Al meerdere keren mini-droogbloemen besteld, nu de bloemen op ronde houten schijf. Super kwaliteit, nog mooier dan op de foto, veel meer bloemetjes! Ook leuk om als cadeautje naar iemand te sturen,... Ver mais
Je krijgt goede hulp via de chat online. Planten worden snel en uiterst zorgvuldig verpakt bij je thuis geleverd. De planten zijn er in real life nog mooier uit dan op de website. Echt een verrijking... Ver mais
Helemaal geweldig ik heb net zo'miniplanten mix binnen helemaal leuk als een klein kind heb ik mijn cadeautjes open gemaakt nog een verassing ik had er maar 6 gekocht en het waren er 8 ook nog eens de... Ver mais
Ik bestelde een ecosysteem, een waterplant en een setje droogbloemen met een rond plankje. Alles kwam uitstekend verpakt binnen! Bij het eco systeem zat een duidelijke beschrijving om deze in elkaar... Ver mais
De nieuwe webshop met 1000+ groene en bloeiende planten, supervers van de kweker.
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Prima service, snel geleverd. Producten hebben een hoge kwaliteitsstandaard. Top!

Resposta da YourPlants
Ben erg blij met mijn ecosysteem! Goed verpakt en de bezorging was snel. Toen ik een tweede bestelling plaatste en de plant niet op voorraad was kreeg ik daar snel bericht van. Ik krijg een seintje als de plant weer op voorraad is. Dat vind ik echt een hele goede service :) Ik ga hier vaker mijn planten bestellen!

Resposta da YourPlants
Planten zijn goed verpakt en zien er mooi uit. Goede snelle service.

Resposta da YourPlants
Leuk assortiment, goed geholpen op de chat door Victor. Duidelijke website. Snel ontvangen en super goed verpakt! Hier bestel je graag!

Resposta da YourPlants
Ik heb twee mooie planten binnen gekregen, met vazen met lampjes erin. Ze staan nu heerlijk te stralen op tafel. Echte eyecatchers!

Resposta da YourPlants
Mooie plantjes in leuke potjes! Tevens goed bezorgd! We gaan zeker meer bestellen.

Resposta da YourPlants
Ontzettend goeie service, planten zitten enorm goed en professioneel verpakt in op maat gemaakte dozen. Levering ging erg snel. Een van de plantjes had binnen zeer korte tijd besloten het leven op aarde te beëindigen. En zelfs daar hebben we compensatie voor gekregen in de vorm van een nieuw plantje!
Super!

Resposta da YourPlants
Ik belde een Clusia in vaas met led-lampjes. Keurige verpakt en snel bezorgd.
Blij mee!

Resposta da YourPlants
Fijne duidelijke website, snel geleverd in een goede verpakking en de plantjes zijn super mooi!

Resposta da YourPlants
Een fantastisch aanbod aan prachtige ecosystemen. Snelle levering en alles heel goed verpakt! YourPlants zal voor de toekomst de eerste webshop zijn die ik zal bezoeken wanneer ik weer groen wil toevoegen in huis.

Resposta da YourPlants
YourPlants levert mooie planten (veel keuze ook) en uitstekende service! Mijn huis staat inmiddels vol verschillende soorten planten, van normaal tot waterplant met ledlamp. Blij mee! :)

Resposta da YourPlants
Ik ben super netjes te woord gestaan
In de avonduren het was al om kwart over negen
Dank je wel ervoor

Resposta da YourPlants
De plantjes werden heel snel en goed verpakt geleverd.

Resposta da YourPlants
Snelle levering, na 1 werkdag al.
Duidelijke website. Hele stevige verpakking en mooie kwaliteit plantjes. Kortom: dik tevreden

Resposta da YourPlants
Het bestelproces is echt prettig en het wordt perfect afgeleverd op een hele korte termijn. De planten zijn echt van goede kwaliteit. Aanrader!