VDX Internet Services B.V. Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Dennis heeft me enorm geholpen; ik ben 76 en niet opgevoed met internet, websites, online leven etc. Hij heeft meer gedaan voor me dan formeel binnen zijn functie valt en daar ben ik hem reuze dankbaa... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ook al neem ik (nog) geen Office 365 af bij VDX (hetgeen bij Prezent nog niet kon), toch werd ik door ARjan uitstekend geholpen om mijn domeinnaam aan office 365 te koppelen!! Ik ben geen digibeet maa... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

De twee keer dat ik de helpdesk nodig had (in 3 jaar tijd!), reageerden ze telkens supersnel op de mail. Ze denken praktisch en oplossingsgericht mee en helpen je echt verder. Dus niks uren- of dagen... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Al jaren bij VDX, helpen als het nodig is binnen een paar minuten tijdens werktiijden. Waarom VDX? Als je een eigen server hebt dan ben je met hun vrij om je mail server, je websites en ga zo maar... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Empresa de hospedagem na Web

In 2025 bouwen wij verder op meer dan 20 jaar ervaring met het aanbieden van betrouwbare en snelle hostingoplossingen. Ons WordPress-platform is razendsnel, super veilig en het perfecte thuis voor uw WordPress-website. Ook wanneer u er even niet uitkomt, zit u bij VDX goed. Ons supportteam wordt steevast met 5 sterren gewaardeerd omdat zij voor u the extra mile gaan.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

719 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 20% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

74 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

VDX forever

VDX is precies wat je zoekt in een hostingservice. Ze zijn altijd bereikbaar zonder wachttijden, bieden professionele en vlugge hulp bij alle vragen, en geven waar nodig advies en hele duidelijke instructies als er voor andere oplossingen nog externe bijdrage nodig is. Ik ben heel tevreden, en raad VDX aan al mijn klanten aan als hostingservice.

19 de setembro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Arjan is mijn redder in de nood

Arjan is mijn redder in de nood. Mijn websites waren niet toegankelijk omdat er een probleem was met het beveiligingscertificaat (conflict tussen het certificaat van VDX en een "gratis" certificaat). Ik stuurde een mail naar de VDX helpdesk om 18:07 en ruim een kwartier later had Arjan het probleem gevonden en opgelost!

12 de setembro de 2023

Geweldig geholpen

Gister had ik een negatieve review geschreven maar VDX heeft vandaag contact met mij opgenomen en werkelijk waar ik kan nu niks anders schrijven dan dat ik erg positief ben. Leo was de medewerker die ik te woord gestaan heb en niks dan lof over de manier hoe iets negatiefs is omgezet naar iets erg positief. Petje af voor deze service!!

30 de agosto de 2023

Altijd goede ervaring bij VDX

Altijd goede ervaring bij VDX, zit er nu 16 jaar, is altijd goed, niet alleen een deskundige en service gerichte helpdesk, vandaag ook weer professioneel geholpen door Arjan, maar het hele team is altijd sterk in klantgerichtheid. Heb je een probleem, gaan ze door tot de oplossing is gevonden, heel goed, zo hoort het ook, zo ben ik zelf ook ingesteld! Maar ook zijn ze goed in de communicatie, ze houden je goed op de hoogte en facturatie gaat ook vlekkeloos. Ga zo door!

10 de agosto de 2023

Uitstekende dienstverlening

Zowel Dennis als Marcel als Arjan waren snel in het verhelpen van de problemen waar ik tegenaan liep. De dienstverlening was vriendelijk en efficient. Ze denken mee en verder wat mij een vertrouwd gevoel geeft.

2 de agosto de 2023

Oplossingsgericht

Direct live werken aan een oplossing i.p.v. ik kom er later op terug. VDX topwerk en ga zo door!!!

ruim 12 jaar klant

groet Jan

2 de agosto de 2023

Problemen opgelost

Bij het maken van een archiefsite stuitten we op diversie problemen, zowel op de front-end als de back-end. De VDX-helpdesk heeft deze allemaal naar onze tevredenheid opgelost.
Harald Ihle
Webteam AG Eindhoven
ag-eindhoven.nl

25 de julho de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Top service voor een mooie prijs

Na verhuizing van mijn website, werkte Wordpress Multisite niet. Eerst problemen met de auth code van de website. Gemaild en binnen enkele minuten had ik reactie dat de code niet klopte. Nieuwe auth code gestuurd en de volgende ochtend was het domein officieel verhuisd. Daarna problemen met de SSL certificering wat binnen enkele minuten werd opgelost, maar ook dat hielp niet om multisite te laten werken en leek geen enkele oplossing te helpen. In de avond na kantooruren gemaild en de volgende ochtend om een paar minuten over 9 al een mail terug dat de PHP instelling verkeerd stonden en de website weer naar behoren zou moeten werken. Super klantenservice dus, super snel en heel behulpzaam. Inmiddels alweer een paar dagen bezig in de hosting omgeving van VDX en de gehele interface in Plesk en VDX hosting zelf zijn echt heel fijn om in te werken. FTP toegangscodes, mail toegang en Plesk zijn heerlijk makkelijk te vinden.

Dezelfde ervaring hadden we inmiddels al enkele maanden middels een andere website die nog véél groter is dan mijn eigen website en ook vanuit daar altijd goede klantenservice gehad, wat ook de reden is geweest dat ik met mijn eigen bedrijf ben overgegaan naar VDX. Zou het absoluut iedereen aanraden die op zoek is naar een relatief goedkope hosting die gewoon stabiel is en goede service geeft.

17 de julho de 2023

Email problemen

Tot drie keer toe lukte het me niet om opnieuw mijn email te installeren. VDX heeft op afstand perfect geholpen, alles werkt weer!

12 de julho de 2023