Informações sobre a empresa

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Elendigt firma

Elendigt firma, som på ingen måde løser opgaver tilfredstillende. Har haft en sag kørende fra november til juni, som stadig ikke er løst. Der er en stor udskiftning af medarbejdere , grundet dårlig ledelse og ejerskab. KAn på ingen måder anbefale dette firma

12 de junho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Hurtig og kompetent service - vanvittig pris

Hurtig og kompetent service
Fuldstændig ublu priser

Super fin service af den kloakmand, der på mindre en ti minutter havde skabt gennemstrømning i afløb fra køkkenvask.
At regningen lød på kr 1.313 inkl moms havde jeg i min vildeste fantasi ikke forestillet mig. Slet ikke set i lyset af, at jeg for 2 1/2 år siden betalte kr 895 inkl moms. Det er en merpris på 46,7% - på 2 1/2 år.

23 de maio de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Har været ansat i dette firma i mange 1…

Har været ansat i dette firma i mange 1 år magen til dårligere firma skal man lede længe efter blev lovet bonus på 2 sager men fik det aldrig den ene dag sagde det var min skyld hvilket det ik var og den anden fik vi det aldrig fordi det ik var på skrift
Ledelse snakker ik sammen de presser en til det yderste og hvis man siger man ik kan nå en sag siger de bare man skal de lytter ik til de ansatte derfor er folk mere syge end normalt fordi de bliver presset så meget og der ik er styr på noget og der er ingen personale pleje det er bare kr og øre for dem og du er bare et nr i rækken

26 de março de 2025

Hold jer langt væk

Da jeg har været ansat i vvs solution kan jeg fra råde alle at holde jer langt fra dette firma

I de år jeg har været vvs har jeg aldrig oplevet så dårligt firma som dette

Vis det var muligt at give færre stjerne havde jeg givet det

3 de março de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg vil på det kraftigste fraråde alle…

Jeg vil på det kraftigste fraråde alle om at benytte VVS Solution, firmaet fakturere altid mindst 2 timer. Firmaet kom efter de havde meldt ud deres montør var syg hele 2 gange.
De har gevaldig interne problemer medarbejderen fortalte det var Alm praktisk at kunder oplevede at få aflyst tider grundet sygdom, som han oplyste ikke var sandt men bundet ud i over bookning samt andre problemer. Han oplyste såvel at over 12 medarbejder har sagt op inden for 14 dage da de ikke vil stå model til forretningsførelsen

20 de fevereiro de 2025

Anbefaler ikke

Kontaktede firmaet da jeg har haft problemer med et tilstoppet afløb. Problemet blev ikke løst første gang. Anden gang de kom, gik der 2-3 dage og så var problemerne tilbage, dog nu med en regning på kr. 3.000 oven i hatten.

1 de maio de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk

Kontaktede firmaet d. 01.03.23 og fik allerede besøg af montør fra firmaet d. 03.03.23 om morgenen. Montøren var hurtig, effektiv og serviceminded og løste 100 % problemet. Derudover gav han mig også forklaringen på hvorfor problemet var opstået, samt oveni det vejledning om hvordan jeg kunne undgå at det opstod igen. Ganske enkelt fantastisk service. Jeg vil fremover bruge dette firma og kan absolut kun anbefale andre at gøre det samme.

3 de março de 2023

Uprofessionel og utroværdig

Jeg kunne lave et lang skriv om hvorfor jeg ikke ville anbefaler denne virksomhed, men det ved jeg udemærket man ikke gider at læse. Jeg gør det derfor kort:

1. Holder ikke aftalerne man laver.
2. Er voldsomt dyre (i forhold til det arbejde de udfører.
3. Er utrolig langsomme og ineffektive.
4. Tager 6 timers arbejdsløn for en opgave der blev løst på 2 timer.

De skal nok lave det du efterspørger, men hele processen er super uprofessionel.

23 de março de 2022

Uprofessionel og dyr

Brug dem ikke - de kan ikke installere noget så enkelt som en vaskemaskine uden at ødelægge den.
De checker ikke, om transportbeslagene er fjernet; men påstår at have prøvekørt maskinen og skriver derfor 3 montørtimer på regningen!!!!

31 de agosto de 2014

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais