Witre Manutan Danmark Opiniões 696

TrustScore: 4 em 5

4,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg har ikke modtaget min ordre, selvom den skulle ankomme den 11. eller 12. maj. Jeg kontaktede jer, men har ikke fået positive svar. Jeg har stadig ikke modtaget mine varer! Min bedømmelse af j... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Snakkede med Jan fra witre angående en reklamation på en sækkevogn. Super service uden bøvl. Fik meget hurtigt sendt en ny ud. Ud fra vores erfaring med Witre vil vi helt klart anbefale dem.... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Super velfungerende webshop. Købte en stribe metalskabe, som vi anvender til opbevaring af virksomhedens effekter, ringbind, reservedele mv. Hurtig levering og fornem service. Tror det er første gang,... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har købt talerstol til vores skole , og til de kommende afslutningsfester . Den er enkel , nem at transportere og nem vedligeholdelse. Hurtig levering

Informações sobre a empresa

5. Fornecedor de material para escritório
  6. Grossista

Witre Manutan

Escrito pela empresa

Udstyr til industri, lager og kontor. Over 200.000 produkter, der letter arbejdet.
Witre Manutan er den komplette virksomhed, når det handler om udstyr til arbejdspladser inden for industri, lager og kontor. Her finder du alt det, du har brug for for at udstyre din arbejdsplads. Med markedets største udvalg fra ledende producenter og medarbejdere, der kan deres kram og brænder for at hjælpe, er vi den eneste leverandør, du har brug for for at skabe et godt arbejdsmiljø og effektive arbejdsdage.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig og super god betjening.

Hurtig og super god betjening.
Vi modtog den bestilte vare efter 2 dage.
TAK

28 de agosto de 2022

Hej
Tusind tak for din positive anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du er glad for at handle hos os og oplever en god service.
Vi sætter stor pris på feedback fra vores kunder, da den hjælper os til hele tiden at forbedre os.

Classificada 5 em 5 estrelas

Gode produkter super kunde service!

Ud fra vores erfaring med Witre vil vi helt klart anbefale dem.

Gode produkter hurtig og effektiv købs og levering process. Super kunde service ingen bøvl så helt klart thumbs up herfra.

Vh

Naveed

10 de agosto de 2022

Resposta da Witre Manutan Danmark

Hej Naveed - tak for din fine anmeldelse. God kundeservice og en hurtig løsning for kunden er vores absolutte fokus, så det glæder os du har haft en oplevelse af netop dette.

Classificada 5 em 5 estrelas

Alt fungerede som det skulle

2 de agosto de 2022

Resposta da Witre Manutan Danmark

Hej Ivan - tak for din anmeldelse herinde. Heldigvis er det som oftest at alt fungerer som det skal for vore kunder. Vi arbejder hver dag hårdt på at levere de bedste produkter og den bedste service til vore kunder, og det lykkes som regel altid.

Classificada 4 em 5 estrelas

Resposta da Witre Manutan Danmark

Hej Christian, tak for din anmeldelse, og vi forsøger altid at have bedst mulige priser for kunderne, og hurtig levering er også et kardinalpunkt hos Witre, så derfor er vi glade for det også lykkedes denne gang.

Hurtig ig fin levering

13 de julho de 2022

Resposta da Witre Manutan Danmark

Hej Sonja, mange tak for din fine anmeldelse af os herinde. Heldigvis lykkes det for langt de fleste af vores ordrer at blive leveret hurtigt og fint, så vi er rigtigt glade for du også fik den gode oplevelse med Witre.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig betjening og gode opdates på…

Hurtig betjening og gode opdates på forsendelse.
God kunde service da der var en transport skade.

12 de julho de 2022

Resposta da Witre Manutan Danmark

Hej Killi, tak for din fine anmeldelse. Vi forsøger altid at holde kunden orienteret og opdateret på deres ordrer hos os, og med hensyn til transportskaden, gør vi alt der står i vores magt for hurtigt at få hjulpet kunden, og få løst problemet, så kunden er tilfreds.

Classificada 2 em 5 estrelas

Mistænkeliggørelse og spild af tid

Udvalget og priserne virker gode, men efter at have brugt en del tid i morges på at finde de rigtige varer, placere ordrer osv. bliver jeg ringet op fordi jeg har valgt fakturabetaling og det ender med, at jeg får at vide, at de sletter ordren og, hvis jeg ønsker varerne, må jeg lave ordren på ny og forudbetale med kort.
Medarbejderen spørger ind til min leveringsaddresse med en indirekte anklage om, at jeg er utroværdig, selvom jeg giver en del information om, hvad adressen er for et sted. De har åbenbart haft en del problemer med svindel ved anvendelse af fakturabetaling.
Jeg forventede egentlig, at det var fakturabetaling med forudbetaling, men åbenbart sender de bare varerne og man skal så betale efterfølgende. De kræver ikke forudgående kundegodkendelse.
Anmeldelsen er derfor en kritik af, at I pålægger kunder, som i god tro vælger fakturabetaling, en ekstra arbejdsgang (og et ubehageligt telefonopkald med mistænkeliggørelse). Bare fordi I ikke kan få styr på jeres hjemmeside, så fakturabetaling kun er muligt for godkendte kunder. Dette flow har jeg oplevet mange andre steder, så det kan umuligt være særligt svært.
Ærgerligt med spild af tid for begge parter, men som kunde giver det mig ikke lyst til at handle der igen.

7 de julho de 2022

Resposta da Witre Manutan Danmark

Hej Yunus, vi er kede af du har haft denne oplevelse. Det vi desværre oplever er at dem der vil svindle bliver mere og mere sofistikerede, og vi har desværre oplevet en stigning af dette. Medarbejderen har bare prøvet at spørge ind til leveringsadressen, idet han på krak kunne se at det var billede af noget der lignede et autoværksted, og derfor spurgte han ind til det. Det var bare for at prøve at sikre virksomheden mod et tab, hvis han ikke havde spurgt ind til det, og ikke for at anklage jer for nogenting, så det beror på en misforståelse. Hvis medarbejderen er i tvivl, synes vi det er berretiget at man beder en kunde om at genbestille og betale med kort, og samtidig informere kunden at man så sletter den eksisterende ordre, for at undgå evetuelle misforståelser. Vi vil tage din kritik om vores hjemmeside alvorlig, men vi har ikke indtryk af at dette er et problem for andre kunder.
Men tusind tak for din anmeldelse, og vi, som alle andre virksomheder skal altid prøve at gøre det bedre.

Resposta da Witre Manutan Danmark

Hej Tage, mange tak for din anmeldese af os herinde. Vi er glade for du værdsætter vores gode service - det er noget vi yder meget af hver dag, og så gør vi jo osse alt for at levere til tiden, og det lykkes da heldigvis langt de fleste gange.

Classificada 3 em 5 estrelas

ok side at indkøbe

ok side at indkøbe - de er en smule dyre

16 de junho de 2022

Resposta da Witre Manutan Danmark

Hje Brian, tak fordi du tog dig tid til at anmelde os. Desværre oplever alle i stort set alle brancher stigende priser, så priserne er en afspejling af den situation alle står i, men vi prøver alt hvad vi kan på at være så konkurrencedygtige som muligt - osse med vores priser.

Mega hurtig levering

15 de junho de 2022

Resposta da Witre Manutan Danmark

Hej Niels Christian, tusind tak for de 5 stjerner , og Witre gør altid det bedste for vore kunder, også når det gælder hurtig levering.

Classificada 4 em 5 estrelas

For mit vedkommende er det en…

For mit vedkommende er det en fornøjelse at bestille produkter via mit arbejde.

Det er nemt og finde de produkter man skal bruge.

