Vefa Foto Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Havde bestilt et kamera, men glemte rabatkoden (visse produkter har deres egne rabatkoder). Skrev så til vafefoto, og fik hurtigt svar. De fik den skrevet ind på ordrebekræftelsen. Jeg fik både godt p... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

For første gang prøvede jeg at bestille hos Vefa Foto. En Evertech DigiMate III Billedbank m/160GB Harddisk, samt en Canon Kursus DVD Tæt på EOS. Søndag bestilt, mandag besked om afsendelse, tir... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ordre nr. 93892 (Ordredato: 17.04.2019) Supernem hjemmeside som giver godt overblik. Gode søgemuligheder. Bedst af alt nogle af de bedste priser jeg kan finde på kameraudstyr. Har senest købt rense... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har handlet flere gange med Vefa via deres netbutik og har kun haft rigtigt gode oplevelser med dem. Kan varmt anbefale andre at handle dér. Ifm min seneste bestilling modtog jeg besked om a... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de fotografia

Escrito pela empresa

Fotohandel i Vejle med stor teknisk ekspertise. Sender til hele landet. Forhandler Canon, Nikon, Sony, Fujifilm. Speciale i brugt fotoudstyr og stort udvalg af film til analog fotografering. Webshop på www.vefafoto.dk

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

5 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har gennem tiden købt forskelligt udstyr hos Vefa Foto. Havde i sidste uge købt en varer der ikke lige var det jeg regnede med og tog tlf. kontakt til Vefa foto, fik en snak med en super motiveret medarbejder og lavede en aftale med pågældende medarbejder. Blev ringet op kort tid efter og fik et endnu bedre tilbud. Jeg kan kun anbefale Vefa Foto.

3 de agosto de 2016

Perfekt

Har kun haft positive oplevelser med Vefafoto, og handler selvfølgelig hos dem igen.

6 de julho de 2016

Leverer varen

Varer på lager andre ikke har. Venlig betjening pr telefon. Hurtig forsendelse med levering dagen efter ved bestilling inden 15.00. Hele 4 mails med ordrebekræftelse, faktura, forsendelsesadvisering, mail fra Post DK om at pakken er på vej - med tracking nummer. Det fungerer bare ! Der kunne andre webshops lære meget..

25 de fevereiro de 2016

Ingen problemer

Bestilte et stativ fra Vefa Foto og modtog det efter få dage. Ingen problemer. Har handlet her før og vil gerne gøre det igen, hvis priserne er konkurrencedygtige.

7 de julho de 2015
Classificada 4 em 5 estrelas

Klassisk e-handel som fungerer

Bestilte et OM-D E-M10 kamera lørdag med forskellige dele som åbenbart blev leveret fra forskellige steder - flere ting havde de selv på lager. Fik svar 1 time efter og det var bestemt over forventning. God levering gennem Post Danmark. Alle ting var med og levering var præcis som lovet. Sådan!

Så hvorfor ikke 5? Man kan ikke se lagerstatus når man bestiller. Nogle af listerne er meget lange og man kan ikke filtrere på f.eks. størrelse, mærke eller farve. Butikken fungerer bedst hvis du indtaster varenummeret.

Der mangler også den der helt ekstra ting - måske en konfigurator så jeg havde husket at få beskyttelsesfilter med til kit-objektivet. I det mindste kunne størrelsen på det nødvendige filter fremgå... men igen... til de priser forventes det nok at man kan selv eller ringer.

Ville jeg bestille igen? Ja, for de har udvalget, effektiv levering og er fagfolk.

14 de março de 2015

Virkelig hurtig levering

Bestilte et SD kort torsdag kl 10.34, fik en mail om at varen var sendt 12.22 og kunne hente varen på posthuset fredag kl 11.30..... 25 timer fra bestilling til modtagelse, det kan vist næbbe gøres hurtigere👍

20 de fevereiro de 2015
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg vender hver gang tilbage til Vefa Foto...

Selv om jeg begynder med at søge på nettet, ender jeg med at erkende at det bedste mix af seriøs vejledning, god service, og rimelige priser er hos Vefa i Vejle. De har faktisk et enormt sortiment - selv på den begrænsede plads der er i butikken. Og så er det tilmed hyggeligt - og man møder mange (andre) fotonørder når man er der.
Jeg kan kun anbefale stedet - så start endelig med at checke vefafoto.dk

29 de setembro de 2014
Classificada 5 em 5 estrelas

Super service gode priser.

Jeg har efter hånden handlet flere gange hos vefafoto.dk og har altid været yders tilfreds. Både service og priser har været i top. Jeg vil uden tøven handle der igen.

26 de setembro de 2014

Imponerende hastighed

Forespurgte på et objektiv på email, og havde bekræftelse på lagerstatus indenfor 15 minutter.

