A empresa respondeu
Vi bestilte nogle fine vinglas hos VintageKeeping, som vi kunne få til en god og bedre pris end andre steder, vi havde kigget. Vi var dog en lille smule ængstelige ved at de fine og skrøbelige glas sk... Ver mais
Vintage keeping har alt til vin. Anbefaler deres StandArt vinglas. Modtog et glas hvor foden havde en skade, kontaktede derfor virksomheden. God hjælp og hurtig service. Glasset blev ombyttet ude... Ver mais
A empresa respondeu
Skulle igen bruge halsmærkater til mine vine - og igen var det VintageKeeping jeg bestilte hos. Betalte - og næsten inden jeg havde "talt til ti" var ordren ankommet til afhentning!. Det var ganske... Ver mais
VintageKeeping er Skandinaviens førende leverandør af vinskabe, vinreoler og vinkøleanlæg.
Vestre Langgade 43, 8643, Ans By, Dinamarca
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Meget hurtig betjening,og produkterne var en julegave som modtageren blev glad for

Resposta da VintageKeeping
Nem at bestille. Super service, øjenkontakt med det samme. Blev mødt med smil og fik hjælp til at få varerne i bilen 👍. Kan varmt anbefales.

Resposta da VintageKeeping
Vintage keeping har alt til vin.
Anbefaler deres StandArt vinglas.
Modtog et glas hvor foden havde en skade, kontaktede derfor virksomheden. God hjælp og hurtig service. Glasset blev ombyttet uden problemer.

Resposta da VintageKeeping
God service og hurtig levering.
Jeg modtog et glas der var gået i stykker under transporten, derfor skrev jeg til dem og de sendte hurtigt et nyt, som jeg modtog dagen efter jeg havde skrevet med dem over mail.

Resposta da VintageKeeping
Rigtig god købsoplevelse hos Vintagekeeping. Det er bare rart at handle med specialister.
Super nem bestilling og hurtigt ekspedition af ordren

Resposta da VintageKeeping
Intet at sætte en finger på.
Hurtig behandling af ordre samt hurtig modtagelse af ordre

Resposta da VintageKeeping
Nemt og overskueligt at bestille og hurtig levering

Resposta da VintageKeeping
Rigtig god oplevelse. Nem og overskuelig hjemmeside, rigtig god service. Havde bestilt og betalt med mobilepay, jeg blev derefter ringet op fordi de kunne sende det billigere end det jeg havde betalt for, så jeg skulle da lige vide at de ikke trak så meget.

Resposta da VintageKeeping
Nemt at bestille, ekstremt hurtigt levering. Ingen fejl, så har egentlig ikke haft så meget med deres service at gøre, men heller intet dårlig at sige så.
Simpelthen bare nemt og hurtigt og god kvalitet.

Resposta da VintageKeeping
Fantastisk kundeservice! Der var en uventet udfordring med min ordre efter levering - og selvom det ikke havde noget direkte med Vintagekeeping at gøre (udfordringen var ikke deres skyld), så gik de 'above & beyond' for at finde en god løsning... Og den løsning de fandt oversteg langt, hvad man som kunde kan forvente. Jeg kan med andre ord kun anbefale at handle her - yderst kompetent, hurtig og venlig kundeservice. TAK!

Resposta da VintageKeeping
Fandt en vinreol med flot rabat - det var en demo model, men ser ud som ny. Jeg fik hurtigt besked om at den var pakket og afsendt.

Resposta da VintageKeeping
Super kompetent rådgivning og rigtig fin service. Der var lige en enkelt ting angående flaskehylde størrelsen som jeg fandt ud af efterfølgende ville have været god viden for mig at have haft. Derfor kun 4 stjerner, men jeg kan varmt anbefale vintage Keeping

Resposta da VintageKeeping
Det var hurtigt at bestille min vare, som kom efter få dage.
Dejlig oplevelse

Resposta da VintageKeeping
God platform at handle på - Gode produkter - God kvalitet !

Resposta da VintageKeeping
Altid top professionel service - hurtig og kompetent hjælp på spørgsmål.
Stor anbefaing herfra.

Resposta da VintageKeeping
Flotte glas, godt tilbud og hurtigt levering!

Uovertruffent kundeservice
Bestilte en champagnesabel i gave og den kom dagen efter. Dette var jeg slet ikke forberedt på og gaven skal først gives om 1 måned. Skrev til Vintagekeeping og de skrev prompte og forlængede returtiden. Meget fornem behandling.

Resposta da VintageKeeping
Vi modtog hurtigt vores ordre. Desværre havde vi ikke set os for, så vi troede vinkøleren var lukket til hver flaske. Det var med henblik på at man ikke tog en våd flaske op. Vi har fået den fineste behandling både ved levering og vores returnering. TAK for super service.

Resposta da VintageKeeping
Hurtig levering og alt fungerer. Har handlet et par gange og begge gange har været lige efter en snor.
Handler helt sikkert hos de igen.

Resposta da VintageKeeping
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.