Snel geleverd en goed verpakt. Goede beschrijving erbij voor de installatie en instelling. Dit was heel handig om alleen de motorplaat te vervangen. Dat kon heel snel en daarbij kon de rest van het ve... Ver mais
De levering was keurig op tijd en de informatie op de website was keurig compleet. plug en play herstel van de Ventilatie.
Heel snel, professioneel en vriendelijk geholpen. Ik was onzeker over het onderdeel dat ik nodig had, en aangezien het ging over een behoorlijk duur item (>400 euro), was ik bang om iets verkeerd t... Ver mais
De unit was inderdaad Plug and Play en veel stiller dan de 20 jaar oude ventilatie unit. Het verwijderen van de oude defecte unit was even prutsen en wrikken met een schroevendraaier. Installatie van... Ver mais
Ventilatiewinkel Ventishop is 'Online' sinds 2005. Ventishop is ontstaan vanuit het installatiebedrijf Ventilatie Service Noord Brabant (RG Ventilatie) met vele tientallen jaren persoonlijke ervaring in de ventilatie branche. Wij leveren allerhande nieuwe en originele onderdelen ter reparatie van uw ventilatorunit, wtw-unit, balansventilator, dakventilator, damkap (wasemkap) maar u kunt ook bij ons terecht voor bedieningen, draadloze ontvangers en zenders, sensoren, servo motoren, warmtewisselaars (HRV), enthalpie wisselaars (ERV), afzuig- en inblaas(toevoer)ventielen, filters ook fijnstof- of pollenfilters, het vervangen van kogellagers, het updaten van firmware. Wij zijn het meest ervaren met de merken Stork (Zehnder), Brink Climate Systems, BUVA Vital Air Systems, Orcon en Comair. Onze klanten bevinden zich in geheel Europa. Wij verzenden middels een PostNL Verzekerd Pakket of naar een Pakjegemak PostNL Servicepunt. Ook is afhalen in Tilburg mogelijk. Betaling is mogelijk met o.a. iDeal, IBAN bankoverschrijving, Bancontact, Sofort, Giropay, en PayPal. Ventishop is bewust 100% social media vrij. Wij tonen geen links naar de bekende platformen, wij vragen nooit om ons te liken, te volgen of om uw aankoop te delen. Ook verzenden wij geen nieuwsbrieven en wij hebben geen mailinglists. Wij vallen klanten dus zo min mogelijk lastig. Een aankoop is eenmalig en om een vervolg aankoop zal nooit door ons worden gevraagd.
Schipbeek 11, 5032 RP, Tilburg, Holanda
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Heb al jaren, niet goed genoeg, gezocht naar een ventiel voor het afzuigkanaal in mijn appartement zoals waarmee het 46 jaar geleden is opgeleverd.
Het geleverde artikel was precies waar ik naar op zoek was, compleet met rubber ring en schuimrubber geluiddemper in de verstelbare dop en het is razendsnel geleverd! Op de dag van bestelling was het aan PostNL overgedragen en de volgende dag had ik het in huis.
Klein order toeslag van 2 euro 50... wat een lachertje.
In antwoorde op de reactie van de shop, kan niet vinden hoe dit anders kan, het product is prima maar lastig te verkrijgen dus ben je gedwongen te accepteren dat er een toeslag op gezet word die ik belachelijk vind, vandaar de ene ster.

Resposta da Ventilatiewinkel Ventishop
Alles perfect verlopen! Alleen moeilijk telefonisch bereikbaar.
Product de dag na bestelling al in huis. Doet het naar verwachting.
Price was reasonable and they delivered quickly. No problems at all.
Snelle en goede service.
Ook het statiegeld bedrag was snel retour.
Duidelijke website, snel geleverd inclusief instructies, goed verpakt.
Kortom professioneel. Bezorging ging ook goed.
Sehr guter Service und kompetente Beratung. Immer weider sehr gern!
Snel gerepareerd en goed verzonden.
Een zeer snelle levering en alles mooi ingepakt.
Goede, duidelijke communicatie, service gerichte, klantvriendelijke, behulpzame en vakkundige reparatie van mijn defecte ventilatiesysteem (vervanging kogellagers).
Livraison rapide et pièce reçue conforme à la description et en très bon état.
Online update werd kort na bestelling deskundig uitgevoerd. Goede communicatie. Zonder vragen zijn ook storingsmeldingen weggehaald. Erg tevreden.
Snelle en perfecte levering, tevens ook super verpakt.