien ze niet op voorraad zijn. Communicatie onder nul.
een lichte robuuste helm
een lichte robuuste helm. Een kleinere maatvoering, dus neem gerust 1 maat groter dan je gewoon bent (je kan nog altijd 'finetunen' ;-) )
Enorm snel geleverd
TELEFOONCONTACT VAN EYCK
Ik probeer VAN EYCK telefonisch te contacteren .
GEWOON HOPELOOS !!!!!!!!!!!!!!!!!
Reactie op uw antwoord ;
MIJN MAIL NAAR U KRIJGT OOK GEEN ANTWOORD !!!!

Resposta da Van Eyck Sport
zeer tevreden van de service
zeer tevreden van de service, bedankt team Van Eyck Sport
Correcte bestelling mooi op tijd…
Correcte bestelling mooi op tijd geleverd
Commande en ligne facile et excellent…
Commande en ligne facile et excellent prix. Livraison rapide et correcte.
1 étoile est encore de trop.
1 étoile est encore de trop.
Problème dans la livraison, l’article est retourné à la société.
Plusieurs mails avec 2 ou 3 réponses me disant qu’on allait me contacter, puis une vingtaine d’appels téléphoniques sans jamais avoir d’interlocuteur, il a fallu près d’un mois pour enfin avoir mon article.
Gemakkelijk besteld en snel geleverd.
Gemakkelijk besteld en snel geleverd.
Wordt goed opgevolgd via mails.
Absolutely dissatisfied
Absolutely dissatisfied! My order hasn't arrived yet, yet the payment was debited! PostNL hasn't received the package from Van Eyck Sports yet, and after an initial email contact last week, there's been no further response and no refund! Not a trustworthy store, and I've been patient for over 10 days! I'm curious to see how things continue! I don't recommend it yet, but maybe everything will work out; hope dies last!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.