Vefa Foto Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har efterhånden købt udstyr fra Vefa Foto en god håndfuld gange, og det har altid været en tryg oplevelse. De har et godt udvalg af film og fremkalde udstyr og kemi, og kommunikation er af top kva... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

For første gang prøvede jeg at bestille hos Vefa Foto. En Evertech DigiMate III Billedbank m/160GB Harddisk, samt en Canon Kursus DVD Tæt på EOS. Søndag bestilt, mandag besked om afsendelse, tir... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ordre nr. 93892 (Ordredato: 17.04.2019) Supernem hjemmeside som giver godt overblik. Gode søgemuligheder. Bedst af alt nogle af de bedste priser jeg kan finde på kameraudstyr. Har senest købt rense... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har handlet flere gange med Vefa via deres netbutik og har kun haft rigtigt gode oplevelser med dem. Kan varmt anbefale andre at handle dér. Ifm min seneste bestilling modtog jeg besked om a... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de fotografia

Escrito pela empresa

Fotohandel i Vejle med stor teknisk ekspertise. Sender til hele landet. Forhandler Canon, Nikon, Sony, Fujifilm. Speciale i brugt fotoudstyr og stort udvalg af film til analog fotografering. Webshop på www.vefafoto.dk

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

4 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Super god oplevelse

Super god oplevelse
Blev anbefalet af en ven at købe kamera hos Vefafoto, og man må sige at servicen og leveringen er super god, alt kom som aftalt og til den aftalte tid.
Kan varmt anbefale Vefafoto til alle andre.

Mvh Allan

28 de junho de 2018

Virkelig god oplevelse

Købte Kamera + tilbehør. Var kommet til at bestille noget af tilbehøret x 2, de ringede mig op for at høre om det var en fejl, og det var det selvfølgelig :-) De rettede det og sendte kameraet afsted med det samme. Super hurtig levering og virkelig god kundeservice.

19 de abril de 2018
Classificada 5 em 5 estrelas

Har længe ledt efter mit nye stativ

Har længe ledt efter mit nye stativ, monopod. -Valget var efter en del søgen faldet på Sirui. Efter en del shoppen rundt på div hjemmesider faldt jeg over en super godt tilbud hos vefafoto. P-426SR
Der smuttede lige et kuglehoved med i kurven ;)
-Og her efter det er kommet (dagen efter) nyder jeg den lækre kvalitet.
Roser skal der specielt lyde for indpakningen! -Der er mange derude der kunne lære noget. -Super når nyt grej kommer forsvarligt indpakket!
Kigger helt sikkert der først, når der skal handles igen.

6 de fevereiro de 2018

Sådan!

Jeg fandt ud af at jeg skulle have et Sirui T-025KX Sort Carbon m/kuglehoved C-10S stativ - og fandt det så hos Vefa. Jeg skrev til dem for at høre om de stadig havde det til den gode pris det stod til. Der gik ikke mange minutter, og så svarede de bekræftende tilbage. Jeg lagde ordren, og tre timer senere var det hos GLS! Kun fordi GLS ikke bringer pakker ud om lørdagen, fik jeg det mandag - og det var i øvrigt ventetiden værd, et utroligt lækkert stativ.

Så jeg kan kun give Vefa maks stjerner - og er sikker på at jeg handler der igen en anden gang :-)

1 de fevereiro de 2018
Classificada 5 em 5 estrelas

Altid god behandling hos Vefa Foto.

Jeg havde bestilt en vare, men fik at vide pr. mail, at der var 4-6 ugers leveringstid på denne vare (fordi det var en mærkevare); om jeg ikke kunne bruge en tilsvarende, der var 500 kr. billigere, og jeg blev undervejs i skriveriet frem og tilbage, forsikret om at denne vare ikke på nogen måde var ringere end den først bestilte.

Det er jo god kundeservice at interessere sig for, om kunden kan bruge et lige så godt produkt, og som endda er billigere, og som kan sendes med det samme...

24 de janeiro de 2018

Positiv oplevelse

Jeg har tidligere handlet i VEFA's fysiske butik og bestilte umiddelbart før nytår et kamera via hjemmeside. Denne proces var tryg og nem. Efterfølgende stødte jeg ind i lidt vanskeligheder vedr. fakturering og havde telefonisk kontakt med medarbejder hos VEFA, som beklagede uden at det dog ændrede situationen.
VEFA har efterfølgende kompenseret med et ekstra batteri og på trods af at det jo ikke ændrer fejlen, så er det en imødekommenhed, som for mig betyder ganske meget positivt for købsoplevelsen.

