Leia as opiniões dos outros
Ik lease er momenteel , maar als het contract verlopen is zal ik daar nooit meer wat leasen. Tussentijds kilometers aanpassen doen ze niet , na twee jaar pas een eindjaarsafrekening door hun eigen f... Ver mais
Acht jaar lang een voertuig particulier geleased. Alleen maar tevreden. Communicatie, snelle reactie, netheid in afhandeling van zaakjes. Wij hebben gekozen voor een ander merk auto waardoor wij genoo... Ver mais
Fijn contact met de verkoper bij Pon Center en later met het team Private Lease, om de beste keuze auto met looptijd en aantal kilometers te kiezen. Denken mee en komen afspraken na. Het is duidelij... Ver mais
Informações sobre a empresa
VWPFS in een financieringsmaatschappe en biedt automotive producten voor financieren, verzekeren en leasen voor autodealers, wagenparkbeheerders, midden- en klein bedrijf en particulieren.
Informações de contacto
Saturnus 1, 3824 ME, Amersfoort, Holanda
- Klantenservice@vwpfs.nl
- www.vwpfs.nl
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Wat een trieste club toch om een auto…
Wat een trieste club toch om een auto van te hebben. Jaren lang als ik om wat ondersteuning vraag (ik klus graag zelf aan m'n golf GTI) via pon/muntstad, krijg je alleen maar onbereidwillendheid om te helpen en exorbitante prijzen voorgeschoteld. Echt tiest er 0 passie in dit bedrijf zit en alleen maar wordt geholpen dat je met een grote tas geld aankomt. Sevice 0, passie 0, vriendelijkheid 0
Volkswagen will always be the best…
Volkswagen will always be the best vehicle on the market.

Uitstekende en snelle service
Snelle en serieuze afwikkeling met betrekking tot de oude private lease auto en de nieuwe Polo

Resposta da Volkswagen Pon Financial Services
Word geen klant als je verrassingen bij inleveren wilt voorkomen
Na 5 jaar klant te zijn geweest bij XLEASY / Volkswagen Pon Financial Services moet ik helaas zeggen dat mijn ervaring uiteindelijk erg teleurstellend is.
Gedurende de leaseperiode heb ik altijd netjes mijn maandelijkse betalingen gedaan en de auto behandeld alsof het mijn eigen auto was.
In de laatste 2 jaar heb ik 2x te maken gehad met marterschade aan de bekabeling van de auto. Beide keren moest ik 100% van de reparatiekosten zelf betalen.
Dat vond ik al teleurstellend, maar de echte tegenvaller kwam bij het inleveren van de auto na 5 jaar.
De auto werd naar mijn mening in goede en nette staat ingeleverd, met alleen normale gebruikssporen na 5 jaar rijden. Toch kreeg ik vervolgens een eindfactuur van €1.400 voor kleine schades zoals lichte krassen, zeer kleine deukjes op de motorkap en lakschade door vogelpoep.
Wat mij vooral stoort is dat:
- de foto’s in het inspectierapport onduidelijk zijn
- kleine gebruikssporen na 5 jaar gebruik volledig worden doorbelast
- er weinig ruimte lijkt voor redelijkheid of coulance
Het voelt alsof er na afloop van het contract alsnog geprobeerd wordt om extra kosten te verhalen op de klant.
Na 5 jaar een trouwe klant te zijn geweest laat dit helaas een erg bittere nasmaak achter.
Mijn advies: word hier geen klant als je geen eindinspectie wilt die uiteindelijk erg tegenvalt en oneerlijk voelt.
Voor mij persoonlijk is dit een reden om in de toekomst geen leasecontract meer af te sluiten bij XLEASY of Volkswagen Pon Financial Services.

Resposta da Volkswagen Pon Financial Services
Dit bedrijf gaat over lijken!!!!!
Dit bedrijf gaat over lijken!!!!!

Resposta da Volkswagen Pon Financial Services
Zeer te vreden met de kamiq.

Resposta da Volkswagen Pon Financial Services
Zeer tevreden VW private lease klant.
De afhandeling van het private leasecontract verliep uiterst soepel en vlot.
Tot op heden ben ik zeer tevreden over de VW Taigo.

Till now all goes well.

Nooit meer leasen
Tussentijds kilometers aanpassen doen ze niet , na twee jaar pas een eindjaarsafrekening door hun eigen fout waardoor ik een klap geld kon betalen!! (Je weet dat je bijtelling moet betalen) de kosten hadden bespaard kunnen blijven als ze hadden geluisterd en een jaar terug een rekening hadden gestuurd. Eens en nooit meer
Flink aftellen tot einde contract

Alles top geregeld

Resposta da Volkswagen Pon Financial Services
Zijn.altijd vriendelijk en doen hun…
Zijn.altijd vriendelijk en doen hun best om tot een oplossing te komen

Telefonisch contact gehad
Telefonisch contact gehad. De mevrouw sprak hartstikke onduidelijk en was alles behalve vriendelijk. Kon niet eens iets vanuit het systeem bekijken en mijn vraag beantwoorden.

Financieen
ik hoor eigenlijk weinig van de financiele afdeling.
Dus ik neem dan ook aan dat alles goed verloopt

Resposta da Volkswagen Pon Financial Services
Een eindeloos verhaal, hier komt geen eind aan en geen oplossing
Dan nu toch maar een revieuw. Ik kan doen wat ik wil, mail wordt niet beantwoord, aan de telefoon krijg ik als antwoord dat ze niets kunnen betekenen, een overzicht van de totaal te betalen facturen komt er niet. Dus vandaag meer weer eens de stoute schoenen aangedaan en gebeld en krijg ik zowaar een prettige persoon aan de lijn J.K. Die verbind me wel door naar de juiste afdeling, helaas wordt zoals ik ook al eerder heb ervaren de verbinding verbroken. Toch maar direct opnieuw gebeld, beginnen we weer van voren af aan, zonder resultaat, deze persoon zal een bericht sturen naar de afdeling met het verzoek mij terug te bellen. Daar heb ik dus ondertussen 0% vertrouwen in dat dat gaat zal gebeuren.
Ik ga nu over tot andere maatregelen.

Toetsing kredietwaardigheid…
Ik heb me behoorlijk gestoord aan het feit hoe ik mijn kredietwaardigheid moest aantonen.
- AOW overzicht.
- Pensioenoverzicht
- Huurinkomsten, huurovereenkomst en bijschrijving op onze rekening
en noem het maar op.
Onvoorstelbaar wat een wantrouwen
En dan alle documenten digitaliseren en uploaden.
Mijn doel was het ontzorgt te worden en dit lijkt wel de belastingdienst

Resposta da Volkswagen Pon Financial Services
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.