Leia as opiniões dos outros

Informações sobre a empresa

1. Serviços jurídicos
  2. Fornecedor de soluções de e-Commerce

WebwinkelKeur is hét moderne webshop keurmerk inclusief reviews dat met de modernste techniek zorgt voor ouderwets vertrouwd winkelen.

Informações de contacto

3,8

Bom

TrustScore: 4 em 5

456 opiniões

Respondeu a 76% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Slecht beleid

Slecht. Webwinkelkeur adviseert bij een (onjuiste) negatieve beoordeling eerst zelf contact op te nemen met de klant. Dan doe je dat en krijg je vervolgens geen reactie van de klant zelf. Hierna vraag je om moderatie bij webwinkelkeur zelf en hoor je dat het niet meer kan, omdat het ouder is dan 14 dagen. Zeer krom systeem. Dus als een klant niet reageert , ben jij als ondernemer de dupe. Ik weet niet wie dat beleid heeft verzonnen, maar daar is dus zeker niet over nagedacht.

3 de abril de 2026

Resposta da WebwinkelKeur

Hi Mohammed, bedankt voor je review.

Wanneer je een moderatieverzoek indient, kun je ervoor kiezen om de klant privé te benaderen of een openbare reactie onder de review te plaatsen. Zodra je dit hebt gedaan, kun je vrijwel direct een moderatieverzoek indienen.

Ik begrijp dat het voor jou niet eerlijk voelt dat we je verzoek niet in behandeling konden nemen omdat de termijn van 14 dagen was verstreken. We hebben dit intern besproken, omdat dit momenteel niet duidelijk genoeg wordt gecommuniceerd. We zullen daarom onze communicatie richting onze leden hierop aanpassen.

Ik zie overigens dat mijn collega dit moderatieverzoek al met je heeft opgepakt.

Classificada 1 em 5 estrelas

Gebrek aan objectiviteit en onafhankelijkheid

Mijn ervaring met WebwinkelKeur bij de behandeling van een geschil is zeer teleurstellend.

De beoordeling is onzorgvuldig uitgevoerd en mist voldoende objectiviteit. Belangrijke context en de opeenvolging van gebeurtenissen die ik duidelijk heb toegelicht, lijken onvoldoende meegewogen. Het traject komt hierdoor eenzijdig over en voelt vooral formeel uitgevoerd, zonder echt begrip van de situatie.

Wat ik bovendien lees in andere reviews over de onafhankelijkheid van WebwinkelKeur, bevestigt helaas precies wat ik zelf heb ervaren: er lijkt onvoldoende objectiviteit en een te sterke neiging om de aangesloten webshop te beschermen. Het keurmerk kan overduidelijk zijn rol als onafhankelijke geschillenbehandelaar niet consistent waarmaken.

Ik raad aan de objectiviteit en kwaliteit van de geschillenbehandeling dringend te verbeteren.

1 de março de 2026

Resposta da WebwinkelKeur

Hi, bedankt voor je review.

Jammer om te horen dat je twijfelt aan de objectiviteit van onze geschillenbemiddeling.
Om een geschil in behandeling te kunnen nemen, hebben wij alle relevante informatie en bewijsstukken nodig. Hierna kunnen wij een juridisch kader schetsen. Wij stellen ons hierin altijd neutraal op, en kiezen geen kant. We vinden het jammer dat jij dit anders ervaart.

Onze rol hierin is om het geschil objectief te toetsen aan de hand van de geldende wet- en regelgeving. Dat betekent ook dat we ons richten op de informatie die juridisch van belang is voor de beoordeling.

Daarnaast heeft mijn collega voorgesteld om het geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie. Helaas hebben wij hier geen reactie op ontvangen.

Prima service

Maud heeft mij fantastisch geholpen met de bemiddeling van mijn geschil met een webwinkel die mijn geld niet wilde retourneren. Snelle, begripvolle en duidelijke correspondentie heeft ervoor gezorgd dat ik eindelijk mijn geld terug heb gekregen. Dank je wel!

24 de março de 2026

Hi Vera,

Bedankt voor je mooie review! Goed om te horen dat je klacht naar tevredenheid is opgelost met hulp van Maud haar bemiddeling😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Als eigenaar van een webshop ben ik…

Als eigenaar van een webshop ben ik zeer tevreden over mijn samenwerking met Webwinkelkeur. De integratie met mijn winkel verloopt vrijwel naadloos, en klanten maken er spontaan gebruik van om een review achter te laten.

Wat ik bijzonder waardevol vindt: de ondersteuning is van het begin af aan uitstekend. Bij vragen over juridische aspecten wordt je echt goed geholpen. Ook innoveren zij continu – er komen regelmatig nieuwe features bij die het beheer van reviews gemakkelijker maken.

De nieuwsbrief met tips en adviezen is een fijne toevoeging. In een tijd met veel nepwebshops biedt Webwinkelkeur klanten de zekerheid dat ze bij een betrouwbare webshop bestellen.

24 de março de 2026

Hi Yetta,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat de integratie soepel verloopt en dat jouw klanten actief gebruikmaken van het reviewsysteem.

Geweldig ook dat je onze ondersteuning en juridische hulp als waardevol ervaart. We vinden het belangrijk om webshops hierin zo goed mogelijk te begeleiden.

We kijken uit naar een verdere succesvolle samenwerking!😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Heel goed bemiddeld met positief resultaat!

Heel goed contact gehad via de mail. Het probleem met een webwinkel werd snel opgepakt. Goede bemiddeling en uiteindelijk is het resultaat positief geëindigd en is mijn bestelde pakje na ruim een maand eindelijk vanmiddag bezorgd!
Heel erg bedankt!

19 de março de 2026

Hi Emma,
Bedankt voor de mooie review😊
Erg fijn om te horen dat het uiteindelijk positief is opgelost en je pakket alsnog is bezorgd.

Classificada 5 em 5 estrelas

Vanaf het eerste contact super goed…

Vanaf het eerste contact super goed geholpen. Je wordt goed op de hoogte gesteld van alles en er wordt duidelijk uitgelegd wat er van je verwacht wordt en wat de volgende stappen gaan zijn. Ik wilde graag het geld terug van een website en dankzij webwinkelkeur is dit gelukt. Nogmaals bedankt!

16 de março de 2026

Hi Clarissa,
Bedankt voor je review!
Wat goed om te horen dat je het proces als duidelijk en prettig hebt ervaren. Fijn dat het bedrag inmiddels is teruggestort 😊

zeer tevreden

Omdat ik een kleine webshop heb en consumenten (ook ik) tegenwoordig niets meer (kunnen) vertrouwen met online shoppen, kreeg ik de tip van iemand om een keurmerk aan te vragen. De procedure om goedgekeurd te worden is grondig en serieus. De medewerkers zijn bijzonder behulpzaam geweest met al mijn vragen. De review-bereidheid blijkt ontzettend groot en daar ben ik heel erg blij mee. De echte, geverifieerde ervaringen helpen twijfelende kopers zeker over de streep. Ik ben zeer tevreden over Webwinkelkeur!

7 de março de 2026

Hi,
Bedankt voor de leuke review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent. We hopen je nog vele jaren als lid te mogen hebben😊

Webwinkelkeur is top!

Heel blij met Webwinkelkeur! De klantenservice via de chat is snel, kundig en prettig. De gepersonaliseerde automatische e-mails met het verzoek om een review te schrijven zijn handig en effectief. Verder zijn er diverse soorten logo's en banners beschikbaar voor de website. Ik ben altijd heel erg blij met de liefdevolle reviews die ik ontvang. Ga zo door!

7 de março de 2026

Hi Margriet,
Bedankt voor de leuke review!😊

Prima keurmerk

Prima keurmerk, houdt webwinkels goed bij de les en bemiddelt in mijn ervaring altijd eerlijk bij reviews en andere problemen.

3 de março de 2026

Resposta da WebwinkelKeur

Hi Mathieu, Bedankt voor de leuke review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent😊

Ongelooflijk

Tronge, zoek je bedrijfsmatig naar een bedrijf die een dienst kan leveren voor klanttevredenheidonderzoek, loop je hier tegen aan... "WebWinkelkeur". Volgens mij doen ze zelf geen klanttevredenheidsonderzoek 🙈

Stuur je al je gegevens door, krijg je terug dat je klanten een retourbeleid moet kunnen aanbieden en dat je uitgestelde betaling moet aanbieden.
Dus digitale fotos moeten ze kunnen retourneren en onbetaald kunnen gebruiken? Omg... 🙈
Buiten dat eisen ze dan ook nog dat je ff je backend en frontend aanpast...

Natuurlijk was mijn antwoord, "bedankt voor de informatie, maar nee bedankt"

Wat denk je, sturen ze een factuur voor geleverde diensten 🤣

Ongelooflijk voor een organisatie die iets met klanttevredenheid doet...

29 de janeiro de 2026

Resposta da WebwinkelKeur

Hi Pieter, bedankt voor je review.

Jammer dat je klantbeleving naar ons toe negatief is. Dit is absoluut niet hoe wij dit hebben doen willen overkomen en voor ons ligt het verhaal dan ook iets anders. Toen je contact met ons opnam over de achteraf betaaloptie en het retourbeleid, hebben wij aangegeven dat een achteraf betaaloptie in jouw geval niet nodig was. Daarnaast hebben wij toegelicht dat een retourpagina verplicht is, maar dat je daarop kunt vermelden dat het herroepingsrecht niet van toepassing is. Je kunt dus zonder problemen gebruikmaken van het keurmerk.

Wat betreft de factuur: bij het aanmelden van je webshop ga je een jaarlidmaatschap aan. Dit staat ook vermeld in de algemene voorwaarden. Maar gezien je aangeeft niet met ons verder te willen, heb ik bij deze de factuur voor je gecrediteerd.

^^Maud

Classificada 1 em 5 estrelas

My review is deleted in favor of the faulty web-store.

I had an issue with technim.nl web store over an order which neither they sent nor refund until I complain about the situation, and blamed me about why I didn't take an action in time(!), and of course I gave them a review they deserve on webwinkelkeur. However, webwinkelkeur immediately put my review under inspection by request of the shop, and later deleted even without letting me know about why, and the links to the review showing like I deleted it by my own. So reviews under this website is in favor of the faulty stores, not trustworthy.

2 de janeiro de 2026

Resposta da WebwinkelKeur

Hi, Thank you for your review.

The webshop submitted a moderation request regarding this review, as it contained inappropriate language and factual inaccuracies. The webshop has successfully refuted these inaccuracies. Consequently, the review was found to be in violation of our user terms and conditions and has therefore been removed.

Classificada 1 em 5 estrelas

Waardeloos contact met Dan!

Waardeloos contact met Dan!
Denkt alleen maar mee met de klant en snapt het hele verhaal niet.
Ook na een dag pas reageren op je mails, is ook wel professioneel van zo'n club.
Maar lekker zo doorgaan! ''we gaan verder niet in discussie'' krijg je als antwoord. Kleurloos persoon!

20 de janeiro de 2026

Resposta da WebwinkelKeur

Hi, bedankt voor je review.

We begrijpen dat dit niet de uitkomst is waarop je had gehoopt. De review van de betreffende klant is echter niet in strijd met onze gebruikersvoorwaarden. Zoals mijn collega heeft aangegeven, was het voor de klant mogelijk om een bestelling te plaatsen, ondanks dat het product was uitverkocht. De klant heeft daardoor wel een bestelling geplaatst, maar deze niet ontvangen. Dit komt overeen met wat de klant in de review beschrijft.
Dan heeft vervolgens aangegeven de discussie niet verder te willen voortzetten, nadat meerdere keren was uitgelegd waarom de review mag blijven staan.
Doorgaans reageren wij vaak al binnen drie uur op e-mails. In dit geval heb je echter vlak voor vijf uur een e-mail gestuurd, waarop de volgende werkdag is gereageerd.

Fijn keurmerk voor het MKB

Fijn keurmerk voor het MKB. Eerder was ik met mijn webshop aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg, echter vond ik dit erg prijzig; geen probleem als je miljoenen omzet draait, maar vond het niet proportioneel.

Zo'n 2 jaar geleden overgestapt met ComfortTuin.nl naar WebwinkelKeur. Tot op heden erg tevreden en ideaal dat het keurmerk incl. review beheer is én het erg betaalbaar is, vooral in vergelijking met andere platformen (waaronder ook het platform waarop ik deze review schrijf).

Mijn ervaring:
- Snelle reactie op vragen/opmerkingen per mail
- Dito prijs-/kwaliteitverhouding

Tevreden klant.

7 de dezembro de 2025

Resposta da WebwinkelKeur

Hi Bas, bedankt voor de leuke review! Fijn dat je zo tevreden bent met Webwinkelkeur. Hopelijk kunnen we de samenwerking nog lang voortzetten😊

Ook illegale websites

Ik heb inmiddels 6 maanden geleden melding gemaakt van een website die illegale gesmokkelde medicijnen verkoopt. Ze zouden er naar kijken maar ze staan er nog steeds op. Blijkbaar vinden ze betalende leden belangrijker dan legale praktijken

3 de dezembro de 2025

Resposta da WebwinkelKeur

Hi, bedankt voor je review. We nemen deze feedback zeer serieus, en zijn nog steeds in de onderzoekfase. We hopen dat er snel meer duidelijkheid komt. Helaas kunnen we je deze duidelijkheid op dit moment nog niet geven. Excuses voor het eventuele ongemak.

SCHIJNVEILIGHEID!!!!

Ik heb iets besteld voor 2.000 € op een webwinkel die lid was van Webwinkelkeur, denkend "het zou wel veilig zijn, hoge score, bescherming van webwinkelkeur"...
HELEMAAL NIKS!
Winkel heeft dus niks geleverd, is failliet verklaard en alles wat ik kreeg van webwinkelkeur is het advies om aangifte te doen.
Waardeloos, SCHIJNVEILIGHEID!

28 de agosto de 2025

Resposta da WebwinkelKeur

Goedemorgen, bedankt voor je review.

Wat vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt met een (voormalig) lid van ons. Echter kunnen we de informatie over jouw klacht niet terugvinden in ons systeem. We willen graag nogmaals met je meekijken. We willen je vragen om hiervoor een mail te sturen naar info@webwinkelkeur.nl . Aan de hand van jouw review kunnen we deze informatie namelijk niet terugvinden in ons systeem.

^^ Maud

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.