17 de maio de 2022

Resposta da Witre Manutan Danmark

Hej Kiran, det glæder os du finder det nemt at finde de produkter i har brug for, og hvis du engang skulle få brug for vores hjælp er du meget velkommen til at kontakte os. Tak for din fine anmeldelse.

super service

super service, masser af hjælp 👍

26 de abril de 2022

Resposta da Witre Manutan Danmark

Kære kunde, vi takker for din fine anmeldelse af Witre Manutan. Vi prøver altid at levere både den bedste service, og al den hjælp kunderne har brug for, og det bestræber vi os på skal lykkes hver gang.

Classificada 5 em 5 estrelas

Kæmpe service jeg har fået

Kæmpe service jeg har fået. Min pakke var ikke leveret rigtigt. Og Manuta gav ikke op før den var fundet.
Jeg takket og er rigtig godt tilfreds med mit køb.

21 de abril de 2022

Resposta da Witre Manutan Danmark

Hej Lene, tak for din fine anmeldelse af Witre Manutan. Vi forsøger altid at se situationen fra kundens synspunkt, og tager udgangspunkt i at få løst udfordringen, så kunden bliver hjulpet 100%, og vi er meget tilfredse med at vi også denne gang fik løst denne sag så du som kunde faktisk endte med at være rigtig godt tilfreds med den service vi leverede til dig. Det er altid vores mål at have tilfredse kunder.

Perfekt som altid

20 de abril de 2022

Resposta da Witre Manutan Danmark

Hej Kristian, mange tak for din fine anmeldelse af Witre Manutan. Vi bestræber os altid på at levere det bedste resultat for vore kunder, så vi er meget glade for at du sætter pris på vore produkter og gode service.

8 de abril de 2022

Hej Jan,
Mange tak for de 5 flotte stjerner og de rosende ord. Vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse hos os. Det er sådan, det skal være!
Vi sætter stor værdi i at levere den bedste service overfor vores kunder, så vi bliver meget stolte, når det lykkes.
Jesper

Hej Frederikke,
Jesper

100% i orden

Varen er 100% i orden og god kvalitet, hjemmesiden var nem at bruge og varen kom hurtigt :-D

31 de março de 2022

Hej Anya,
Steen Rasmussen

Classificada 1 em 5 estrelas

meget useriøs håndtering…

Den 06.12.2021 ville vi gerne bestille et væghængt bord. På hjemmesiden stod levering til 26.01.2022, men Jesper Nielsen, salg, mente helt klart, at den sikkert ville komme lidt før. Produktet blev fjernet fra hjemmesiden, men ifølge Jesper Nielsen betød det ingenting. Den 31.01.2022 rykkede vi for status, og Jesper Nielsen svarede... »jeg tjekker lige op på det«, men intet skete. Den 16.02.2022 rykkede vi igen, og Jesper svarede... »tager fat på det med det samme«, men intet skete. Den 24.02.2022 rykkede vi igen, og Jesper svarede... »det er lidt sjovt, at du mailer i dag, for produktet kommer slet ikke. I morgen kommer dog et par andre muligheder, som jeg sender til jer. I dag, 30.03.2022, har vi stadig intet hørt. Sjældent har vi mødt et så useriøst firma, og kunne man give mindre end en stjerne, så var det sket. Fra 06.12.2021 til 24.02.2022 har de trukket os rundt i manegen :-(

30 de março de 2022

Hej John,
Mange tak for din anmeldelse.
Jeg beklager meget for den oplevelse du har haft i forbindelse med din forespørgelse på en vare.
Vi kontakter dig for at forklare det ud fra vores synpunkt.

God service!

Mit produkt havde fået et stød under transport og de sendte mig en helt ny uden beregning.

30 de março de 2022

Hej Joachim,
Mange tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget for os, at du har oplevet en super service.
Vi bestræber os hele tiden på at blive bedre, så vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at give os feedback.

God service ,
de udfører service ud fra det aftalte.
alt fungerer, som det skal.
professionel virksomhed og god service.
De er fleksibel og kan tilpasse sig til forandringer, som opstår hos kunden.

23 de março de 2022

Hej Emilio,
Witre

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais