Een leuke zondagmiddag gehad in de Ygo. Vriendelijk geholpen aan het klantenonthaal en ook vriendelijk geholpen bij de aanschaf van onze nieuwe eetkamerstoelen. We verdwaalden wel een beetje in de... Ver mais

Zeer vriendelijk personeel, zeer behulpzaam. Wel jammer dat betalen met Visa/Mastercard niet mogelijk is voor grote aankopen. Update: vraag gesteld via de website, zeer snel antwoord gekregen. Top... Ver mais
Begin deze week gaan kijken en meteen geholpen voor een prijsraming van een eetkamer. (all in) Via de website toch een andere eetkamer gevonden en vandaag in real live gaan bekijken en.. gekocht! He... Ver mais
Het personeel van het afhaaldepot was super. Wij hadden een zeer groot pakket mee te nemen, véél groter dan verwacht en ze hebben ons goed geholpen.
YGO Interieur & Accessoires is 12.000 m² woonwinkelplezier waar je volop inspiratie vindt voor elke ruimte in huis. Van zetels en eettafels tot stoelen, kasten, decoratie en accessoires: we volgen de nieuwste woontrends op de voet en combineren die met scherpe prijzen en een aanbod voor elke smaak. Of je nu houdt van warm en gezellig, strak en modern of tijdloos en praktisch: bij YGO ontdek je altijd iets dat bij jou past.
Je vindt onze winkel in Lier, vlot bereikbaar via verschillende invalswegen en met een ruime parking. Kom gerust langs om materialen te voelen, kleuren te vergelijken en ideeën op te doen in een inspirerende winkelomgeving. Wil je al vooraf snuisteren? Neem dan een kijkje op ygo.be en ontdek een selectie van ons assortiment online.
Ontdek onze nieuwste artikelen
We werken volgens het principe Kiezen. Kopen. Meenemen. Dat betekent dat we zoveel mogelijk items in voorraad houden. Heb je jouw favoriet gevonden? Dan kan je vaak meteen na aankoop jouw nieuwe aanwinst ophalen in ons grote afhaalmagazijn aan de overkant van de winkel. Zo geniet je sneller van je nieuwe interieur.
Past je aankoop niet in je wagen? Geen probleem: je kan onze YGO camionette huren om alles gemakkelijk mee te nemen. Liever volledig ontzorgd? Dan is thuislevering uiteraard ook mogelijk. Zo kies je zelf wat het beste past bij jouw planning en jouw situatie.
Antwerpsesteenweg 467, 2500, Lier, Bélgica
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 30% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Een leuke zondagmiddag gehad in de Ygo.
We verdwaalden wel een beetje in de afdeling snuisterijen waar we het moeilijk vonden om de uitgang te vinden. maar voor de rest alles zeer overzichtelijk en netjes.

Resposta da YGO Interieur & Accessoires
Alles goed verlopen, behalve het is is niet mogelijk om met gsm te betalen. Had ik blijkbaar moeten weten?

Goede uitleg over de producten van collega’s Christel en Laura

Resposta da YGO Interieur & Accessoires
Onvriendelijk en arrogant kassapersoneel en nog erger aan het afhaalmagazijn. Dan ben je bij IKEA beter af!

Resposta da YGO Interieur & Accessoires
Zeer vriendelijk personeel, zeer behulpzaam.
Update: vraag gesteld via de website, zeer snel antwoord gekregen. Top service van Ygo.

Resposta da YGO Interieur & Accessoires
Zeer slechte service. Wij kochten een boxpring waar in de winkel een bord stond van laatste stuks. Er stond niets bij van toonzaalmodel! Groot was de verbazing toen ik thuis het woord toonzaalmodel ontcijferde want dit was zo gekrabbeld dat het onleesbaar was. Wanneer ik dan bel met klantendienst om dit te annuleren doen ze of dit onze eigen fout was en getekend is getekend. Ik dacht dat je als klant toch het recht hebt om van een aankoop af te zien binnen bepaalde tijd. Bij Ygo dus blijkbaar niet. Ik wou zelfs een omruiling naar een nieuw bed maar toonzaalmodel wil ik niet en dit werd ook niet gezegd door de verkoper anders had ik zelfs een duurder bed gekocht.Hier zal ik nooit nog een voet binnen zetten!

Resposta da YGO Interieur & Accessoires
Een half jaar mijn aankoop gestockeerd zonder meerprijs.

Resposta da YGO Interieur & Accessoires
Zeer vriendelijk personeel en de prijzen zijn ook goed en mooie meubels

Resposta da YGO Interieur & Accessoires
Het was geen moeite om andere stoelen te verplaatsen aan de tafel om te zien wat mooier was.

Resposta da YGO Interieur & Accessoires
Heel behulpzaam en lieve dame, was een leuke ervaring.

Resposta da YGO Interieur & Accessoires
Duidelijk en vriendelijke uitleg gekregen.
Heel behulpzaam.

Resposta da YGO Interieur & Accessoires
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.