Vestjylland Forsikring Opiniões 5170

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har altid været meget tilfreds med Vestjylland. Vi har altid oplevet at få en rigtig god behandling på vores sager. Vi har aldrig oplevet ikke at kunne få noget dækket. F.eks. havde jeg et fald... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fik en skade på min bil mens jeg var på ferie, anmeldte min skade på Vestjyllands hjemmeside, fik svar dagen efter om at skaden var behandlet og valgte en fordels værksted. Kort tid efter blev jeg k... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Havde en vandskade - skjult rørlæk - der viste sig at være meget omfattende. Fantastisk støtte og service fra Vestjylland Forsikring, der har dækket alt, som vandet havde skadet. Fantastisk fin behand... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Dejligt telefonen bliver taget når jeg kontakter Vestjylland. Altid kompetent, proffesionel og ikke mindst høflig rådgivning. Har haft Vestjylland i over 30 år og kan kun anbefale selskabet på allerbe... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Agência de seguros

Sobre Vestjylland Forsikring

Escrito pela empresa

Vestjylland Forsikring er anderledes
Vi er nemlig ejet af vores kunder, og vores vision er at have Danmarks mest tilfredse kunder.

Du er i centrum
Fordi vi er ejet af kunderne, arbejder vi ikke for at skaffe afkast til aktionærer. Vi arbejder for din og andre kunders tilfredshed.

Ingen telefonkø
Det har betydning i hverdagen. Fx har selskabet ingen telefonkø, så man kommer til at tale med en medarbejder inden for 20. sekunder. Det er også nemt at kontakte os på mail, chat eller via kundeportalen Mit Vestjylland.

Velkommen – også når du har en skade
Vi er der, når du har brug for os. Det er nemlig vigtigt for os, at du også er velkommen, når du har skader. Det er netop dér, vi beviser vores værdi for dig.

Nem og hurtig behandling af skader
45 % af alle tingskader er behandlet inden for et døgn. Du kan anmelde skader via telefon eller online.

Ens pris til nye og gamle kunder
Vores prispolitik er, at du får den bedste pris, uanset om du er gammel eller ny kunde.

Vi forbedrer jævnligt dækningerne og sænker priserne
Når selskabet har økonomisk overskud til det, kommer det kunden til gode. Fx er prisen på hus- og bilforsikringer sænket med hhv. 15 % og 10 % de seneste år.

Kompetent og personlig rådgivning
Vores assurandører tager gerne hjem og besøger dig, når der er behov for at tale om forsikringer. Du kan også møde engagerede medarbejdere i telefonen eller på kontoret i Videbæk. Uanset hvor, arbejder vi for at give dig, de forsikringer, du har brug for, og en hurtig og kompetent behandling af skader.

Kundernes værdier
Vestjylland Forsikringer har sikret vestjydernes værdier i mere end 180 år. Det moderne forsikringsselskab har det til fælles med de tidligere, at forsikringerne afspejler kundernes hverdag og virkelighed. Det er stadig kundernes værdier, der er vigtigst for Vestjylland Forsikring.

Vores værdier
Vestjylland Forsikrings værdier har rødder i den midt- og vestjyske kultur. Det betyder, at vi er troværdige, ihærdige og proaktive. Kundernes hverdag er vigtig for os. Derfor støtter vi lokalt, der hvor vi og vores kunder bor. Vi har tradition for at gøde jorden dér, hvor vi også høster.

Informações de contacto

1 estrela

Hurtig betjening

Hurtig betjening
Kompetent rådgivning/vejledning
God dækning til en fair pris

Hej Ole
Tak for din anmeldelse af Vestjylland Forsikring.
Det glæder os at høre, at du er en tilfreds kunde hos os.

En hurtig afklaring venlig betjening

En hurtig afklaring venlig betjening

Hej Hans Arne
Tusind tak for din anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at du oplever hurtig og venlig betjening – det er netop den service, vi ønsker at give alle vores kunder.
Rigtig god dag 😊
Vivian, Vestjylland Forsikring

I Top

Altid venlig, saglig og god behandling

Hej Herman
Tak for anmeldelsen her på Trustpilot.
Vi er glade for at høre, at du har fået en god behandling og ikke mindst, at du er godt tilfreds hos os.

Classificada 5 em 5 estrelas

I tage telefonen hver gang og der er…

I tage telefonen hver gang og der er altid en løsning på vej.

Hej Finn,
Tak for din anmeldelse og for de fem stjerner. Vi gør en dyd ud af, at levere en personlig og kompetent betjening til vores kunder, så det er dejligt det ikke går ubemærket hen 😊 Og hos os er du ikke et nummer i køen – vi har nemlig ingen telefonkø, hvilket er noget vi er særligt stolte af.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ærlige og venlige må være nøgleordene

Ærlige og venlige må være nøgleordene. Efter et voldsomt fald var de med mig fra dag et.

Hej Claus,
Tak for din anmeldelse. Det er rart at høre, at du har oplevet ærlige og venlige medarbejdere, som har været med dig fra dag ét. Hos Vestjylland Forsikring gør vi vores bedste for at sikre, at du hurtigt er videre igen 😊

Hej Ulla,
Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du altid oplever os som imødekommende, og at tingene bare fungerer uden problemer. Det er lige præcis den oplevelse, vi gerne vil give, når du er i kontakt med os 😊

Hurtigt og nemt

Hurtigt og nemt, god service og ingen problemer 👌

Hej Søren,
Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du oplever, at det hele er hurtigt og nemt, og at du får god service uden problemer 👌

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har altid fået en god og hurtig…

Jeg har altid fået en god og hurtig betjening, når jeg har haft en skade - tak for det!

