Bistrococorico Opiniões 18

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 4 em 5 estrelas

Fin aften i charmerende,enkel bistro…

Fin aften i charmerende,enkel bistro hvor de venlige franske indehavere stod for mad og service.
Min veninde og jeg fik 2 forretter,dessert ,1 flaske bourgogne samt kaffe - det hele velsmagende til rimelige priser.
Jeg har stor lyst til at vende tilbage når jeg igen er i Kbh.

27 de março de 2026

ALT OK +++++

Super flink betjening
Hvad købt deal hos Downtown på Burger og pomfritter, som smagte fantastisk.
Hyggeligt sted og kommer gerne igen.

28 de fevereiro de 2026
Classificada 2 em 5 estrelas

Brændt kød

Forretter var gode, men desværre fik min 8årige datter en dårlig steak. Lige da den kom på bordet spurgte hun “hvad er det der lugter”. Der gik lidt tid før vi andre forstod hvorfor hun ikke ville spise den. Den var helt forbrændt og smagte desuden surt og underligt. Man havde forsøgt at skære noget af det brændte af, kunne man se, men den lugtede som om kødet også var dårligt... Jeg sagde det til serveringen da de efter lang tid hentede tallerkner, som sagde jeg skulle have sagt det tidligere, hvis jeg ville have haft en ny. De tog ikke så meget som en cola af regningen. Underlig service. Vi kommer ikke igen.

5 de dezembro de 2025

Fantatisk!

Min kæreste og jeg bestilte 3 retters menu gennem Earlybird, da vi kom blev vi budt inden for af det venligste personale. Tatar til forret, er den største og mest velsmagende tatar jeg har fået længe. Kalve bavette til hovedret var velsmagende og stegt til perfektion! Cremebrulee til dessert var en perfekt mængde, og en god måde at slutte en fantastisk smagsoplevelse af på!

22 de novembro de 2025

Carol Phoenix

We had an amazing experience from the minute we walked in to friendly staff, beautifully bistro and friendly atmosphere. The menu was very good with a wide choice. We thoroughly enjoyed our brunch with a glass of champagne to start off our Danish holiday. We will definitely be back.

15 de maio de 2025

Har besøgt Cocorico 2 gange nu

Har besøgt Cocorico 2 gange nu. Dejlig autentisk fransk stemning. Så godt at der ar franskmand, der laver maden og servere, Gode råvarer, tilberedt med omhu, venlig betjening og næsten alt smagte godt. Kan slet ikke genkende kritikken fra andre reviews. Tror ikke på at der kan være så stor forskel. De taler fint engelsk eller dansk med chamerende fransk accent og høflighed, som gør stedet mere autentisk og hyggeligt. Kommer igen. Tak herfra

17 de maio de 2025

Sød og høflig betjening.

Sød og høflig betjening.
Var der i forbindelse med downtown deal, burger med fritter.
Alt var lækkert lavet og smagte super godt. Så kun anbefaling til dette lille hyggelige franske sted.

22 de março de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Købte 2 brunchdeals med mimosa

Købte 2 brunchdeals med mimosa. Super sød ung dame der godt kunne lidt dansk, som betjente os. Prøvede en af hver af deres brunch, og alt var rigtig godt. Avokadoen i vegetar brunchen havde dog ikke behøvede soya og sesam, smagte lidt for meget som var det en japansk restaurant. Kan kun anbefales.

27 de julho de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Vi bestilte 2xbrunch

Vi bestilte 2xbrunch, capuccino og appelsin juice.
Brunchen var en total fiasko (pålæg og ost var fra køledisken i supermarkedet og smagte af ingenting), youhurt med müsli smagte af ingenting, pandekagen var ikke hjemmelavet og brødet var købeskrået rugbrød/flûte. Ægget var ok. Appelsinjuicen var fra en karton fra et supermarked.
Capuccinoerne var lunkne med alt for meget kakaopulver drysset på.
Brunchen lød lækkert på deres hjemmeside samt på menukortet, men sikke en skuffelse.
Vi googlede de 10 bedste brunchsteder i KBH og tænk at dette sted lå i toppen, det må være for år tilbage, hvor de engang kræsede for maden og lavede maden selv.
Ikke et besøg værd, desværre.

26 de abril de 2024
Classificada 2 em 5 estrelas

Nogenlunde - Det bedste var vores GT

Erfter en totalfiasko til brunchen - havde jeg yderligere 2 deals tilbage - til 2 retters middagen. Nu var chefen på. Han observerede of uddelte kommandoer i et væk. Men denne gang skulle vi ikke op og kalde op betjeningen , når vi ønskede hjælp (savnede servietter, bestik og ville afgive tillægsordrer) - Nu var der et vågent øje. Vores Tatar forret var lækker, hovedretten fin, betjeningen var der (dog forsat kun på Fransk, som ingen af os kan), men man klarer sig med gestikuleren. Dette er mit 3 (og sidste besøg) der. De kunne blive gode, hvis de ville. De mangler at kunne mestre dansk eller engelsk, så andre end fransk talende gæster kan få god service.
Vi afsluttede med 2 Gin-Tonic og de var til gengæld gode. Jeg har nu været der med 6 personers gruppe til middag, 2 til brunch og nu 2 til 2 retters menyen. De får ikke flere chancer fra min side.

28 de setembro de 2023

Fransk Charme

Virkelig et lille, hyggeligt og varmt sted, hvor man kan nyde autentisk fransk mad. Fantastisk nærværende betjening. En rigtig dejlig oplevelse og kommer helt sikkert igen. Kan varmt anbefales.

10 de setembro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Den lækreste fransk inspirerede brunch…

Den lækreste fransk inspirerede brunch jeg har smagt delikate og friske råvarer lækre og indbydende portioner super hyggeligt sted pænt og rent og sidst men ikke mindst bare så sødt og venligt personale kommer meget gerne igen Tak

10 de outubro de 2021

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais