Voordeelstoffen.nl Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Via een zoekopdracht op Google kwam ik terecht bij voordeelstoffen.nl omdat ik op zoek was naar stof voor het hemeltje van mijn auto. Tijdens het bekijken van de stoffen raakte ik in gesprek met... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Met Martin heb ik telefonisch contact gehad, omdat ik Sterk Gobelin meubelstof wilde bijbestellen en het stof waar i mijn stoelen in 2017 meehad bekleed bestond nog dat heb ik toen ook bij voordeelsto... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Martin is een man met een jarenlange ervaring in het stofferen van meubels. Kwaliteit heeft ie hoog in z’n vaandel staan. Hij heeft onze 2,5 sits bank opnieuw gestoffeerd. Echt super goed gedaan, het... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Hier ben je echt nog klant. In mijn bestelling zat een foutje. Martin heeft mij de dag erna een mail gestuurd en zijn tot een zeer attente oplossing gekomen. Waar krijg je nog z'n klantgerichtheid. Ze... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de móveis

Informação fornecida por diversas fontes externas

Voordeelstoffen verkoopt voordelige stoffen, meubelstoffen, leder huiden, skai leer en meer!

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

210 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

5 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

snelle service

12 de maio de 2020

Hallo Patricia
Fijn om te horen dat u dik tevreden bent met uw aankoop bij voordeelstoffen,nl

Classificada 5 em 5 estrelas

de service is goed en snel

de service is goed en snel. alles wordt netjes afgeleverd in zeer korte termijn.

11 de maio de 2020

Hallo Julia
Daar staan wij inmiddels om bekend dat bij voordeelstoffen alles keurig netjes word afgehandeld.

Mooi product

Mooi product, en snel in huis!

10 de maio de 2020

Hallo Stefan
Ja ik weet het, we leveren vrij snel en u word goed op de hoogte gehouden van de voortgang van uw bestelling.

Snelle levering, mooie stof

8 de maio de 2020

Hallo Elisabeth
Mooi om te horen dat u zeer tevreden bent omtrent voordeelstoffen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Keuze duidelijke uitleg correcte…

Keuze duidelijke uitleg correcte levering

6 de maio de 2020

Hallo Cornelis
Goed om te horen dat u een dike 10 geeft voor voordeelstoffen de stoffen verkoop online van Nederland. Wij streven ernaar om alle klanten goed te behandelen.

Mooie luxe stoffen!

Nette berichtgeving! Zeer vriendelijk en ook bereid telefonisch advies te geven. Erg tevreden!

4 de maio de 2020

Hallo Alex
Mooi om te horen dat u wat aan mijn advies heeft gehad. Wij willen al onze klant op een goede manier voorzien van advies indien nodig.

Classificada 5 em 5 estrelas

Op tijd geleverd volgens afspraak

Op tijd geleverd volgens afspraak. Keurig verpakt!

3 de maio de 2020

Hallo Margo
We zijn dagelijks voor de volle 100% bezig om alles goed te verlaten verlopen, en dit gaat ons goed af met A keuze producten die we aanbieden op het internet.

Classificada 4 em 5 estrelas

We hebben de stoelen er mee bekleed

We hebben de stoelen er mee bekleed. De stof is er prima voor.En het is ons prima gelukt.

2 de maio de 2020

Hallo Ding
Mooi om te horen dat uw klus goed is gelukt, en dat u de stof goed heeft kunnen verwerken.

Classificada 3 em 5 estrelas

Qua bezorging ed was het super.Alleen…

Qua bezorging ed was het super.
Kwaliteit van de stof is ook goed.
De kleuren zijn net zoals op de site

30 de abril de 2020

Hallo
was u niet tevreden over het product, qua bezorging gaat het in de meeste gevallen aardig snel.

Classificada 5 em 5 estrelas

Het was super en snel. Goede uitleg en service.

28 de abril de 2020

Hallo
Ja dit is ook ons streven dat we snel leveren van de goederen en uitleg geven over het produkt mocht de klant dit op prijs stellen.

Classificada 5 em 5 estrelas

De stof was mooi en helemaal gelijk aan…

De stof was mooi en helemaal gelijk aan de foto online.

26 de abril de 2020

Hallo Annelie
Wij proberen uiteraard de afbeeldingen zo goed mogelijk weer te geven. Maar dat u de ralkleuren goed bekijkt is het eenvoudig om uw kleur te bepalen van het product.

Goede snelle levering

26 de abril de 2020

Hallo H.r Lucassen
bijna voor de volle 100% zijn de klanten goed te spreken over de aankoop bij voordeelstoffen.nl. Wij verkopen alleen maar A keuze stoffen kunstleer en meubelleer.

Classificada 5 em 5 estrelas

Prima kwaliteit voor een mooie prijs en snelle levering

Na bestelling via de site binnen een half uur een persoonlijke e-mail ontvangen dat de bestelling de volgende dag verzonden wordt. Een dag later was de bestelling in huis. Prima kwaliteit voor een mooie prijs. Ik kan voordeelstoffen.nl aan iedereen aanraden. Helemaal top!

21 de abril de 2020

Hallo Patricia
Goed om weer te horen dat u dik tevreden bent omtrent de voortgang bij voordeelstoffen.nl

top site

Snelle levering na prima informatief telefoongesprek

20 de abril de 2020

Hallo Ton
Goed om weer te horen dat u dik tevreden bent, dat mag u toch ook verwachten van de vakman die ook online stoffen,kunstleer en meubelleer verkoopt.

Classificada 5 em 5 estrelas

Gratis monster toegestuurd na tel

Gratis monster toegestuurd na tel. contact.
Bestelling keurig verpakt en snel geleverd.
Goede prijs/strekkende meter

18 de abril de 2020

Hallo Sanders
Mooi om te horen dat weer een klant dik tevreden is met de aankoop bij voordeelstoffen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Goed advies en snelle levering!

17 de abril de 2020

Hallo Rick
Zo langzamerhand staan we bekend als een betrouwbaar bedrijf die de afspraken goed naleeft.

Classificada 5 em 5 estrelas

stevige stof voor een lage prijs

Mooie stevige stof voor een mooie voordelige prijs. Leuke prijs voor de amateurs!

16 de abril de 2020

Hallo JG
Ik kan ket niet vaak genoeg mededelen dat wij allen maar degelijke stoffen en skai leer verkopen tegen een scherpe prijs.

Classificada 5 em 5 estrelas

Al jarenlang een goede ervaring

10 de abril de 2020

Hallo Marry
Inmiddels al meer dan 22 Jaar aan ervaring van de verkoop van stoffen&kunstleer&meubelleer. En op het gebied van het bekleden van meubelen.