YourPlants Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Al meerdere keren mini-droogbloemen besteld, nu de bloemen op ronde houten schijf. Super kwaliteit, nog mooier dan op de foto, veel meer bloemetjes! Ook leuk om als cadeautje naar iemand te sturen,... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Je krijgt goede hulp via de chat online. Planten worden snel en uiterst zorgvuldig verpakt bij je thuis geleverd. De planten zijn er in real life nog mooier uit dan op de website. Echt een verrijking... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Helemaal geweldig ik heb net zo'miniplanten mix binnen helemaal leuk als een klein kind heb ik mijn cadeautjes open gemaakt nog een verassing ik had er maar 6 gekocht en het waren er 8 ook nog eens de... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik bestelde een ecosysteem, een waterplant en een setje droogbloemen met een rond plankje. Alles kwam uitstekend verpakt binnen! Bij het eco systeem zat een duidelijke beschrijving om deze in elkaar... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviço de plantas para interiores
  2. Centro de jardinagem
  3. Entrega de flores
  4. Floricultura
  5. Loja de lembranças
  6. Mercado de flores

De nieuwe webshop met 1000+ groene en bloeiende planten, supervers van de kweker.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

276 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

1 opinião nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Prima service

Prima service, snel geleverd. Producten hebben een hoge kwaliteitsstandaard. Top!

11 de abril de 2021

Resposta da YourPlants

Dankjewel voor de review! Heel veel plezier met de plantjes!

Goed

Goed! Kado gedaan, viel erg in de smaak!

10 de abril de 2021

Resposta da YourPlants

Bedankt voor je review! Fijn dat het cadeau in goede aarde viel :)

Mooi ecosysteem

Ben erg blij met mijn ecosysteem! Goed verpakt en de bezorging was snel. Toen ik een tweede bestelling plaatste en de plant niet op voorraad was kreeg ik daar snel bericht van. Ik krijg een seintje als de plant weer op voorraad is. Dat vind ik echt een hele goede service :) Ik ga hier vaker mijn planten bestellen!

10 de abril de 2021

Resposta da YourPlants

Dankjewel voor je review! En excuses dat de plant niet meer voorradig was. Ik hoop dat 'ie er snel weer is, want het is een favoriet! :)

Goede snelle service

Planten zijn goed verpakt en zien er mooi uit. Goede snelle service.

Resposta da YourPlants

Heel erg bedankt voor je review. Ik wens je veel plezier met deze planten!

Leuk assortiment

Leuk assortiment, goed geholpen op de chat door Victor. Duidelijke website. Snel ontvangen en super goed verpakt! Hier bestel je graag!

Resposta da YourPlants

Wat een leuke review, dankjewel! Heel veel plezier en succes met deze planten :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb twee mooie planten binnen…

Ik heb twee mooie planten binnen gekregen, met vazen met lampjes erin. Ze staan nu heerlijk te stralen op tafel. Echte eyecatchers!

Resposta da YourPlants

Dankjewel voor je review! Leuk dat je voor de plantjes met led-verlichting hebt gekozen. Heel veel plezier ermee!

Classificada 5 em 5 estrelas

Mooie plantjes in leuke potjes

Mooie plantjes in leuke potjes! Tevens goed bezorgd! We gaan zeker meer bestellen.

Resposta da YourPlants

Bedankt voor je review! We zien je graag snel terug in onze webshop :)

Ontzettend goeie service

Ontzettend goeie service, planten zitten enorm goed en professioneel verpakt in op maat gemaakte dozen. Levering ging erg snel. Een van de plantjes had binnen zeer korte tijd besloten het leven op aarde te beëindigen. En zelfs daar hebben we compensatie voor gekregen in de vorm van een nieuw plantje!

Super!

7 de abril de 2021

Resposta da YourPlants

Dankjewel voor je uitgebreide review! Fijn dat de nieuwe plant wel in orde was. Hopelijk blijft die wat langer onder ons. Veel plezier met je bestelling!

Snelle en zorgvuldige levering

Ik belde een Clusia in vaas met led-lampjes. Keurige verpakt en snel bezorgd.
Blij mee!

6 de abril de 2021

Resposta da YourPlants

Heel erg bedankt voor je review! Veel plezier met de Clusia plant!

Prachtige theeplant

Prachtige theeplant! Snel en fraai verpakt bezorgd.

Resposta da YourPlants

Bedankt voor je review! Heel veel plezier met de theeplant en uiteraard met je eigen thee maken :)

Top!

Fijne duidelijke website, snel geleverd in een goede verpakking en de plantjes zijn super mooi!

Resposta da YourPlants

Bedankt voor je review! Fijn dat alles in orde was. Veel plezier met de plantjes!

Classificada 5 em 5 estrelas

Top ervaring met YourPlants!

Een fantastisch aanbod aan prachtige ecosystemen. Snelle levering en alles heel goed verpakt! YourPlants zal voor de toekomst de eerste webshop zijn die ik zal bezoeken wanneer ik weer groen wil toevoegen in huis.

Resposta da YourPlants

Dankjewel voor je leuke review! Fijn dat alles in orde was. We zien je graag snel terug in onze webshop :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Mooie planten en uitstekende service

YourPlants levert mooie planten (veel keuze ook) en uitstekende service! Mijn huis staat inmiddels vol verschillende soorten planten, van normaal tot waterplant met ledlamp. Blij mee! :)

Resposta da YourPlants

Heel erg bedankt voor je leuke review! Super tof dat je huis al vol staat met onze planten. :) We hopen je snel weer te zien op de website.

Ik ben super netjes te woord gestaan

Ik ben super netjes te woord gestaan
In de avonduren het was al om kwart over negen
Dank je wel ervoor

1 de abril de 2021

Resposta da YourPlants

Dankjewel voor je review! Heel graag gedaan en ik hoor het graag of alles goed gaat met de plant. :)

Classificada 5 em 5 estrelas

De plantjes werden heel snel en goed…

De plantjes werden heel snel en goed verpakt geleverd.

30 de março de 2021

Resposta da YourPlants

Heel erg bedankt voor je review, fijn dat alles goed geleverd is! Veel plezier met de plantjes :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering, na 1 werkdag al.
Duidelijke website. Hele stevige verpakking en mooie kwaliteit plantjes. Kortom: dik tevreden

25 de março de 2021

Resposta da YourPlants

Fijn dat je alles zo snel in huis had! Heel erg bedankt voor je review en veel plezier met je plantjes!

Classificada 5 em 5 estrelas

Ideaal en perfecte kwaliteit; aanrader!

Het bestelproces is echt prettig en het wordt perfect afgeleverd op een hele korte termijn. De planten zijn echt van goede kwaliteit. Aanrader!

25 de março de 2021

Resposta da YourPlants

Heel erg bedankt voor je mooie review! Ik hoop dat je medewerkers blij zijn met de plantjes :)