Zeer snelle levering in 2 dagen was mijn pakket er! Het enige dat ik kan opmerken is gewoon beetje grote maten, maar nog perfect verkoopbaar met winst. Dus zeker aanrader.
Heel mooie items die je met een mooi winstmarge kan doorverkopen. Snelle en zorgvuldige levering en goede communicatie. Zeker voor herhaling vatbaar en echt een aanrader. 😊
Hele fijne ervaring. Ondertussen al meerdere pakketten besteld en de kwaliteit is top. Ook het contact verloopt soepel en snel. Raad het zeker aan om hier je boxen te kopen.
Het pakket kwam na 7 dagen binnen. De kwaliteit vond ik wel tegen vallen. De labels waar polo op staan waren niet goed of zelfs niet zichtbaar. Ik heb het terug gestuurd en het pakketje bleek vermi... Ver mais
XD Vintage is een Belgische webshop gespecialiseerd in zorgvuldig gecureerde vintage merkkleding voor resellers en liefhebbers van authentieke vintage items. Elke box en elk item wordt handmatig geselecteerd op kwaliteit, draagbaarheid en doorverkoopwaarde. Wij focussen op transparantie, eerlijke communicatie en een betrouwbare service. Onze producten bestaan uitsluitend uit vintage en tweedehands kleding, gecontroleerd op authenticiteit en staat. Heb je vragen of feedback? We staan altijd open voor eerlijke reviews en gebruiken deze om onze service verder te verbeteren.
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Er was voldoende keuze qua boxen. Maar de prijs is redelijk hoog voor het aantal stuks waardoor de prijs/stuk hoog oploopt. Ook komt er nog veel verzending bij.
De stuks zijn van redelijke kwaliteit.

Resposta da XD Vintage
Fijne en duidelijke website. Alles is makkelijk te vinden en bestellen gaat snel. De foto’s zijn helder en het aanbod is heel gevarieerd. De kwaliteit van de kleding is echt heel goed. Zeker een aanrader!
Ik was al een tijdje opzoek naar een goede reseller maar vond wel eentje maar dan moest ik direct grote hoeveelheden bestellen wat dus niet gemakkelijk is om op te starten. Toen kwam ik hier op te recht en het was perfect om te beginnen met resellen.
Ik raad het dus zeker aan
Snelle levering. Precies wat ik verwacht had!
Ik kreeg perfecte grade A producten die ik voor dubbel de aankoopprojs verkocht! Er was zeer vlotte levering van ongeveer 4 dagen!
Top, een echte aanrader. Goede artikelen die je voor meer kan verkopen! En heeft ook een extra gegeven (verzendzakken) al bij al een Top aankoop
De levertijd was snel, zoals afgesproken. En de inhoud van de box voldoet aan zijn waarde: alles in perfecte staat, gestreken en proper. 100% zijn geld waard!!
ik had een resell box besteld en heb dit goed ontvangen ik raad zeker aan om hier te kopen verkoopt authentieke kledij en is betrouwbaar!!!!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.