Votesmarket Opiniões 9

1. Serviço de marketing online

we are voting service provided. we also provided amazon up votes, report votes, down votes and smm service.

Aceitável

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Exceeded my expectations!

This service can easily triple your growth & engagement! Performance report add-on HIGHLY recommended. This seller is basically the unsung hero of my businesses, although I do always pass on his information when I want to help someone grow.

24 de setembro de 2021

Thanks for your reviews.

Absolutely amazing and professional service

Very helpful, very quick in delivery and very professional work. Excited to see the results, he knows which ads work best for different campaigns....extremely knowledgeable, highly recommend, and will be using him again in the very near future.

23 de setembro de 2021

Thanks for your review.

got disqualified!!!

dont trust them at all! I got disqualified!!! not safe at all. lesson learned.

20 de julho de 2021

Resposta da Votesmarket

we are sorry for this. You also not share your details info, you not told me what country votes do need, You not share your time duration etc. Our maximum client happy for our service

I hired you once but you sent me a…

I hired you once but you sent me a specific Paypal payment link and now are charging me every month the same amount without doing anything.

25 de maio de 2021

Resposta da Votesmarket

Maybe you have misunderstanding, You pay via upwork.com so no way to pay 2nd time in one link. one payment link one time payment. I hope you understand. Please edited your reviews if possible

Not happy at all

18 de maio de 2021

Resposta da Votesmarket

You are happy when you buy our 2nd and 3rd no order. Please tell me details via email why you not happy at all. We do our best for you

Scamming

Scamming, make sure you have access to the voting panel because they dont provide any vote.

30 de outubro de 2019