Banner for YGO Interieur & Accessoires

YGO Interieur & Accessoires Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Super vriendelijke bediening. Verkopers zijn niet opdringerig maar subtiel aanwezig om u al dan niet te helpen. Zijn eerlijk in hun advies. Aan de balie door Kim super goed geholpen. Onze meubels moes... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Mooie collectie tegen betaalbare prijzen. Er wordt altijd hulp aangeboden, maar als je geen hulp wenst kan je ook rustig rondkijken. Ik was al enkele keren langs geweest omdat ik moeilijk kon kiez... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Heel vriendelijke mensen, goede service, het rijden met de camionette die nogal groot uitviel leek beangstigend op het eerste zicht, maar was een super ervaring. De tafel die er kocht is heel stevig e... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Goede begeleiding van personeel, gericht advies. Het ophalen van de gekochte stukken duurt wel wat lang. Het zou beter zijn om een berichtje te krijgen als het stuk klaarstaat in het magazijn, dan kan... Ver mais

Informações sobre a empresa

5. Loja de Iluminação
  6. Loja de mobília para sala de estar

Sobre YGO Interieur & Accessoires

Welkom bij YGO Interieur & Accessoires

YGO Interieur & Accessoires is 12.000 m² woonwinkelplezier waar je volop inspiratie vindt voor elke ruimte in huis. Van zetels en eettafels tot stoelen, kasten, decoratie en accessoires: we volgen de nieuwste woontrends op de voet en combineren die met scherpe prijzen en een aanbod voor elke smaak. Of je nu houdt van warm en gezellig, strak en modern of tijdloos en praktisch: bij YGO ontdek je altijd iets dat bij jou past.

Ontdek onze winkel

Je vindt onze winkel in Lier, vlot bereikbaar via verschillende invalswegen en met een ruime parking. Kom gerust langs om materialen te voelen, kleuren te vergelijken en ideeën op te doen in een inspirerende winkelomgeving. Wil je al vooraf snuisteren? Neem dan een kijkje op ygo.be en ontdek een selectie van ons assortiment online.

Ontdek onze nieuwste artikelen

Kiezen. Kopen. Meenemen.

We werken volgens het principe Kiezen. Kopen. Meenemen. Dat betekent dat we zoveel mogelijk items in voorraad houden. Heb je jouw favoriet gevonden? Dan kan je vaak meteen na aankoop jouw nieuwe aanwinst ophalen in ons grote afhaalmagazijn aan de overkant van de winkel. Zo geniet je sneller van je nieuwe interieur.

Afhalen, huren of thuis laten leveren

Past je aankoop niet in je wagen? Geen probleem: je kan onze YGO camionette huren om alles gemakkelijk mee te nemen. Liever volledig ontzorgd? Dan is thuislevering uiteraard ook mogelijk. Zo kies je zelf wat het beste past bij jouw planning en jouw situatie.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

629 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 43% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Todas as opiniões

436 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer goed geholpen door Mr Alassane met…

Zeer goed geholpen door Mr Alassane met persoonlijke service voor aankoop showroom artikel.

23 de julho de 2026

Beste Bruno,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je zo goed bent geholpen door Alassane. We geven je compliment met veel plezier aan hem door.

Duidelijke uitleg

Duidelijke uitleg

Beste Fritz,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende keer!

Beste Katerina,

Bedankt voor je fijne review! Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent over onze service en ons aanbod. Graag tot een volgende keer! ☺️

Top winkel ☺️

Goede uitleg gekregen en allemaal even vriendelijk ☺️
En super leuke winkel ☺️

21 de julho de 2026

Beste Regina,

Bedankt voor je enthousiaste review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze winkel en de service van ons team. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen! 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Vriendelijke en vlotte bediening!

Vriendelijke en vlotte bediening!
Grote keuze aan producten!

15 de julho de 2026

Beste Karel,

Bedankt voor je fijne review! Leuk om te horen dat je tevreden bent over de service en ons ruime aanbod. Graag tot een volgende keer! 😊

Classificada 3 em 5 estrelas

Afhaalmagzijn openingsuren

De service in de winkel is goed. De medewerker van het eerste verdieping heeft ons doorverwezen naar de balie zodat we niet moesten wachten tot hij klaar was met de voorgaande bestelling. Wat we wel zeer vreemd vinden is dat het afhaalmagazijn vroeger gesloten is dan de winkel. Ons lijkt het dan beter andersom. Gezien we specifiek 2 barstoel gekocht hebben rond half zes en de persoon aan balie zelfs niet wou bellen om deze op een afgesproken plek buiten het afhaalmagazijn te plaatsen. Nu moeten we nogmaals terug komen (+_ 30 min enkel) voor afhaling hiervan terwijl we wel om 17u40 aan het magazijn waren. Sluit dan de winkel een half uur vroeger of laat het magazijn voor kleinere spullen iets langer open.

Beste Stefanie,

Bedankt dat je de tijd nam om je ervaring te delen. Fijn om te horen dat je tevreden was over de hulp in de winkel. Jammer dat je je aankoop niet meteen kon meenemen. We begrijpen dat dit erg vervelend is en waarderen je suggestie. We nemen je feedback zeker mee om onze dienstverlening verder te verbeteren.

