YourMacStore Opiniões

TrustScore: 3 em 5

3,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Update 28 maart 2024: Nadat ik bij Trustpilot maar 1 ster had gegeven bij een vorige review, heeft YourMacStore gelukkig deze review gezien en actie ondernomen! Mijn dank aan Alec hiervoor. Ze z... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Kocht destijds zakelijk een MacBook Pro 16 inch voor zo'n €3.400. Na 1,5 jaar vertoonde het scherm kuren. Deze fabrieksfout viel buiten de garantie (!?). Overigens is dit niet een typisch YourMacStore... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Snelle levering van de Mac mini. Scherpe prijs. Vier sterren in plaats van vijf omdat er op de website aangegeven wordt dat er voor Apple producten contact opgenomen kan worden zodat er met onderwijsk... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de Informática

YourMacStore.nl is dé Apple specialist van Nederland

Informações de contacto

Aceitável

TrustScore: 3 em 5

449 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

1 opinião nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 4 em 5 estrelas

Het inruilproces werkte helaas niet

Het inruilproces werkte helaas niet. Gemeld via e-mail en ook telefonisch gemeld. Resultaat dat ik na enkele dagen niet de toegezegde inruilofferte kreeg maar een link naar een bedrijf waar ik een account moest gaan openen en opnieuw aanmelden, dit wilde ik niet en deze werkwijze staat ook niet vermeld op de website. Telefonisch contact vriendelijk maar gaf mij niet het gevoel echt in de klant geïnteresseerd te zijn, gaven mij dan ook niet het gevoel om mij als klant te willen behouden.

Verkeerde adapter meegeleverd, na versturen van e-mail binnen een uur reactie en de volgende dag perfect opgelost door het juiste exemplaar te sturen.

Resultaat: inruil is niet doorgegaan, ondanks telefonisch contact over het mislukte inruilproces.

7 de abril de 2022

100% Tevreden

Zondags besteld, Dinsdags ‘s middags al in huis! Verder was de bestelling goed verpakt. Al met al fijne web winkel!

29 de março de 2022

apple watch series 3…

Ik heb een apple watch series 3 gekocht. Hele snelle en prima levering. Wel jammer dat in de omschrijving niet duidelijk stond dat de iPhone SE ook geschikt is(er stond vanaf 6), maar wel met update 15.4 kan. Verder superblij met deze iWatch! doet alles wat het belooft.

27 de março de 2022

Air Pods Pro

Op zoek naar Air Pods Pro kwam ik YourMacStore tegen. De prijs leek wel erg laag in verhouding, maar het is echt het af te rekenen bedrag. Snelle levering ook, en de informatie achteraf ook helemaal duidelijk en compleet.
Jammer dat ik ze niet eerder heb gevonden.

21 de março de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering goed verpakt juiste…

Snelle levering goed verpakt juiste product iPhone snel geïnstalleerd ik ben erg tevreden, dank voor de goede service en track en trace zodat ik goed op de hoogte was wanneer ik het pakketje kon ontvangen.

Michel.

20 de março de 2022

Prettig bedrijf

Prettig bedrijf. Die goed communiceert over de levering van een product wat niet op voorraad was.
Prijs is uitstekend.
Ik ben dus erg blij met dit bedrijf en mijn gekochte product daar!

3 de março de 2022

Prima zaak zonder poespas

Op zoek naar een nieuwe iMac kwam ik uit op YourMacStore. Die kende ik nog niet. Na enig onderzoek en de helpdesk gebeld te hebben (was een beetje rommelig maar wel gaf wel goed advies) hier de iMac gekocht. De volgende dag geleverd en ook nog eens 4,5% goedkoper.
Prima zaak zonder poespas.

27 de fevereiro de 2022

Customer-friendly store

First of all, it's the only store that sold me iPhone 13 Pro without a subscription. Other stores didn't want to sell the Pro version without the subscription.
I appreciate the possibility to pay with Klarna. It was really convenient for me.
Delivery was fast, no complaints at all.

20 de fevereiro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Mega goede service, snelle levering, ik zou zeker weer bestellen

Een ipad besteld die overal uitverkocht was, meteen de volgende dag binnen!! Er zat in de doos een Amerikaanse stekker maar ze hadden er al meteen een stekker in gedaan die we in Nederland gebruiken! Ik hoefde nergens achter aan, alles werd meteen geregeld. Mega goede service, snelle levering, ik zou zeker weer bestellen

17 de fevereiro de 2022
Classificada 4 em 5 estrelas

Snelle levering en goede prijs…

Snelle levering en goede prijs kwaliteit. Helaas slechte klantenservice, vrijdag bericht gestuurd en vandaag (maandag) nogsteeds geen reactie.
Ondanks dat, zeker een aanrader!

14 de fevereiro de 2022

Alles klopt,

Fijne website, nette prijs en supersnelle levering. Ook het contact bij vragen verloopt soepel en klantgericht. Erg te spreken over #YourMacstore

12 de fevereiro de 2022

Betrouwbaar bedrijf

Maar goed dat er reviews zijn, met name goede en positieve zodat andere klanten met een gerust hart bij dit bedrijf kunnen bestellen.

Ik heb afgelopen zaterdag een IPad besteld en omdat het weekend er tussen vandaag (dinsdag) binnen gekregen, netjes verpakt en product zoals omschreven, dus Your Mac Store bedankt de snelle en goede service.

8 de fevereiro de 2022