Afleverede min elcykel i går , bremser for og bag + justeret gear . Færdig i dag . Bedste service . Bedste cykelmekaniker i Aalborg . Tusinde tak . Kan meget varmt anbefales .
Leia as opiniões dos outros
Skulle have ny cykelsaddel og blev mødt af venlig og serviceorienteret medarbejder. Fik gratis påmonteret ny saddel og informeret om, at den kunne returneres, hvis ikke den levede op til forventninger... Ver mais
Skulle have beskåret forgaflen og have nyt styrbånd på min racercykel. Bemærker en underlig stemning, da jeg afhenter cyklen, men tænker ikke nærmere over det. Inden første tur bemærker jeg,... Ver mais
Nu har jeg brugt dette sted i et års tid når noget går galt med cyklen, og jeg har igen og igen en super oplevelse. Idag havde jeg en endnu bedre oplevelse: Jeg skulle ikke betale en krone for ju... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
98 12 38 51
Informações de contacto
Dinamarca
- www.vestbyens-cykelhandel.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Har et par gange brugte den og vil …
Har et par gange brugte den og vil sige, det er en super god behandling, man får der. Hurtigt og informative.
Altid gode priser og fantastisk service!
Har handlet ved Vestbyens gennem mange år. De har altid de bedste priser, den bedste service, og men kan altid være sikker på en super rådgivning.
En klar anbefaling herfra!
SUPER SERVICE...
Gik der ind for bare at kigge lidt rundt efter MTB op til 15.000,-
Pga. god service/råd og vejledning gik jeg derfra en cykel rigere og mere end 20.000,- fattigere, men med en god fornemmelse...
Kan kun anbefales ..:-)
Kanon service
Jeg er kommet dernede i flere år. Altid kanon service og imødekommende bemanding. Har købt flere cykler dernede, fået skaffet dele hjem og lavet alverdens ting fra simpel service til opspænding af hjul og service på forgafler.
Kan varmt anbefales. Især deres dag til dag service som er lynhurtig. Købte en cykel kl 9.30 og hørte hvor hurtigt de kunne have den klar, da jeg super gerne ville køre på den til arbejde. Kl 11.00 var den klar og jeg var afsted.
Den bedste
God service, eneste problem er den at der mangler plads.
Jeg får klaustrofobi når jeg afleverer min cykel, men er altid glad når jeg henter den igen !.
Dejlig butik
Købte en lækker ny racercykel for snart to uger siden. Cyklen er fantastisk og det var oplevelsen i butikken også. Jeg vil anbefale alle at handle her, da de yder sublim kundeservice og har et stort udvalg.
Kanon service, prisen helt i orden
Trak min racercykel over med en ødelagt forskifter. De ordnede det indenfor et døgn, til en pris der ikke gjorde det værd at købe reservedelene og (forsøge at) gøre det selv.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.