XD Vintage Opiniões 32

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer snelle levering in 2 dagen was mijn pakket er! Het enige dat ik kan opmerken is gewoon beetje grote maten, maar nog perfect verkoopbaar met winst. Dus zeker aanrader.

Classificada 5 em 5 estrelas

Heel mooie items die je met een mooi winstmarge kan doorverkopen. Snelle en zorgvuldige levering en goede communicatie. Zeker voor herhaling vatbaar en echt een aanrader. 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Hele fijne ervaring. Ondertussen al meerdere pakketten besteld en de kwaliteit is top. Ook het contact verloopt soepel en snel. Raad het zeker aan om hier je boxen te kopen.

Classificada 2 em 5 estrelas

Het pakket kwam na 7 dagen binnen. De kwaliteit vond ik wel tegen vallen. De labels waar polo op staan waren niet goed of zelfs niet zichtbaar. Ik heb het terug gestuurd en het pakketje bleek vermi... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de roupas vintage

XD Vintage is een Belgische webshop gespecialiseerd in zorgvuldig gecureerde vintage merkkleding voor resellers en liefhebbers van authentieke vintage items. Elke box en elk item wordt handmatig geselecteerd op kwaliteit, draagbaarheid en doorverkoopwaarde. Wij focussen op transparantie, eerlijke communicatie en een betrouwbare service. Onze producten bestaan uitsluitend uit vintage en tweedehands kleding, gecontroleerd op authenticiteit en staat. Heb je vragen of feedback? We staan altijd open voor eerlijke reviews en gebruiken deze om onze service verder te verbeteren.

Informações de contacto

4,4

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

32 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Perfect

Perfect. Goede prijzen en fijn dat je kan handpicken!

8 de junho de 2026

Resposta da XD Vintage

Fijn om te horen! Het handpicken is er net voor mensen zoals jij die gericht willen inkopen, blij dat het zijn nut bewijst. Tot de volgende keer!

Aanrader

19 de junho de 2026

Resposta da XD Vintage

Blij dat het pakket snel was! Over de maten, dat is een eerlijke opmerking en nemen we zeker mee. We doen ons best om een gevarieerde matenselectie te doen. Succes met de verkoop!

Hele fijne ervaring

12 de junho de 2026

Resposta da XD Vintage

Wauw meerdere pakketten al, dat zegt genoeg! Fijn om te horen dat zowel de kwaliteit als het contact goed zit, daar doen we ons best voor. Tot de volgende bestelling!

Classificada 5 em 5 estrelas

Heel mooie items die je met een mooi…

8 de junho de 2026

Resposta da XD Vintage

Heel erg bedankt voor je positieve review, dat doet me echt goed. Ik zie dat je ook al een nieuwe bestelling hebt geplaatst heel erg bedankt daarvoor ik waardeer het enorm! Ik hoop je weer tevreden te kunnen stellen 😊

Snelle service!

7 de maio de 2026

Resposta da XD Vintage

Dankjewel! 😊 Snelle service is iets waar we elke dag hard voor werken. Fijn dat je dat ook zo ervaart. Hopelijk tot de volgende keer!

Classificada 4 em 5 estrelas

Goede kwaliteit!

6 de maio de 2026

Resposta da XD Vintage

Bedankt voor je review! 😊 Fijn dat de kwaliteit goed was. Heb je tips of opmerkingen om het nog beter te maken? We horen het graag via info@xdvintage.com

Alles perfect

- Snelle levering
- Goede kwaliteit van de producten
- Vriendelijke verkoper
- 40 euro winst gemaakt met een box van 5 polo's van Lacoste, zeker het kopen waard !!!

30 de abril de 2026

Resposta da XD Vintage

Wauw, dit maakt mijn dag! 🙌 Snelle levering, goede kwaliteit en €40 winst op één box, dat is exact waarvoor we dit doen. Bedankt voor het delen en veel succes verder met het resellen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb een box van 5 Ralph Lauren…

Ik heb een box van 5 Ralph Lauren hemden besteld en was echt top!

11 de maio de 2026

Resposta da XD Vintage

Fijn om te horen, bedankt! Een box met Ralph Lauren hemden en helemaal tevreden, dat is precies wat we nastreven. Hopelijk tot de volgende keer.

Classificada 5 em 5 estrelas

Heel goed echt anel bezorgt

Resposta da XD Vintage

Bedankt voor je review! 😊 Fijn om te horen dat alles goed en snel is aangekomen. We doen ons best om elke bestelling zo snel mogelijk te verwerken.

