Banner for X²O Badkamers / X²O Salles de bains - X²O - Erembodegem

X²O Badkamers / X²O Salles de bains - X²O - Erembodegem Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

Brusselbaan 132, 9320 Erembodegem, BE

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Gisteren naar X2O geweest om een badkamermeubel te kiezen, meteen bij het binnenkomen werden we verwelkomd door Inge en ze heeft ons wegwijs gemaakt van de toonzaal. Toen we een gedacht hadden van wa... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

We werden persoonlijk goed begeleid en geïnformeerd. Er werd ook rekening gehouden met ons budget en er werden onverwachte nieuwe voorstellen gedaan. Daardoor maakten we een heel andere keuze dan geda... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Behulpzame verkopers, mooie en ruime toonzaal, goede prijzen. Helaas staan niet alle producten tentoongesteld en je moet thuislevering kiezen. Je krijgt een drankje en er is toilet, er zijn slechtere... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij zijn zeer tevreden over de service van de consulente in de showroom van X2O. Ze was uiterst beleefd en attent, luisterde zorgvuldig naar al onze wensen en hield met alles rekening. Daarnaast gaf z... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de acessórios para casas de banho

X²O Badkamers, dat is de badkamerspecialist op maat van uw budget én van uw smaak. Doe badkamerinspiratie op in onze showrooms of neem een kijkje op onze website.

Waarom X²O Badkamers?

Dubbel zo blij met korting op jouw badkamer
Dubbel zo blij met jouw badkamer, da’s ook gaan voor de scherpe prijs. Voor elk budget vind je bij X²O een badkamer waarvan je gaat watertanden. Bovendien profiteer je bij X²O Badkamers steeds van deals op het volledige assortiment.
Dubbel zo blij met jouw keuze
Voor elk budget en voor elke smaak hebben wij een badkamer. Doe inspiratie op in onze (interactieve) showrooms of neem een kijkje op de website.
Dubbel zo blij met onze service
Onze gepassioneerde badkamerspecialisten met grondige productkennis helpen je graag om een badkamer samen te stellen, op basis van jouw specifieke situatie. Omdat we zo overtuigd zijn van onze kwaliteit en service bieden we tot 10 jaar garantie op verschillende items. Ook onze klantendienst staat altijd met een glimlach voor je klaar. Voor de aankoop van je badkamer, tijdens de aankoop, maar vooral ook na de aankoop van je badkamer. Tot jij 100% tevreden bent!

Informações de contacto

Dubbel zo blij mee

Eindeloze badkamer inspiratie bij jou in de buurt!

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

225 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

2942 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

5 sterren voor service

5 sterren omdat ik op super vriendelijke en eerlijke manier geholpen werd in de winkel. De levering is voor vandaag in de namiddag voorzien. Ook hier werd rekening mee gehouden omdat ik in de voormiddag al met afspraak zat buitenshuis. Keuze genoeg bij X2O. Heb het zelfs aan mijn broer aangeraden.

30 de dezembro de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Verkoop en toonzaal top

Verkoop en toonzaal top. Admnistrfatief en financieel flop

14 de novembro de 2025
logótipo da X²O Badkamers / X²O Salles de bains - X²O - Erembodegem

Resposta da X²O Badkamers / X²O Salles de bains - X²O - Erembodegem

Beste Olivier,

Hartelijk dank voor uw feedback. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze verkoop en toonzaal!

We begrijpen dat het administratieve en financiële proces voor u frustrerend was. Zoals besproken in onze toonzaal, hebben we samen gezocht naar een oplossing. Omdat onze toonzaal enkel bedoeld is om ons assortiment te bekijken en we geen voorraad van installatiemateriaal ter plekke hebben, kunnen deze artikelen helaas niet direct meegenomen worden. Ook een levering de volgende dag bleek geen optie.

We zijn blij dat we samen tot een oplossing zijn gekomen en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn, waarbij we blijven streven naar een vlot en duidelijk proces.

X2O Team

Prima geholpen !

Het was redelijk druk en dicht bij sluitingstijd maar Tina heeft toch nog de moeite gedaan om onze vragen te beantwoorden en ons de nodige informatie en uitleg te bezorgen.

27 de dezembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

2 baden in gedachten maar waren niet…

2 baden in gedachten maar waren niet aanwezig in de showroom. Jammer want we waren speciaal naar daar gereden voor deze modellen te bekijken.

24 de dezembro de 2025
logótipo da X²O Badkamers / X²O Salles de bains - X²O - Erembodegem

Resposta da X²O Badkamers / X²O Salles de bains - X²O - Erembodegem

Beste,

Dank je wel voor je bezoek aan onze toonzaal en voor het delen van je feedback. Jammer om te horen dat de specifieke baden die jullie wilden bekijken niet aanwezig waren – we begrijpen dat dit teleurstellend kan zijn, zeker als je er speciaal voor langskomt.
We doen ons uiterste best om zoveel mogelijk modellen en uitvoeringen te tonen, maar door het ruime assortiment is het helaas niet altijd mogelijk om elke maat en variant in de showroom te plaatsen.

Ons team helpt jullie echter graag verder met extra informatie, zoals, beelden en advies om toch een goed beeld te krijgen.
Hopelijk mogen we jullie binnenkort opnieuw verwelkomen en alsnog helpen bij de keuze van het perfecte bad!

Met vriendelijke groeten,
X²O Team

Vriendelijk

Heel goed geholpen geweest. Niet opdringerig maar wel vlot meegaan in de vragen die er waren.

13 de dezembro de 2025

Goede koopervaring

De verkoopster Inge was heel behulpzaam, vriendelijk. Ze nam uitgebreid de tijd om de producten goed uit te leggen en wat bij elkaar hoort. Ik was heel goed geholpen.

22 de novembro de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Vlotte afhandeling

behulpzaam , enkel spijtig dat er de extra stukken niet bij waren. Had de verkoper mogen aan denken , maar het was snel opgelost en bijbesteld.

4 de outubro de 2025