Jeg er tilfreds med behandling, leveringstid og proces i det hele taget og handler gerne i butikken og via deres hjemmeside igen.

16 de janeiro de 2018
Classificada 5 em 5 estrelas

Super god og hurtig service.!!

En "tilfældig" snak med Jeff hos Vefa-foto ifbm et fotoarrangement lørdag, hvor han bla anbefalede et par fotobøger.
Bøgerne bestilte jeg senere lørdag aften, og i dag tirsdag er bøgerne afleveret på adressen.
Super god og ikke mindst hurtig service.!!

31 de outubro de 2017
Classificada 5 em 5 estrelas

Vefa er et godt eksempel på hvorfor man …

Vefa er et godt eksempel på hvorfor man skal handle i butikker frem for rene netbutikker. Kundeservice!
Både et spritnyt kamera og objektiv stod klar til låns i en weekend, hvor jeg havde brug for det, efter mit eget blev sendt til reparation.
Et godt eksempel på den service jeg finder i butikken!

4 de outubro de 2017

Fremragende og hurtig levering

Fremragende og hurtig levering. Bestilte om lørdagen, modtog min ordre tirsdag morgen.

Hjemmesiden føles dog ikke særlig moderne, og kunne være en del bedre.

19 de setembro de 2017
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg sendte en mail fredag eftermiddag, for at få hjælp til at købe det rigtige dæksel. Efter nogle minutter tikkede der allerede en mail ind i min indbakke, med yderligere spørgsmål (da jeg havde glemt nogle relevante oplysninger). Jeg havde slet ikke regnet med at få svar tilbage SÅ hurtigt, så jeg læste desværre først denne mail om aftenen og besvarede den udenfor åbningstiderne. Da jeg vågnede imorges (lørdag), var der allerede en ny mail som indeholdt links til de dæksler jeg skal bruge :-)

Super hurtig, venlig og vejledende service. Jeg glæder mig til at se om leveringen er ligeså meget "i top" :-)

3 de junho de 2017

Super lækker service

Super lækker service. Skriver til vefa over email da jeg skulle bruge en canon lens. Sælger siger så "jamen jeg har lige en tilbage skal jeg lægge den til side" et par timer senere køre jeg nedefter den, Den er lagt til side med navn og det hele. super lækkert.
ikke sidste gang jeg kommer der :)

Keep up The good work herfra

5 de maio de 2017
Classificada 3 em 5 estrelas

Mærkelig oplevelse

Jeg ringede for at høre om et produkt var i butikken.
Da jeg kom frem så sagde sælgeren at det produkt havde de ikke.
Øv så havde jeg kørt forgæves.
Jeg kiggede lidt rundt i butikken og fandt selv produktet.
Jeg kunne have fået produktet meget billigere men jeg havde ikke tid til at vente på leveringen.
Så jeg har købt en gang Vefafoto men jeg tror ikke det sker igen.

15 de janeiro de 2017
logótipo da Vefa Foto

Resposta da Vefa Foto

Hej Jacob. Tak for din anmeldelse. Jeg beklager rodet og din lidt blandede oplevelse. Det er taget til efterretning. Mvh Merethe Holm, Vefa Foto

Super Service

Ret skal være ret. Jeg blev pga. misforståelser, små sur over service...Jeg vil derfor give Vefa Foto. en uforbeholden undskyldning, Butikken levede op til standarden og leverede, som forventet super
service
Blot skal i som i fremtiden have forståelse for, at postvæsnet i Dk ikke kan hamle om med samme grad af service
Jeg anbefaler gerne Vefa foto Vejle.

13 de novembro de 2016
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har gennem tiden købt forskelligt udstyr hos Vefa Foto. Havde i sidste uge købt en varer der ikke lige var det jeg regnede med og tog tlf. kontakt til Vefa foto, fik en snak med en super motiveret medarbejder og lavede en aftale med pågældende medarbejder. Blev ringet op kort tid efter og fik et endnu bedre tilbud. Jeg kan kun anbefale Vefa Foto.

3 de agosto de 2016
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais