wellvita.no Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Det var en god opplevelse for alle preparatene deres er skikkelige å dei har denn virkninga som dere forteller skal være,eineste minuset er att jeg har ikkje fått påfyll med preparater jeg har betalt... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har brukt dette produktet i snart et år. Det var som et mirakel. Jeg føler meg lettere på bena. Cellulitter er minimalisert. Jeg ville ta en pause for å se om det jeg ville merke forskjell. Etter... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Hadde en hyggelig tlf. samtale med Dere pga. et nystartet abon. på Venolet. Kan ikke uttale meg noe i bredere forstand nå da dette er helt nystartet. har et ønske om en prisreduksjon i kommende le... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de vitaminas e suplementos
  2. Loja de cosmética
  3. Farmácia

Escrito pela empresa

Wellvita selger naturbasert sunnhetsprodukter direkte til forbruker. Vårt mål er å forbedre våre kunders livskvalitet ved å tilby de beste kvalitetsprodukter, til gunstige priser.

Wellvita - Sunnhet direkte til deg

Escrito pela empresa

14 dagers returrett
Direkte i postkassen
Betal etter levering
Over 35 års erfaring

Vi samler på fornøyde kunder

Trygg og enkel e-handel

14 dagers returrett – Vi sender alltid innen 2-5 hverdager - Betal med faktura etter mottatt vare - Alle forsendelser leveres direkte i din postkasse.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

55 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Fint med telefonkontakt

Fint med telefonkontakt, virker seriøst. For kort tid til å si noe om produktet, men lover bra.

11 de agosto de 2026

Hei Ole,

Tusen takk for din gode anmeldelse! Så hyggelig å høre at du er fornøyd med vår service.

Mvh. Wellvita Kundeservice // Ann🌿

Classificada 5 em 5 estrelas

Dette var nok ikke helt til meg

Dette var nok ikke helt til meg, så ikke så mye endring men da jeg er nesten 80 år så er det vel ikke så rart.

25 de agosto de 2026

Hei S

Tusen takk for din anmeldelse. Så kjedelig at du ikke har oppnådd den ønskede virkningen. Vi har mange kunder som er fornøyd med produktet og føler det har hjulpet dem. Men dessverre så er det slik at et kosttilskudd som gir gode effekt for en person, ikke alltid er det riktige for en annen.

Mvh. Wellvita Kundeservice🌿

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget enkelt å bestille varer fra…

Meget enkelt å bestille varer fra nettsiden.

27 de maio de 2026

Hei John,
Takk for anmeldelsen!

Vi er glade for å høre at du hadde en god opplevelse med bestillingen på nettsiden vår. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din. 😊

Vh. Wellvitas Kundeservice // Silje

Litt usikker på kundeservice

Litt usikker på kundeservice, det skal alltid selges mere. Men må være mulig å slippe den stadige reklamen.

18 de maio de 2026

Hei Anne😊
Takk for tilbakemeldingen. Dersom du ikke ønsker å motta markedsføring fra oss, kan du når som helst velge dette bort. Vi ønsker at kundene våre selv skal bestemme hvordan og hvor ofte de vil høre fra oss.

Hvis det er noe vi kan hjelpe deg med, er du selvfølgelig alltid velkommen til å ta kontakt.
Vh. Wellvita Kundeservice // Silje 💚

Fornøyd kunde…

Handling hos Wellvita.no nå og tidligere har gått fint og uten noen form for problemer. Varene kommer og er i samsvar med bestillingen.

7 de julho de 2026

Hei Bjørnar,

Takk for henvendelsen.

Det stemmer, vi sendte deg en pakke med 2 bokser Hair Grow 07-07-2026, vi håper du blir fornøyd og ønsker å ta imot neste levering som sendes 30-10-2026.

Hvis du lurer på noe, da kan du gjerne ta kontakt.

Vi ønsker deg en fin dag videre,

Super nettside

29 de junho de 2026

Hei Frank😊
Så hyggelig å høre at du er fornøyd med nettsiden vår. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding!

Vh. Wellvita Kundeservice // Silje 💙

Classificada 3 em 5 estrelas

..kan kanskje bli en bestselger..!

Hei! Produktet er for tungvint idèt at det er poser som må klippes opp- derav følger problemet med at innholdet har problemer med å blande seg ut med væsken. Et annet problem er at prøvetiden for produktet er for kort til at men kan merke noe virkning i det hele tatt. Prøv derfor å forandre produktformen med min rapport som bakgrunn. Mottar gjerne en forsendelse fra Wellvita når dere har funnet ut om en ny variant har bedre form og effekt. Med hilsen Ketil Rasmussen

1 de junho de 2026

Bra 😀

Bra………:…..

1 de junho de 2026

Hei Knut,

Vi håper vi gjør det enda bedre neste gang, så vi kan få ⭐⭐⭐⭐⭐ 😀

Classificada 5 em 5 estrelas

Rask levering tilig å kommentere…

Rask levering tilig å kommentere produktet!

29 de maio de 2026

Hej Ragnar 🙂
Så bra at leveringen gikk raskt! Helt forståelig at det er litt tidlig å vurdere produktet ennå — det tar ofte litt tid før man merker effekt 👍

Hvis du ønsker veiledning underveis eller har spørsmål, er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss på telefon 37 08 13 00 — vi hjelper deg gjerne.

