Voordeelstoffen.nl Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Via een zoekopdracht op Google kwam ik terecht bij voordeelstoffen.nl omdat ik op zoek was naar stof voor het hemeltje van mijn auto. Tijdens het bekijken van de stoffen raakte ik in gesprek met... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Met Martin heb ik telefonisch contact gehad, omdat ik Sterk Gobelin meubelstof wilde bijbestellen en het stof waar i mijn stoelen in 2017 meehad bekleed bestond nog dat heb ik toen ook bij voordeelsto... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Martin is een man met een jarenlange ervaring in het stofferen van meubels. Kwaliteit heeft ie hoog in z’n vaandel staan. Hij heeft onze 2,5 sits bank opnieuw gestoffeerd. Echt super goed gedaan, het... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Hier ben je echt nog klant. In mijn bestelling zat een foutje. Martin heeft mij de dag erna een mail gestuurd en zijn tot een zeer attente oplossing gekomen. Waar krijg je nog z'n klantgerichtheid. Ze... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de móveis

Informação fornecida por diversas fontes externas

Voordeelstoffen verkoopt voordelige stoffen, meubelstoffen, leder huiden, skai leer en meer!

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

210 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

5 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Snelle verzending

Snelle verzending, kwam goed ingepakt aan.

9 de abril de 2020

Hallo
Jazeker worden de goederen degelijk en op juiste manier verpakt en verzonden.

Classificada 5 em 5 estrelas

Vlotte aanpak van een mislevering.👌

Levering was op verkeerd adres geleverd, na een telefoontje werd alles in geen tijd correct geregeld. Serieuze firma, aan te bevelen. Mvg Johan Monbailliu.

8 de abril de 2020

Hallo Johan
Goed om te horen dat u dik tevreden bent met de voortgang en afhandeling bij voorstoffen.nl. wij zijn bedrijf die serieus bezig zijn met verkoop van stoffen en kunstleer en meubelleer online.

Classificada 4 em 5 estrelas

Mooie stof voor een heel goede prijs

Mooie stof voor een heel goede prijs. De bank knapt er zichtbaar van op en de stof is super te verwerken. En een goede service, er wordt goed meegedacht! Bij een aanvulling op de eerste bestelling heeft men aangegeven het van dezelfde rol geprobeerd wordt te verzenden vanaf de fabriek zodat er geen kleurverschil optreedt.

6 de abril de 2020

Hallo
Uiteraard proberen we zo goed mogelijk mee te denken met de klanten, en deze van een goed advies voorzien.

Prima stof

Prima stof, snel geleverd!

30 de março de 2020

Hallo Marleen
uiteraard zijn een bedrijf waar je van op aan kan, en met de juiste kennis van de producten.

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering. Mooie stof.

28 de março de 2020

Hallo

Uiteraard leveren we de de stoffen voor 90% snel aan, en dat allemaal voor een mooie scherpe prijs en u word van uw bestelling op de hoogte gehouden doormiddel mial verkeer.

Perfect

Perfect. Snel monsters portvrij geleverd zelfs met een portvrije retour enveloppe.

27 de março de 2020

Hallo AndrN Nieuwkerk
Ik zou zeggen tegen diegene die dit leest probeer het en ervaar zelf wat voor kwaliteiten wij leveren uiteraard tegen scherpe prijzen.

Classificada 4 em 5 estrelas

Mooie stof prima kwaliteit en snel…

Mooie stof prima kwaliteit en snel geleverd

25 de março de 2020

Hallo Jan
Goed om dat u de stof van Prima Kwaliteit vind. En succes met de klus, en tot een andere keer.

Snelle levering, Alleen heel gedoe met UPS vervoerder

23 de março de 2020

Hallo Henk
Ja af en toe komt dit voor maar is hellaas niets aan te doen maar toch nog mooi dat het verder is goed gekomen.

Classificada 5 em 5 estrelas

snelle levering en voorafgaand aan de…

snelle levering en voorafgaand aan de levering nog een berichtje. Keurig!

21 de março de 2020

Hallo
Ook al hebben we het druk met verkoop proberen we toch de klanten goed in te lichten over de voortgang van de bestelling.

Vakkundig en gedreven

Snelle levering en doordat er een ander type verenpakket was dan het verenpakket op de oude stoel, gaf de eigenaar waardevolle tips. Een echte vakman met jaren ervaring.

17 de março de 2020

Hallo Ko
Ja wij verkopen niet alleen maar stoffen maar voorzien de klanten ook van hanidige tips en uitleg wat zeer gewaardeerd word.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering van het juiste…

Snelle levering van het juiste materiaal. Prima

16 de março de 2020

Hallo
Prima om te horen dat u gekregen heeft wat u had verwacht van deze materialen.

Goed

Prima service

13 de março de 2020

Hallo
Daar staan wij al een lange tijd om bekend. Goede service en goed advies.

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede kwaliteit voor een lage prijs

Goede kwaliteit voor een lage prijs. Attent en meedenkend.

9 de março de 2020

Hallo
Dit mag je toch ook verwachten met meer dan 22 jaar aan ervaring en kennis van materialen. Wij verkopen alleen maar stoffen kunstleer en meubelleer die we zelf ook verwerken.

Prima ervaring!

8 de março de 2020

Hallo
We leveren zoals u van ons mag verwachten correct en netjes.

Classificada 5 em 5 estrelas

Veel keuze en snelle levering.

6 de março de 2020

Hallo
Jazeker hebben we vele keus, en dat alles van goede kwaliteit-kunstleer-meubeleer en meubelstoffen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede informatie bij het product!

Goede informatie bij het product!
Daar kun je wat mee.

24 de fevereiro de 2020

Hallo
Ik zou zeggen tegen de personen die intresse hebben, Probeer het gewoon en u zult versteld staan welke mooie producten we hebben. Martin Voordeestoffen

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering. Ook kreeg ik snel een bevestiging van mijn bestelling,Prima adres dus.

23 de fevereiro de 2020

Hallo
Dit mag je toch ook verwachten dat je serieus bezig bent met de online verkoop Meubelstoffen,Kunstleer en Meubeleer.