Classificada 2 em 5 estrelas

Pakket

Het pakket kwam na 7 dagen binnen.
De kwaliteit vond ik wel tegen vallen. De labels waar polo op staan waren niet goed of zelfs niet zichtbaar. Ik heb het terug gestuurd en het pakketje bleek vermist te zijn. Ik moest langer dan een maand wachten om mijn geld terug te krijgen. Maar ik heb het wel gekregen dus dat is wel fijn. Wel jammer dat het zolang moet duren.
Dus wel goede service.

11 de março de 2026

Resposta da XD Vintage

Bedankt voor je eerlijke feedback. Het spijt ons oprecht dat dit geen goede ervaring was.

Zodra we weet kregen van het vermiste pakket hebben we meteen een onderzoek opgestart bij de verzendpartner. Helaas is dit een proces dat volledig buiten onze handen ligt, wij zijn afhankelijk van de carrier voor de afhandeling. Om jou niet te laten wachten hebben we de terugbetaling uit eigen zak betaald, zodat jij zo snel mogelijk je geld terug had.
We begrijpen dat een maand wachten te lang is en nemen dit mee om onze opvolging bij dit soort situaties te verbeteren.

Bedankt dat je dit toch als goede service hebt omschreven, dat appreciëren we enorm.

Classificada 5 em 5 estrelas

Top service niks mis mee

Resposta da XD Vintage

Dankjewel voor de fijne review! 😊 Blij om te horen dat je tevreden bent. Hopelijk tot de volgende keer!

Classificada 5 em 5 estrelas

Alles goed gegaan de kwaliteit zo als…

Alles goed gegaan de kwaliteit zo als beloofd en beschreven de communicatie is top!

Resposta da XD Vintage

Dankjewel voor je fijne review! 😊 Blij om te horen dat de kwaliteit was zoals beloofd en dat de communicatie goed was. Dat is precies waar we naar streven!

Top website

Top website.
Goeie communicatie.
Goeie prijzen.
Snelle website.
Echt een aanrader.

17 de abril de 2026

Resposta da XD Vintage

Dankjewel voor je fijne woorden! Blij dat alles goed is verlopen en dat de website naar wens is. We doen ons best om dat elke keer weer waar te maken!

Classificada 5 em 5 estrelas

Fast shipping,super nice support.even…

Fast shipping,super nice support.even gave me some shipping bags because i am a new reseller

16 de março de 2026

Resposta da XD Vintage

Thank you so much for the kind words! We love supporting new resellers and want to make sure you have everything you need to get started. Wishing you lots of success with your reselling journey! 🙏

Classificada 3 em 5 estrelas

Snelle levering, veel xl maten

Snelle levering, en redelijk goede producten wel veel xl maten.

16 de março de 2026

Resposta da XD Vintage

Bedankt voor je feedback! Fijn dat de levering snel was en de producten in orde waren. De opmerking over de XL maten nemen we zeker mee, we doen ons best om een gevarieerde maatsverdeling aan te bieden in onze boxen. Hopelijk mogen we je nog eens verwelkomen! 😊

Perfecte

Perfecte! It was a great experience! Thanks for the polo’s

7 de março de 2026

Resposta da XD Vintage

Thank you so much for the kind words! We're happy to hear you had a great experience. Enjoy the polo's and hope to see you back soon! 😊

Classificada 4 em 5 estrelas

Nette kleding ontvangen

Nette kleding ontvangen! Helaas is boven de 200 pas gratis verzending, verder echt alles top! Bestel er zeker nog een keer ☺️

17 de março de 2026

Resposta da XD Vintage

Bedankt voor je review! Fijn dat de kleding in orde was 😊 De feedback over de verzendkost nemen we zeker mee, we kijken altijd hoe we dit zo aangenaam mogelijk kunnen maken voor onze klanten. We hopen je snel weer te verwelkomen! 🙏

Positieve ervaring

Ik heb inmiddels twee boxen besteld bij XD Vintage en beide keren werden ze op tijd geleverd. De kwaliteit van de kleding was goed en kwam overeen met mijn verwachtingen. Tot nu toe dus een zeer positieve ervaring. Dit is zeker een aanrader!

12 de março de 2026

Resposta da XD Vintage

Wauw, twee bestellingen, dat appreciëren we enorm! 🙏 Fijn dat de kwaliteit en levering telkens aan je verwachtingen voldeden, daar doen we het voor. We kijken er al naar uit om je een derde keer te mogen verwelkomen! 😊

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.