Hej Gitte,
Mange tak for din positive anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplever god og hurtig service – det er netop sådan vi ønsker det skal være.

Classificada 2 em 5 estrelas

Erstatningssager ved total skadet bil…

Erstatningssager ved total skadet bil behandles af ekstern partner, som kun har til formål at udnytte forsikringkundens traume efter ulykke, og udbetale forsikringssum ca. 25-30pct under markedsværdi…
Ingen specifikation og sammenligning 1:1.
Ekstern partners selskabs bestyrelse består i øvrigt af direktør fra Vestjylland.

Hej
Vi er ærgerlige over, at sagen har givet anledning til utilfredshed.
Hvis du ønsker at drøfte din konkrete sag nærmere, er du meget velkommen til at kontakte os på mail eller tage direkte kontakt til afdelingsleder i Tingskade, Jesper H. Pedersen, på tlf. 96 94 93 34.

Vi føler os trygge !!

Vi har aldrig oplevet ikke at kunne få noget dækket. F.eks. havde jeg et fald i en Rema butik, jeg slog min albue meget. Fik behandlinger hos Ostopat og er helt fri for smerter. Med 3 børn har vi mistet en del cykler. Vi har altid få noget fra forsikringen.
Har kun godt at sige om Vestjylland forsikring.
Lisbet Nørby Nielsen

Hej Lisbeth,
Tak for din anmeldelse. Det er rigtig dejligt at høre, at I har været tilfredse, og at I har oplevet en god sagsbehandling. Det betyder også meget at læse, at vi har kunnet hjælpe, når uheldet har været ude 😊
Tak fordi du deler jeres oplevelser med os 😊

Classificada 4 em 5 estrelas

Hej Per,
Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du aldrig har haft problemer hos os – det er lige præcis den oplevelse, vi gerne vil give 😊

Venlighed

Venlighed, nem at komme i kontakt med og lokale assurandører

Hej Jytte,
Tak for din anmeldelse her på Trustpilot. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores lokale assurandør, og at du generelt er tilfreds med Vestjylland Forsikring. Det betyder meget for os, at du føler dig godt rådgivet og godt behandlet hos os.

Classificada 5 em 5 estrelas

De er altid mega hjælpsomme og har man…

De er altid mega hjælpsomme og har man en sag så går det stærkt og der er ikke noget pjat

Hej Michael,
Mange tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du oplever os som hjælpsomme, og at det går hurtigt, når du har en sag. Det er præcis sådan, det skal være 😊

simpelthen super

Hej,
Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du synes det er super at være kunde hos Vestjylland Forsikring – det sætter vi stor pris på 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Får altid en god betjening af vores…

Får altid en god betjening af vores konsulent Harald Hagde.

Hej Birthe,
Tak for en flot anmeldelse her på Trustpilot. Jeg vil sørge for at bringe de rosende ord videre til Harald. Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde 😊

Bedste forsikringsselskab

Bedste forsikringsselskab. Punktum

27 de janeiro de 2026

Hej Bernhardt,
Mange tak for din anmeldelse. Det er skønt at læse, at du oplever os som det bedste forsikringsselskab 😊 Faktisk, kan vi med stolthed sige at vi de seneste 8 ud af 10 år er kåret som selskabet med de meste tilfredse kunder. Dejligt, du er en af dem.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er rigtig godt tilfreds med det…

Jeg er rigtig godt tilfreds med det service i sender. Så der ikke ventetid når man ringer til jer. Altid god og klar
med hjælpe os.

10 de dezembro de 2025

Hej Lisbeth,
Tak for de rosende ord og for de fem stjerner ⭐ Det glæder os at høre, at du har oplevet en god service hos os. Vi mener, at det skal være nemt at komme i kontakt med sit forsikringsselskab. Af samme årsag mødes du aldrig af kø eller en robot på telefonen. Det glæder os derfor at høre, at det er noget, du har bidt mærke i.

Super god service

17 de março de 2026

Hej Kim,
Tak for din anmeldelse og de fem stjerner ⭐
Det er dejligt at læse, at du oplever super god service hos os. Det er netop den oplevelse, vi gerne vil give alle vores kunder.

Classificada 5 em 5 estrelas

Er meget tilfreds er en rigtig god…

Er meget tilfreds er en rigtig god forsikring altid hjælpsom og rigtig gid behandling vil til en hver tid anbefalede dem til andre

Hej Erna,
Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med Vestjylland Forsikring, og at du oplever os som hjælpsomme med en god behandling - netop sådan vil vi gerne være overfor vores kunder.
Vi sætter også stor pris på, at du vil anbefale os til andre 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Har kun haft brug for dem en gang men…

Har kun haft brug for dem en gang men ingen problemer en god oplevelse

Hej Ove,
Mange tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du havde en god oplevelse, da du havde brug for os – og at det hele forløb uden problemer 😊
Camilla, Vestjylland Forsikring

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais