Vi har altid været meget tilfreds med Vestjylland. Vi har altid oplevet at få en rigtig god behandling på vores sager. Vi har aldrig oplevet ikke at kunne få noget dækket. F.eks. havde jeg et fald... Ver mais
A empresa respondeu
Fik en skade på min bil mens jeg var på ferie, anmeldte min skade på Vestjyllands hjemmeside, fik svar dagen efter om at skaden var behandlet og valgte en fordels værksted. Kort tid efter blev jeg k... Ver mais
A empresa respondeu
Havde en vandskade - skjult rørlæk - der viste sig at være meget omfattende. Fantastisk støtte og service fra Vestjylland Forsikring, der har dækket alt, som vandet havde skadet. Fantastisk fin behand... Ver mais
A empresa respondeu
Dejligt telefonen bliver taget når jeg kontakter Vestjylland. Altid kompetent, proffesionel og ikke mindst høflig rådgivning. Har haft Vestjylland i over 30 år og kan kun anbefale selskabet på allerbe... Ver mais
Escrito pela empresa
Bredgade 17-21, 6920, Videbæk, Dinamarca
Hurtig betjening
Kompetent rådgivning/vejledning
God dækning til en fair pris

Resposta da Vestjylland Forsikring
I tage telefonen hver gang og der er altid en løsning på vej.

Resposta da Vestjylland Forsikring
Ærlige og venlige må være nøgleordene. Efter et voldsomt fald var de med mig fra dag et.

Resposta da Vestjylland Forsikring
Jeg har altid fået en god og hurtig betjening, når jeg har haft en skade - tak for det!

Resposta da Vestjylland Forsikring
Erstatningssager ved total skadet bil behandles af ekstern partner, som kun har til formål at udnytte forsikringkundens traume efter ulykke, og udbetale forsikringssum ca. 25-30pct under markedsværdi…
Ingen specifikation og sammenligning 1:1.
Ekstern partners selskabs bestyrelse består i øvrigt af direktør fra Vestjylland.

Resposta da Vestjylland Forsikring
Vi har aldrig oplevet ikke at kunne få noget dækket. F.eks. havde jeg et fald i en Rema butik, jeg slog min albue meget. Fik behandlinger hos Ostopat og er helt fri for smerter. Med 3 børn har vi mistet en del cykler. Vi har altid få noget fra forsikringen.
Har kun godt at sige om Vestjylland forsikring.
Lisbet Nørby Nielsen

Resposta da Vestjylland Forsikring
De er altid mega hjælpsomme og har man en sag så går det stærkt og der er ikke noget pjat

Resposta da Vestjylland Forsikring
Får altid en god betjening af vores konsulent Harald Hagde.

Resposta da Vestjylland Forsikring
Jeg er rigtig godt tilfreds med det service i sender. Så der ikke ventetid når man ringer til jer. Altid god og klar
med hjælpe os.

Resposta da Vestjylland Forsikring
Er meget tilfreds er en rigtig god forsikring altid hjælpsom og rigtig gid behandling vil til en hver tid anbefalede dem til andre

Resposta da Vestjylland Forsikring
Har kun haft brug for dem en gang men ingen problemer en god oplevelse

Resposta da Vestjylland Forsikring
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.