Vh. Wellvita Kundeservice // Silje

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg brukte hair grow tabletter for 4…

Jeg brukte hair grow tabletter for 4 uker nå og har ingen forandring

25 de maio de 2026

Hei Mohamud,

Felles for alle kosttilskudd er at man skal ta produktet regelmessig over en lengre periode for å kunne vurdere produktets optimale effekt. Derfor anbefaler vi gjerne at du tar produktet hver dag i 12 uker. Ta gjerne kontakt oss hvis du har spørsmål. Du kan ringe til oss alle hverdager mellom 08-16 på telefon 37 08 13 00 eller sende en e-post til kundeservice@wellvita.no (mailto:kundeservice@wellvita.no) 😊

Classificada 4 em 5 estrelas

Hvordan de virker er viktig

Vel håper di holder ord

22 de maio de 2026

Hei Jan,

Det er viktig å huske at Wellvitas produkter er kosttilskudd. De er klassifisert som matvarer - ikke legemidler.

Naturlige produkter og kosttilskudd er beregnet til å supplere kosten. Det er derfor det ikke mulig å uttale seg nøyaktig om virkningen, fordi det dessverre ikke er en garanti for at et produkt virker for alle.

Når det kommer til markedsføring av kosttilskudd skal alle følge strenge regler om hva man kan si om produktene. Wellvitas markedsføring av kosttilskudd følger de reglene som er vedtatt av EU og innarbeidet i norsk lovgivning. De effektene som opplyses om ingrediensene, skal enten være godkjent av EU eller stå på en liste som venter på endelig godkjennelse. Godkjente uttalelser er dokumentert, og ventelisten understøttes av all den viten som er tilgjengelig i vitenskapelig litteratur.

Det er altså ingen "klinisk evidens", og det er dessverre ingen garanti for at et spesifikt kosttilskudd virker for alle. Vi har mange kunder som er fornøyd med produktene, og føler at ingrediensene i produktene har hjulpet dem.

Classificada 5 em 5 estrelas

Vanskelig med anmeldese kun etter bruk…

Vanskelig med anmeldese kun etter bruk i 14 dager 😀 Men vil gjerne ha en ny forsendelse av 60, i slutten av juli. God sommer.ø
Mvh
Hanne Marie Haugen

28 de maio de 2026

Hei Hanne,

Tusen takk for din gode anmeldelse!
Det er hyggelig å lese at du har lyst å prøve produktet, med planteprodukter er det viktig å gi dem tid.
Du vil motta den andre leveransen i slutten av juli.

Fantastisk bra produkter

Fantastisk bra produkter

21 de maio de 2026

Hei Ann Kristin,

Takk for at du tar deg tid til å skrive en anmeldelse, det setter vi pris på! Det betyr mye for oss og vi er veldig glade for at du er godt fornøyd med produktene😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Syns at dette var oversiktlig og godt…

Syns at dette var oversiktlig og godt dokumentert.
Det virket ikke som noe kjøpepress, det var opp til meg og avgjøre om jeg ville ha dette produktet.
Mvh
Tore B

5 de maio de 2026

Hei Tore,

Takk for at du tar deg tid til å skrive en anmeldelse, det setter vi pris på! Det betyr mye for oss og vi er veldig glade for at du er godt fornøyd. Vi håper at du blir like fornøyd med produktet du bestilte.

Classificada 4 em 5 estrelas

Vellvita som firma er nok ok,men…

Vellvita som firma er nok ok,men produktet lar vente på seg når det gjelder resultater.

28 de abril de 2026

Hei Tore,

Tusen takk for din anmeldelse. Felles for alle kosttilskudd er at man skal ta produktet regelmessig over en lengre periode for å kunne vurdere produktets optimale effekt. Derfor anbefaler vi gjerne at du tar produktet hver dag i 12 uker. Ta gjerne kontakt oss hvis du har spørsmål. Du kan ringe til oss alle hverdager mellom 08-16 på telefon 37 08 13 00 eller sende en e-post til kundeservice@wellvita.no (ma😊

Mvh. Wellvita Kundeservice  🌿

Rask levering

Rask levering, pluss at dere ringte for å informere om hvor lang tid det ville ta før man kunne se virkning av produktet. Kunne ringe når som helst hvis spørsmål. Kjekke folk!

28 de abril de 2026

Hei 😊
Så hyggelig å høre — det setter vi stor pris på! Kjekt at du både opplevde rask levering og god oppfølging fra oss, og takk for at du tok deg tiden til å skrive denne tilbakemeldingen.

Vh. Wellvita Kundeservice // Silje.

Classificada 5 em 5 estrelas

Det er ikke mye jeg kan fortelle her

Det er ikke mye jeg kan fortelle her, men når jeg bestiller en vare, og den kommer raskt så er det et pluss i margen, og det er jeg fornøyd med.
Har bare såvidt begynt å bruke det, så ingen erfaringer ennu.
Hilsen Bengt Roos

19 de maio de 2026

Hei Bengt,

Tusen takk for at du tar deg tid til å anmelde oss. Så hyggelig å høre at din bestilling og levering har gått fint. Vi håper du også blir fornøyd med produktet! Nøl ikke med å kontakte oss hvis du har spørsmål. Vi står klar til å hjelpe på telefon 37 08 13 00 eller e-post: kundeservice@wellvita.no (mailto:kundeservice@wellvita.no) 😊

Mvh. Wellvita Kundeservice

27 de abril de 2026

Hei Østine,,

Mvh. Wellvita Kundeservice 🌿

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais