Informações sobre a empresa

1. Loja de acessórios para casas de banho

Att bada vet vi tillhör en av de äldsta och härligaste vägarna till välmående. Efter över 40 år i branschen är vi experter på badupplevelsen och vet vad som gäller för att möta högt ställda krav på bad och möbler. Alla detaljer är noga utvalda för bästa känsla när du använder ditt badrum.

Informações de contacto

4,3

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

12 opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Stilrena kvalitetsprodukter

Vi beställde kran, takdusch, blandarfäste, bottenventil och diverse tillbehör ifrån Westerbergs. Produkterna ger en känsla av kvalite och är väldigt stilrena. Vi köpte allt i borstad mässing till ett utav våra badrum, mycket nöjda än så länge.
Köpte fel blandarfäste men Westerbergs tog emot retur trots att ångerrätten gått ut. Mycket bra service. Helnöjda.

31 de março de 2026

Tryggt och personligt

Vi fick otroligt bra hjälp med en justering av vår order och snabb återkoppling från kundtjänst. Kändes tryggt och personligt.

8 de janeiro de 2026

Serviceärende duschkabin Hafa

Jag sökte reservdel till äldre duschkabin (Hafa, fabrikat Baltic 90G) genom epost- samt telefonkontakt.
Jag har fått snabb och kunnig support som hjälpt mig vidare. Bra med kvalitetsprodukter som går att reparera och ett kunnigt support. Rekommenderas!

7 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Köpte ett badkar från ett annat företag…

Köpte ett badkar från ett annat företag där vi 3 veckor väntade. fick sen höra att den va slut på lager utan att medd oss.. beställde en från Westerberg ringde dagen efter för att fråga om dom hade kunnat skicka den på samma dag för jag i panik behövde en...tjejen jag pratade med super snäll och hjälpsam sa att hon skulle försöka lösa det..30 min efter ringer mig då har hon löst att lagret skickar badkaret på samma dag.. brukar aldrig skriva recensioner men kände att jag behövde berömma företaget och speciellt tjejen som hjälpte mig.. löneförhöjning på den tjejen

10 de outubro de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Manana manana....

Vi beställde ett badkar som skulle ca 6-8 veckor. Man har skickat mail vid 2 tillfällen och skjutit upp leveransen.

Nu har det gått 11 veckor och "kundservice" vet fortfarande inte när jag kan förvänta mig leverans. Kanske nästa vecka. Snacka om manana manana.

Får hoppas att karet håller högre kvalitet än logistik och kundservice.

8 de setembro de 2025
logótipo da Westerbergs

Resposta da Westerbergs

Tack för din feedback. Vi beklagar att din upplevelse inte levde upp till förväntningarna. Din feedback är viktig för oss, och vi vill gärna hjälpa dig vidare. Vänligen kontakta vår kundservice på info@westerbergs.se så att vi kan få en chans att rätta till detta och se till att du blir nöjd.

Hälsningar Westerbergs

Otroligt bra service!!

Jag har tidigare haft kontakt med Westerbergs inför köp av ett begagnat spabad (deras modell). Jag har fått otroligt bra hjälp och guidning- trots att jag inte ens skulle köpa något från dem då. Det är väldigt ovanligt med sådan hjälpsamhet och service nuförtiden.
Nu köpte jag ett nytt lock från Westerbergs, till vårt begagnade bad, och även denna gång fick jag precis den hjälp jag behövde.

2 de junho de 2025
logótipo da Westerbergs

Resposta da Westerbergs

Stort tack för ditt fina omdöme. Vi är glada att du är nöjd med ditt köp. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor. Tack för att du valde Westerbergs.

Hälsningar Westerbergs

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag hade en toppen upplevelse

Jag hade en toppen upplevelse! När jag kontaktade kundtjänst var de väldigt hjälpsamma och löste mitt ärende på ett superproffsigt sätt. Dessutom var leveransen snabb. Rekommenderas varmt!

11 de março de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.