Leia as opiniões dos outros
Det var en god opplevelse for alle preparatene deres er skikkelige å dei har denn virkninga som dere forteller skal være,eineste minuset er att jeg har ikkje fått påfyll med preparater jeg har betalt... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har brukt dette produktet i snart et år. Det var som et mirakel. Jeg føler meg lettere på bena. Cellulitter er minimalisert. Jeg ville ta en pause for å se om det jeg ville merke forskjell. Etter... Ver mais
A empresa respondeu
Hadde en hyggelig tlf. samtale med Dere pga. et nystartet abon. på Venolet. Kan ikke uttale meg noe i bredere forstand nå da dette er helt nystartet. har et ønske om en prisreduksjon i kommende le... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Wellvita selger naturbasert sunnhetsprodukter direkte til forbruker. Vårt mål er å forbedre våre kunders livskvalitet ved å tilby de beste kvalitetsprodukter, til gunstige priser.
Wellvita - Sunnhet direkte til deg
Escrito pela empresa

- 14 dagers returrett
- Direkte i postkassen
- Betal etter levering
- Over 35 års erfaring
Vi samler på fornøyde kunder
Trygg og enkel e-handel
Informações de contacto
Engenes 15, 4865, Åmli
- kundeservice@wellvita.no
- www.wellvita.no
Pede aos clientes que escrevam opiniões
As pessoas também visitaram
Poderá usar IA para responderLer mais
Fint med telefonkontakt
Fint med telefonkontakt, virker seriøst. For kort tid til å si noe om produktet, men lover bra.

Resposta da wellvita.no
Dette var nok ikke helt til meg
Dette var nok ikke helt til meg, så ikke så mye endring men da jeg er nesten 80 år så er det vel ikke så rart.

Litt usikker på kundeservice
Litt usikker på kundeservice, det skal alltid selges mere. Men må være mulig å slippe den stadige reklamen.

Fornøyd kunde…
Handling hos Wellvita.no nå og tidligere har gått fint og uten noen form for problemer. Varene kommer og er i samsvar med bestillingen.

Resposta da wellvita.no
..kan kanskje bli en bestselger..!
Hei! Produktet er for tungvint idèt at det er poser som må klippes opp- derav følger problemet med at innholdet har problemer med å blande seg ut med væsken. Et annet problem er at prøvetiden for produktet er for kort til at men kan merke noe virkning i det hele tatt. Prøv derfor å forandre produktformen med min rapport som bakgrunn. Mottar gjerne en forsendelse fra Wellvita når dere har funnet ut om en ny variant har bedre form og effekt. Med hilsen Ketil Rasmussen

Resposta da wellvita.no
Jeg brukte hair grow tabletter for 4…
Jeg brukte hair grow tabletter for 4 uker nå og har ingen forandring

Resposta da wellvita.no
Vanskelig med anmeldese kun etter bruk…
Vanskelig med anmeldese kun etter bruk i 14 dager 😀 Men vil gjerne ha en ny forsendelse av 60, i slutten av juli. God sommer.ø
Mvh
Hanne Marie Haugen

Resposta da wellvita.no
Bestillingen min ble effektivt og greit…
Bestillingen min ble effektivt og greit håndtert. Rask levering. Ingenting å klage på. Men jeg vet jo ennå ikke i hvilken grad tablettene hjelper.m, slik jeg håper at de skal.
Syns at dette var oversiktlig og godt…
Syns at dette var oversiktlig og godt dokumentert.
Det virket ikke som noe kjøpepress, det var opp til meg og avgjøre om jeg ville ha dette produktet.
Mvh
Tore B

Resposta da wellvita.no
Vellvita som firma er nok ok,men…
Vellvita som firma er nok ok,men produktet lar vente på seg når det gjelder resultater.

Rask levering
Rask levering, pluss at dere ringte for å informere om hvor lang tid det ville ta før man kunne se virkning av produktet. Kunne ringe når som helst hvis spørsmål. Kjekke folk!

Resposta da wellvita.no
Det er ikke mye jeg kan fortelle her
Det er ikke mye jeg kan fortelle her, men når jeg bestiller en vare, og den kommer raskt så er det et pluss i margen, og det er jeg fornøyd med.
Har bare såvidt begynt å bruke det, så ingen erfaringer ennu.
Hilsen Bengt Roos

Resposta da wellvita.no
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.