Vefa Foto Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har efterhånden købt udstyr fra Vefa Foto en god håndfuld gange, og det har altid været en tryg oplevelse. De har et godt udvalg af film og fremkalde udstyr og kemi, og kommunikation er af top kva... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

For første gang prøvede jeg at bestille hos Vefa Foto. En Evertech DigiMate III Billedbank m/160GB Harddisk, samt en Canon Kursus DVD Tæt på EOS. Søndag bestilt, mandag besked om afsendelse, tir... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ordre nr. 93892 (Ordredato: 17.04.2019) Supernem hjemmeside som giver godt overblik. Gode søgemuligheder. Bedst af alt nogle af de bedste priser jeg kan finde på kameraudstyr. Har senest købt rense... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har handlet flere gange med Vefa via deres netbutik og har kun haft rigtigt gode oplevelser med dem. Kan varmt anbefale andre at handle dér. Ifm min seneste bestilling modtog jeg besked om a... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de fotografia

Escrito pela empresa

Fotohandel i Vejle med stor teknisk ekspertise. Sender til hele landet. Forhandler Canon, Nikon, Sony, Fujifilm. Speciale i brugt fotoudstyr og stort udvalg af film til analog fotografering. Webshop på www.vefafoto.dk

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

4 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Virkelig fremragende kundeservice!

Virkelig fremragende kundeservice!
Vi modtog et produkt, der var i stykker, men det blev ombyttet uden problemer.
Derefter fandt vi ud af, at vores kamera ikke fungerede til ekstern flash, som vi skulle bruge, og vi kunne ikke overskue markedet. Heldigvis var Morten fra Vefa til KÆMPE hjælp, og han guidede os til, hvilket kameraer, der ville være gode for os, og vi var enormt trygge ved at handle hos ham.
Jeg kan kun anbefale butikken, og jeg vil helt sikkert handle hos dem, næste gang jeg skal bruge fotoudstyr.

2 de dezembro de 2021

Fantastisk service

Fantastisk service. Snakkede med Merethe som var super til at hjælpe. Fik svar på mail indenfor få minutter, og ikke mindst personlige og brugbare svar. Tusinde tak for god behandling og god kommunikation. Vefa Foto kan varmt anbefales.

30 de setembro de 2021

fremragende

Nu hvor jeg har brugt flere tusind i vefa Foto kan jeg sige at jeg er meget tilfreds, og vefa foto er en af de første hjemmeside jeg kigger på når jeg har brug for noget. Hvis man bor i jylland som mig, kan man forvente levring på 1 - 2 dage.
Fint hjemmeside og en af de eneste i Dk som sælger ting til fujifilm X-T4. det er jeg meget glad for.
I fremtiden kunne jeg godt tænke mig at se lidt flere cages og accesories fra tilta eller smallrig fordi hvad ellers skal man bruge en cage til uden accesories.
Det kunne også være dejligt, når man bruger flere penge at have gratis levering.

3 de agosto de 2021
Classificada 2 em 5 estrelas

Jeg var klar til at lægge næsten 18.000…

Jeg var klar til at lægge næsten 18.000 kr for et kamera objektiv som jeg havde forudbestilt månederforuden som endeligt var kommet på lager og var klar til afhentning, hvorpå jeg spurgte sælgeren om hun kunne sende den med posten. Det nægtede hun med mindre jeg lavede en ny ordre med yderligere 49kr. for forsendelsen.
Når man som kunde laver en ordre i denne størelsesorden og produktet fra Vefa Foto endda ligger 200 kr dyrere end konkurrenterne på Pricerunner, så synes jeg godt nok det er sølle service af sælgeren Merethe.
Når jeg gjorde udtryk for at jeg syntes vi skulle droppe handlen hvis ikke forsendelsen kunne blive inkluderet, virkede hun overrasket over at jeg var klar til at give afkald på ordren, mon ikke hun er vant til at folk er villig til at se igennem fingre med hendes stædighed, nu når kunder pt. ligger i kø for at få fat i disse objektiver. En ting er sikkert, pga 49kr, mistede Vefa Foto en ordre på næsten 18.000 kr, som vil blive lagt hos konkurrenten.

21 de julho de 2021
logótipo da Vefa Foto

Resposta da Vefa Foto

Hej Kenneth, jeg beklager din dårlige oplevelse. Du er velkommen til at handle lige, hvor du gerne vil. Også hos vores konkurrenter på Pricerunner. Hos Vefa Foto koster fragt 49 kr. Det kan du se på vores hjemmeside.
Jeg har ikke nægtet at sende din pakke. Du har valgt afhentning i første omgang, så af hensyn til afregning, bad jeg dig lave en ny ordre med forsendelse via webshoppen. Fragt for forsendelse koster 49 kr.
At du ud fra pris på produkt og fragt (som kan ses på vores hjemmeside) tolker min service til at være sølle og at du tilmed ud fra en kort telefonsamtale vurderer mig som stædig, er du selvfølgelig i din gode ret til.
Men det ændrer ikke på priserne på produkt og fragt, hvilket jeg beklager. Mvh Merethe Holm, Vefa Foto

Top kvalitet i service IGEN IGEN

OG NU IGEN TOPkvalitets service fra søde ANE her den 7. maj 2024

4.6.2021 Selv om Vefa Foto bor i den modsatte ende af landet end jeg. Handlede jeg der for første gang.
Bestilte en vare ved 11-tiden torsdag og den kom med GLS allerede fredag.

4 de junho de 2021

Imponerende service, glad kunde

Meget behageligt forløb. Det kikser for GLS med levering i første omgang, men super service redder den og jeg får min pakke leveret dagen efter.

Det er første gang, jeg oplever personlig service ved nethandel, jeg bliver ringet op af en venlig Vefa-mand, der har ringet til GLS på mine vegne og løst problemet med den manglende levering.

Ked, af at jeg ikke kan give flere stjerner.

5 de maio de 2021

Sigma optik med Cash Back

Jeg købte for nylig et Sigma optik hos Vefa Foto. Der stod på hjemmesiden, at der var Cash Back på 1100,00 kr. på denne optik. Jeg skulle bare søge om dette inden en bestemt dato. Det gjorde jeg, og stor var min overraskelse over, at Sigma vendte tilbage med beskeden, at denne optik ikke var omfattet af Cash Back aftalen. Jeg forelagde dette forhold for Vefa Foto, og ganske kort tid efter, beklagede de situationen. Jeg skulle bare give dem mine bankoplysninger - så ville de selv betale Cash Back'en. Jeg er sikker på, at pengene er på min konto meget snart! Endnu et STORT plus til Vefa Foto, Vejle!

8 de novembro de 2020

Helt igennem topklasse fra A-Z

Jeg bestilte (webshop) og fik af Vefa Foto leveret et Manfrotto kamerastativ i december måned 2019. Desværre knækkede et gevind på stativet for nogle uger siden. Fra jeg sendte en mail til Vefa Foto og Morten havde skrevet tilbage OG videresendt min reklamation til importøren, gik der 14 minutter. Derfra gik der et par dage, hvorefter jeg havde Vefa Foto i telefonen for at følge op om jeg havde modtaget et nyt stativ, som jeg så har modtaget her i dag. Fra jeg sendte mailen til at jeg nu har et helt nyt stativ i hånden er der gået i alt 4 arbejdsdage. Dette har jeg ikke set bedre - i nogen sammenhænge overhovedet! Næste gang køber jeg mit fotogrej i Vefa Foto på trods af at jeg bor i København. Kæmpe ros og tak til Vefa Foto og Manfrotto importøren!

6 de novembro de 2020
Classificada 5 em 5 estrelas

Super service og hurtig levering

Bestilte et Tamron SP 90mm makro objektiv til mit Canon kamera, selvom det ikke var på lager. Modtog det allerede efter få dage.

Super service, og hurtig levering. Helt sikkert ikke sidste gang jeg benytter mig af Vefa Foto.

26 de outubro de 2020

Vefa Foto - fremragende service

Vefa Foto har særdeles rimelige priser og en rigtig god service. Webshops af den type er der sikkert mange af, men de rigtig gode webshops kan kendes på, hvorledes de håndterer situationen, når noget går galt. Jeg købte en vare hos Vefa Foto og forskelligt gik galt, men de håndterede det aldeles glimrende og alt blev bragt i orden. Kommunikationen undervejs var fremragende.

29 de setembro de 2020

Fantastisk ærlige og sælgere

Jeff er den bedste rådgiver jeg har mødt. tidligere købte jeg udelukkende hos Goecker men de har slet ikke den ekspertise jeg får hos Vefa. Jeff er ikke meget for smil men han er ærlig som man sjældent møder mere i et presset marked. jeg giver gerne noget mere hos Vefa også får man det rigtige. man behøver heller ikke kigge andre steder priserne er skarpe

7 de setembro de 2020
Classificada 5 em 5 estrelas

Har købt mit nye Nikon Z50 med diverse…

Har købt mit nye Nikon Z50 med diverse udstyr hos VEFA. Supergod betjening, venlig imødekommende og bare helt i orden. Mine bedste anbefalinger får de. Dér handler jeg gerne igen, med glæde.

3 de setembro de 2020
Classificada 5 em 5 estrelas

Super service og effektiv levering

Super service og effektiv levering. Havde bestilt et objektiv, som ikke umiddelbart var på lager. Venlig mail og jeg måtte afbestille, da det ellers ville ankomme midt i min ferie. 1 uge efter mail om at de havde fået det på lager hurtigere end forventet - omgående mail til mig om det - hurtig ekspedition - og klar til mig 2 dage efter. Fremragende service

14 de julho de 2020
Classificada 1 em 5 estrelas

De svarer ikke på mails når man spørger…

De svarer ikke på mails når man spørger på tilbud............... dårlig service !

13 de julho de 2020
logótipo da Vefa Foto

Resposta da Vefa Foto

Hej. Jeg beklager din dårlige oplevelse. Vi har de sidste 14 dage kørt med 50 % ansatte hjemme bl.a. pga. sommerferie, så vi har måtte løbe noget hurtigere for at forsøge at nå det hele og her må vi blankt erkende, at der er flere mails, som vi desværre ikke har nået at besvare. Jeg beklager meget situationen. Mvh Merethe Holm

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais