YourPlants Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Al meerdere keren mini-droogbloemen besteld, nu de bloemen op ronde houten schijf. Super kwaliteit, nog mooier dan op de foto, veel meer bloemetjes! Ook leuk om als cadeautje naar iemand te sturen,... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Je krijgt goede hulp via de chat online. Planten worden snel en uiterst zorgvuldig verpakt bij je thuis geleverd. De planten zijn er in real life nog mooier uit dan op de website. Echt een verrijking... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Helemaal geweldig ik heb net zo'miniplanten mix binnen helemaal leuk als een klein kind heb ik mijn cadeautjes open gemaakt nog een verassing ik had er maar 6 gekocht en het waren er 8 ook nog eens de... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik bestelde een ecosysteem, een waterplant en een setje droogbloemen met een rond plankje. Alles kwam uitstekend verpakt binnen! Bij het eco systeem zat een duidelijke beschrijving om deze in elkaar... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviço de plantas para interiores
  2. Centro de jardinagem
  3. Entrega de flores
  4. Floricultura
  5. Loja de lembranças
  6. Mercado de flores

De nieuwe webshop met 1000+ groene en bloeiende planten, supervers van de kweker.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

276 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

1 opinião nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Heel goed.prima site !

13 de maio de 2022

Hoi Jacqueline,

Heel erg bedankt voor het schrijven van een review! Ik wens je heel veel plezier met je bestelling, en graag weer tot ziens in onze webshop :)

Heel mooie plant

Heel mooie plant, een grote Strelitzia Nicolai. Nu de uitdaging om hem zo mooi te houden 😄

7 de maio de 2022

Hoi Henk,

Bedankt voor het schrijven van een review. Ik wens je heel veel plezier met je nieuwe Strelitzia Nicolai! Ik heb er alle vertrouwen in dat je de plant mooi weet te houden. Mocht je nog vragen hebben over de verzorging van de plant, mag je ons altijd een bericht sturen.

zeer goede webshop!!

Prima website, simpel bestellen, achteraf betalen, snelle levering, mooie plant, lekker goedkoop. Topper

1 de maio de 2022

Resposta da YourPlants

Dankjewel dat je de tijd hebt genomen een review over ons te schrijven. Ik wens je veel plezier met je nieuwe planten en graag tot ziens in onze webshop!

Goede kwaliteit planten

Goede kwaliteit planten. Zeer goed verpakt waardoor ze goed aankomen. Snelle levering.

29 de abril de 2022

Resposta da YourPlants

Bedankt voor je mooie review. We vinden het belangrijk dat de plant netjes wordt afgeleverd, dus worden ze altijd verzonden in onze speciale verpakking. Ik wens je veel plezier met je bestelling en graag weer tot ziens in onze webshop.

Classificada 3 em 5 estrelas

Prima levering, maar

Prima levering, ik had echter het idee dat ik er vrij lang op moest wachten.

8 de abril de 2022

Hoi Dico,

Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je vrij lang hebt moeten wachten op je bestelling. Bestellingen via de brievenbus kunnen soms iets langer onderweg zijn. Mijn excuses voor het ongemak!

Desondanks wens ik je veel plezier met je bestelling, en graag tot ziens in onze webshop!

Classificada 1 em 5 estrelas

Het duurde erg lang voordat geleverd…

Het duurde erg lang voordat geleverd is. Er is niet over meegedacht. Als je iets voor een speciale dag van iemand verstuurd, dan is het niet fijn dat pas 2 dagen nadien wordt geleverd, terwijl het 3 dagen vantevoren besteld is.

25 de março de 2022

Hoi Marian,

Bedankt voor het schrijven van een review. Wat vervelend dat je verrassing niet op tijd bij de ontvanger is bezorgd. Wij leveren onze producten in de meeste gevallen binnen 3 werkdagen. Jouw bestelling is geplaatst op vrijdag einde van de middag. In dat geval verstuurt de kweker de plant op z'n vroegst op maandag naar ons, daarna versturen we de plant zo snel mogelijk naar de ontvanger toe. Ik begrijp dat dit te laat voor jullie is geweest. Helaas konden we de plant niet sneller leveren omdat het weekend ertussen zat. Mijn excuses voor het ongemak. Ik hoop dat de ontvanger alsnog wel blij was met de verrassing.

Classificada 2 em 5 estrelas

Onverwachte inhoud

Voor de eerste keer iets besteld en gekozen voor een verrassingspakket waar 2 middelhoge planten in zouden zitten. Tot mijn verbazing zat er 1 middelhoge plant in en 1 hangplant. Die laatste had ik niet verwacht en zou ik ook nooit besteld hebben. De hangplant liet ook al blaadjes los en zag eruit als iets wat al een keer eerder retour is gestuurd.
Verder wel goed verpakt.

24 de março de 2022

Hoi Wia,

Bedankt voor het schrijven van een review! Wat jammer dat je niet tevreden bent met de inhoud van de Surprise Box. We willen natuurlijk dat je blij bent met de planten die je van ons ontvangt, en je hoort nieuwe gezonde planten te ontvangen.

Zou je ons een foto kunnen toesturen van de hangplant die blaadjes loslaat via plantenservice@yourplants.nl? Dan neem ik gelijk contact op met de kweker.

Mijn excuses voor het ongemak.

Blij met mijn planten

Bestelde een ecosysteem met lichtje en een kokodama.
Bestelde planten werden in stevige dozen na 3 dagen bezorgd.

Ecosysteem moest je zelf in de glazen vaas planten via een gebruiksaanwijzing, alleen jammer dat dit in het Engels was.

Ben erg blij met de bestelde planten, ze zien er vers en fris uit!!
Als ze het net zo gaan doen als mijn eerder bestelde planten bij YourPlants dan ben ik zeer tevreden!
Top👍🏻

3 de fevereiro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Een leuke surprise box besteld en zeer…

Een leuke surprise box besteld en zeer tevreden met wat ik kreeg! Kwalitatief mooie planten voor een mooie prijs. Wordt super stevig verpakt, alle planten zijn netjes aangekomen wat toch altijd wel spannend is als je ze online besteld en laat bezorgen. Erg tevreden!

8 de janeiro de 2022

Topsite!

Snelle reactie via chat. Goed advies van Victor. Snelle levering en goed verpakt. Aanrader!

7 de janeiro de 2022
Classificada 2 em 5 estrelas

Lastig

Lastig, de planten zien er mi niet best uit. uitgedroogd en uitgewerkt. Heb het gevoel dat ik voor dit geld bij een goede plantenzaak gezondere planten had kunnen kopen. Voortaan beter oriénteren.

Foto's gemaild, na 5 dagen nog geen reaktie..

29 de novembro de 2021

Hoi Astrid,

Heel erg bedankt voor je review! We vinden het jammer dat de planten niet van de kwaliteit zijn die je van YourPlants mag verwachten. Op al onze producten geven we 14 dagen versgarantie. Ik heb je daarom een e-mail gestuurd met de mogelijkheid om de planten te vervangen voor nieuwe exemplaren. Ik hoop dat die wel goed zullen zijn. :-)

Mijn excuses voor het ongemak!

Classificada 4 em 5 estrelas

niks aan te merken op het product

niks aan te merken op het product, alleen de beloofde Track & Trace bleef uit waardoor de bezorging alsnog een verrassing was. Kan natuurlijk ook aan PostNL hebben gelegen, maar die zijn niet voor niets partner.

25 de novembro de 2021

Hoi Marcel,

Heel erg bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je blij bent met je bestelling. Je bestelling was een brievenbuspakket, vandaar dat er geen Track & Trace code van is verstuurd. Dit zouden we in de webshop wat duidelijker moeten uitleggen. Ik neem je suggestie daarom zeker mee!

Nogmaals dank en graag tot ziens bij YourPlants!

Classificada 4 em 5 estrelas

Mooie goede planten opgestuurd…

Mooie goede planten opgestuurd gekregen. Heel blij van geworden!

21 de novembro de 2021

Resposta da YourPlants

Bedankt voor het schrijven van een review. Fijn om te horen dat je blij werd van de nieuwe planten. Daar doen we het voor!

Veel plezier met je bestelling en graag tot ziens bij YourPlants!

Classificada 5 em 5 estrelas

Service is en blijft geweldig!

21 de novembro de 2021

Resposta da YourPlants

Bedankt voor het schrijven van een review! We vinden een goede service heel erg belangrijk. Veel plezier met je bestelling en graag weer tot ziens bij YourPlants!

Classificada 5 em 5 estrelas

Handige makkelijker gebruiken website met prachtige planten

Handige website waar je makkelijk je weg vindt, allerlei soorten planten om te kiezen. Ze worden perfect in een stevige doos onbeschadigd bezorgd, en eenmaal in huis blijven ze mooi!

19 de novembro de 2021

Resposta da YourPlants

Heel erg bedankt dat je de tijd hebt genomen een review over ons te schrijven. Fijn dat de planten netjes bij je zijn thuisbezorgd!

Heel veel plezier met je nieuwe planten en we zien je graag snel terug bij YourPlants!

Classificada 5 em 5 estrelas

Alles snel een gemakkelijk afgewikkeld

Alles snel een gemakkelijk afgewikkeld. Mooie Planten gekregen.

15 de novembro de 2021

Resposta da YourPlants

Bedankt voor het schrijven van een review. :-)

Ik wens je veel plezier met de planten en we zien je graag weer terug in onze webshop!

Classificada 5 em 5 estrelas

Leuk, snel & goed. What else?

Goed, snel, leuk! Blij met deze nieuwe bestelling. Op naar de volgende!

14 de novembro de 2021

Hoi Karen,

Bedankt voor je review! Fijn dat ook deze bestelling in orde was. Veel plezier ermee en graag weer tot ziens bij YourPlants!