Bestilte via webshop, og fik bekræftelse på afsendelse 30 minutter senere, hvilket er meget imponerende.

Nu skulle pakken komme idag - fantastisk..!

Tak for god service VEFA.

6 de agosto de 2014
Classificada 2 em 5 estrelas

gensende vare

jeg havde bestilt en vare men den blev væk i posten, så skulle jeg vente 14 dage til en ansat kom hjem fra ferie inden de kunne sende varen igen

18 de julho de 2014

Resposta da Vefa Foto

Hej Tvebak. Jeg beklager meget din dårlige oplevelse. Meldingen herfra er ikke tilstrækkelig. Som jeg kan forstå,løste sagen sig til sidst. Ellers må du i hvert fald give besked. Jeg undskylder endnu engang. Mvh Merethe Holm

Classificada 1 em 5 estrelas

Svarer ikke

Når man bestiller en vare på nettet, skriver de bare - vi har ikke lagerstatus .... - og når man så spørger på leveringstiden på mail svarer de ikke tilbage trods sendt flere mails til dem !!!

12 de julho de 2014

Resposta da Vefa Foto

Hej Stanislaw. Jeg beklager meget den manglende mail-kommunikation. Den skyldes ferie-travlhed. Jeg håber alt er gået i orden. Mvh Merethe Holm

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har efterhånden handlet der en del gange, og kører gerne de godt 100km der er derover. Ville heller ikke have nogle problemer med at handle med dem over nettet.
Servicen og imødekommenheden er stor, og personalet er smilende.

Handler gerne der igen, og anbefaler dem gerne. Så indtil videre, kun positive ting herfra.

LEN

8 de julho de 2014
Classificada 1 em 5 estrelas

Sur betjening

Har lige ringet for at købe et objektiv, og hold da op jeg fik en sur gammel mand i telefonen,
hvis man tager telefonen i en butik, kan man vel forvente at få en vis form for service, eller hvad...

Jeg ringede jo til jer for få expert hjælp omkring objektiv til et Sony kamera, men følte at jeg var meget til besvær, jeg kan egentlig være ligeglad, men er selv i servicefaget, og kan ikke lade helt vær med at nævne det.

4 de junho de 2014

Resposta da Vefa Foto

Hej Inge, jeg er meget ked af din dårlige oplevelse i telefonen. Dine synspunkter er taget til efterretning. Mvh Merethe Holm

Classificada 3 em 5 estrelas

Fragt burde være billigere hos VefaFoto

Nok fornuftige priser på nettet.

Varen som jeg havde bestilt passede ikke til produktet, selvom det ellers fremgik at på sitet. Ringede og fik efter en lang samtale at vide at det kan sendes tilbage igen.
Derfor ikke mere end 3 stjerner.
Vare bestilt Søndag, modtaget torsdag.
Lidt for langsomt...

8 de maio de 2014

Resposta da Vefa Foto

Hej M.M. Vores fragtpriser er tilgængelige inden et køb og også under selve ordreafgivelsen, så umiddelbart går jeg ud fra, at du kendte til priserne inden du lavede ordren. Hvordan vi prisfastsætter produkter, ekspedition og fragt vil vi gerne have lov til at bestemme selv. Du bestilte ordren sent fredag aften og vi sendte den mandag, hvilket vi ikke kan gøre hurtigere. Du har modtaget et produkt, som fra producentens side er forkert beskrevet. Det beklager jeg selvfølgelig dybt og vi tager naturligvis fat i leverandøren for at gøre dem opmærksom på problemet. Som vi talte om i telefonen, må du meget gerne returnere produktet til os, hvorefter du får det fulde beløb samt returfragt refunderet. Mvh Merethe Holm

Perfekt Service

Har købt det meste at mit fotoudstyr over nettet gennem Vefafoto.dk
Både nyt og brugt.
Her har jeg altid fået en god service.
Har haft et kamera til reparation gennem dem og det gik som det skulle :)
Så alt i alt er jeg godt tilfreds med butikken :)

6 de maio de 2014
Classificada 5 em 5 estrelas

Vefafoto er en af de bedste foto hjemmesider på nettet.

Nu jeg har handlet hos vefafoto nogle gange, og der har aldrig været nogen problemer. De er hurtige til at e-maile hvis jeg( eller de) har spørgsmål angående ordren. Vefafoto`s priser er også rimelige. Deres hjemmesiden er også nem at betjene for os der er foto nørder. De eneste to torn på rosenkvisten jeg kan finde er at vefafoto kunne nok hente nogle flere kunder hvis de var at finde på edbpriser.dk eller de brugte GLS i stedet for Post danmark.

29 de abril de 2014
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais