Leia as opiniões dos outros
Kommet der i mange år og lige siden de åbent på ros torv, syntes selv det er et af de bedste steder i Roskilde, altid glad og tilfreds, uanset om jeg tager takeaway eller spiser i restauranten
A empresa respondeu
Havde lige glædet os til lækker sushi, men blev fælt skuffede. Vi køre gerne til zhiki sushi og henter take away. Denne gang dog med en meget skuffende oplevelse. Når man køber for over 800 kr. su... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Zhiki Sushi er en familieejet virksomhed, som har serveret gourmet sushi i Roskilde siden 2011.
Informações de contacto
Ro's Torv 1, 4000, Roskilde, Dinamarca
- info@zhikisushi.dk
- www.zhikisushi.dk
Respondeu a 75% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Vi bestilte takeaway til et…
Vi bestilte takeaway til et arrangement. Super fin dialog om bestillingen. Vi har altid fået lækker sushi, og denne gang var ingen undtagelse. Super lækker crispy Ebi, og nigiri'er i top. Altid lækker sushi, om vi spiser i restauranten eller takeaway ⭐⭐⭐tak for altid god behandling og lækker mad!
Kommet der i mange år og lige siden de…

Det var ikke godt
Sushien virkede ikke frisk. Nogle af stykkerne var kolde, som kom de fra et køleskab. Stykkerne smuldrede og faldt fra hinanden. Stykkerne af sushi var for tykke, med for meget ris. Der var hældt for meget mayo over, så det var for fedt og uspiseligt. Personalet var søde, men da vi snakkede med ejeren, sagde han, at der ikke havde været nogen klager. Det kan vi så se på nettet, at der har været. Vi endte med en extra regning på 150 for efterladt sushi. Vi var sultne, men den sushi var uspiselig. Dårligste sushi nogensinde. Æv!
Men tak for svaret. Vi var ikke på nogen måde grove, vi fremlagde bare vores synspunkt om maden. Vi var ikke enige. Sådan er livet jo. Vh.

Resposta da Zhiki Sushi
Tjenerne var rigtigt søde og det var…
Tjenerne var rigtigt søde og det var det…. Dette skulle være ugens højdepunkt, men sushien var ikke frisk, alt for saltet og lugtede af fisk.

Resposta da Zhiki Sushi
Vi finder et andet sted efter mange gode år hos jer..
I har ellers altid været vores foretrukne sushirestaurant og har gerne kørt langt for at få det bedste af det bedste hos jer.
Men ak… hvilke skuffelse og så lige i forbindelse med fejring af fødselsdag.
Stykkerne var så grove og store, flere af stykkerne nærmest smuldrede i munden og var på ingen måde delikate. Da flere af stykkerne smagte decideret af fisk turde vi ikke spise flere og endte med at kassere 12 stykker. Godt nok foruroligende…..
Vi kommer ikke tilbage og må nok se os om efter et andet godt sushi sted.
Svar tilbage.
Jeg har ikke været en del af et selskab som i skriver men blot bestilt for at tage med hjem.

Skuffende…
Når man køber for over 800 kr. sushi forventer man en noget bedre sushi end oplevelsen var denne gang.
En lille klat wasabi til 4 personer… store “grove” sushi der faldt fra hinanden og stykker der smagte af virkelig dårlig fisk. Det blev sidste gang vores take away bliver hentet ved Zhiki.
En spontan frokost
En spontan tur på ro's torv med en frokost på denne restaurant.
Blev modtaget af en smilende medarbejder og blev anvist en bord.
Bestilte drikkevare og forret, mens jeg kiggede yderligere på noget hovedret.
Drikkelse og forret blev serveret hurtigt, forretten var tydeligt frisklavet og flot anrettet.
Jeg bestiller hovedret og havde et par spørgsmål til nogle ingredienser som tjeneren hurtigt fandt svar på.
Alt i alt en rigtig god oplevelse.
Måtte dog vente overraskende længe på at få tilbudt dessert samt betale.
Altid friske lækre råvarer
Altid friske lækre råvarer, venlig betjening og vi har aldrig skulle vente på vores bestilling når vi henter takeout.
God smag og perfekt kogte sushi ris.
Vi kommer igen gang på gang.
Virkelig ringe sushiroller og service
Virkelig ringe sushiroller og service. Bestilte for rigtig mange penge sushi, hvor at 50 ud af 70 roller hængte ikke sammen, det vil sige at vi alle sad med skeer og skulle spise maden. Virkelig ringe service efterfølgende, kan ikke anbefalde stedet.