Alles samen: Top!

Enorm vriendelijk, beleefd en behulpzaam personeel dat echt met u meedenkt. Ook mooie settings en blijkbaar goede prijs.

Beste Jan,

Bedankt voor je enthousiaste review! 😊 Wat fijn om te lezen dat je onze service zo hebt ervaren. Alvast veel plezier met je aankoop!

Classificada 5 em 5 estrelas

De verkoopster was niet opdringerig

De verkoopster was niet opdringerig, liet ons rustig kiezen en gaf een goede uitleg.

Beste Daniel,

Bedankt voor je fijne review! Leuk om te lezen dat je onze service zo hebt ervaren. We wensen je veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer! 😊

Topwinkel !

Altijd vriendelijk en behulpzaam personeel,goeie uitleg en hele aangename winkel. Super tevreden over de aankoop. Ik geef dit altijd door aan familie en vrienden. Jullie zijn TOP !!
Bedankt !

Beste Ann,

Bedankt voor je enthousiaste review! 😀Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en je aankoop.
Extra bedankt dat je ons aanbeveelt bij familie en vrienden, dat waarderen we enorm. Graag tot een volgende keer!

Classificada 2 em 5 estrelas

Eerst zou alles op voorraad zijn

Eerst zou alles op voorraad zijn, dan naar het magazijn gereden en was niet op voorraad. Dan zou de levertijd 6 weken zijn en dan nadien zeiden ze pas eind september. Heel deze wervelstorm op maar een half uurtje tijd!

Beste Hilde,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Jammer dat je verschillende en tegenstrijdige informatie kreeg over de beschikbaarheid en levertijd. We begrijpen dat dit erg frustrerend is en nemen je feedback zeker mee om onze communicatie en service verder te verbeteren.

Behulpzame medewerkers top

17 de julho de 2026

Beste Jaak,

Bedankt voor je fijne review! Wat leuk om te lezen dat je onze medewerkers als behulpzaam hebt ervaren. We wensen je veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer! ☺️

Goed geholpen

16 de julho de 2026

Beste Anna,

Bedankt voor je mooie review! 😊 Wat fijn om te lezen dat je goed werd geholpen.

Hopelijk tot een volgende keer!

Classificada 4 em 5 estrelas

De dame aan de balie heeft ons prima…

De dame aan de balie heeft ons prima geholpen bij de aankoop van onze stoelen

Beste,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te lezen dat je goed werd verder geholpen bij het kiezen van je nieuwe stoelen.

Alvast veel plezier met je aankoop!

Afdeling slaapkamers

Carla van de afdeling slaapkamers was heel vriendelijk behulpzaam en heeft goed geholpen om de juiste kasten te kiezen. Wij komen zeker terug.

13 de julho de 2026

Beste Erna,

Bedankt voor je mooie review! 😊 Wat fijn om te lezen dat Karla je zo goed heeft geholpen bij het kiezen van de juiste kasten. We geven je compliment met veel plezier aan haar door.

Tot de volgende keer!

Mooie buitencollectie.zeer vriendelijk…

Mooie buitencollectie.zeer vriendelijk personeel.

Beste,

Bedankt voor je fijne review. 😊Wat leuk om te lezen dat je tevreden was over onze tuinmeubelen en de service van onze medewerkers!

Geniet van je aankoop en hopelijk zien we je snel nog eens terug!

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede en vriendelijke begeleiding van de medewerkers

Goede en vriendelijke begeleiding van de medewerkers om uw keuze te maken.
De enige opmerking dat ik heb is, dat ik bij een bedrag van meer dan 2500€ een leverings kost heb van 95€

13 de julho de 2026

Beste Johan,

Bedankt voor je mooie woorden! Fijn om te lezen dat je goed werd geholpen bij het maken van je keuze.

Bedankt ook om je opmerking over de leveringskost met ons te delen. We nemen je feedback zeker mee.

We wensen je alvast veel plezier met je aankoop!

Classificada 5 em 5 estrelas

De medewerker was erg behulpzaam bij…

De medewerker was erg behulpzaam bij het kiezen van een sofa.

Beste,

Bedankt voor je mooie woorden! 😊 Fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen bij het kiezen van je sofa. Alvast veel plezier met je nieuwe aanwinst!

Fijne ervaring

Heel vriendelijk en behulpzaam personeel.
Dat was nog niet zo lang geleden toch anders. Leuke verandering!

Beste Karine,

Bedankt voor je fijne review! 😊 Wat leuk om te lezen dat je een aangename ervaring hebt gehad. Extra fijn dat je ook de positieve verandering hebt opgemerkt.

Graag tot een volgende keer!

Mooie winkel

Mooie winkel, onmiddellijk gevonden wat wij zochten en prima hulpvaardige medewerker (Allessina).

Beste Eddy,

Bedankt voor je fijne review! 😊 Wat leuk om te lezen dat je snel hebt gevonden wat je zocht en dat goed bent verder geholpen. We geven je compliment zeker door aan Alassane.