Dårlig oplevelse desværre
Æv vi havde glædet os til lækker sushi og havde store forventninger, specielt når prisen er så høj. I stedet får vi sushi der smager af ingenting og sindsyg tørre og hårde ris. Eneste positive var deres lakse tatar, den var super lækker. Menuen til all you can eat er meget sparsommelig. Man betaler også ekstra for sovs.
Betalte fuld pris for mad man bliver syg af
Jeg bestilte nogle forskellige slags sushi og jeg syntes at de smagte mærkeligt men tænkte ikke mer over det det skulle jeg dog for nu sidder jeg med kvalme og kast op følelse.
Vi kaldte en tjener ned til bordet og fortalte hende det og hun siger "der burde ikke være noget galt med maden" nej burde men jeg var frisk da jeg kom ind og nu er jeg dårlig vi spiste næsten ikke noget af maden men vi skulle betale fuld pris for noget jeg blev syg over
Vi kommer ikke tilbage.

Resposta da Zhiki Sushi
Dårlig service under afhentning af takeaway
Har lige haft en rigtig dårlig oplevelse som kunde. Har bestilt takeaway og har selv pose med men det lille bord er fjernet så er det er temmelig besværligt at pakke maden i sin medbragte pose. Jeg påtaler det men pågældende, som jeg har navnet på via kvittering, virker fuldstændig ligeglad og står bare og kigger dumt på mig. Jeg fortæller hende at hendes attitude udstråler at hun er fuldstændig ligeglad hvilket jeg fortæller hende. Der er plads til forbedring HC det er jo kunderne der betaler gildet.

Resposta da Zhiki Sushi
Jeg har været meget på zhiki sushi og…
Jeg har været meget på zhiki sushi og syntes generelt, at det har været en god oplevelse - vi har også bestilt til nytår og andet. vi er en familie på 6 og spiser der ret tit eller bestiller takeaway.
De sidste 2x har det næsten været uspiseligt, det har smagt af at de har tabt salt bøtten i maden, jeg kunne ikke vurdere om det var deres soya eller ej , jeg spurgte ind til det og den var som den plejede sagde de blot.
Da vi betalte, spurgte den unge pige hvordan maden var, hvortil jeg svarede rent faktisk forfærdelig - det undre mig at man blot siger, nå nå eller der er intet ændret her.
Det ændre ihverfald vores interesse i at ønske at spise der igen .
Ps jeg rettede henvendelse lige da vi fik maden og ved betaling .

Resposta da Zhiki Sushi
Virkelig god og velsmagende mad!
Jeg bryder mig slet ikke om sushi, men fik både forret og hovedret udenfor den kategori. Desværre har restauranten slet ingen desserter. Derfor kun fire stjerner, men maden var klart fem stjerner værd.
Toiletterne var pæne og rene 👍
Den bedste sushi i hele roskilde og omegn.
Altid en fantastisk oplevelse af komme på Zhiki Sushi, og de laver den bedste sushi. Altid sødt personale og man går derfra mæt og med en positivt oplevelse.
Roskilde og måske DK’s bedste sushi
Tak for altid lækker sushi.! 🙏🏼
Kan klart anbefaledes
Virkelig dårlig smagsoplevelse og…
Virkelig dårlig smagsoplevelse og smagte af sushi med gammel ris. Sætter aldrig mine ben der igen🥴 og da vi spurgte blev de bare sure og irriteret og noget ubehagelige. Æv

Stadig top kvalitet
Er kommet i restauranten gennem flere år og uanset hvornår vi kommer er kvaliteten på maden i top - lækker maki menu med saftige ris, sprøde grøntsager og lækker fisk. Super god tangsalat. Mums
Sød, men lidt genert
Vi glæder os altid til besøg hos jer.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.