Deze snelle en solide USB stick heeft zowel USB A als USB C aansluitingen. Zeer handig voor mobiele telefoons, laptops, computers. Xedor levert kwaliteit.
Leia as opiniões dos outros
Top product (USB-C Dockingstation XR-Dockr-100) & top service. Product doet wat die moet doen en een degelijk product. Snel geleverd en ook snel gereageerd op de extra vragen die ik had.
Onwijs blij met Xedor.com. Kende hiervoor niet. Bij het zien van revieuw gelijk bestelling geplaatst. Super snelle verzending. Binnen 1 dag ontvangen. Heel goed verpakt, vind altijd fijn als er aandac... Ver mais
Informações sobre a empresa
Wij bieden via onze webshop kwalitatieve producten aan tegen een scherpe prijs
Informações de contacto
van Beekstraat 89a, 1121NH, Landsmeer, Holanda
- info@xedor.nl
- xedor.com
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Top product
Volgens de reviews was deze leverancier en zijn product top. Het was de dag erna geleverd in een mooi doosje. Werkt zowel op Android als Ois.
Top product & top service
USB stick is van goede kwaliteit en…
USB stick is van goede kwaliteit en doet wat het moet doen.
Prijs valt mee.
Ik had via bol.com de Xedor Base 1120…
Ik had via bol.com de Xedor Base 1120 512 GB USB gekocht, hij kwam los in de doos en het moederbordje viel spontaan uit de behuizing. Ik ben hierdoor zeer teleurgesteld in de productkwaliteit dat dit bedrijf leverd. USB is momenteel op retour en ik ga ergens anders een USB kopen.

Resposta da Xedor
Zeer nette levering van usb drive
Zeer nette levering van usb drive, kwam op tijd en in elegant metalen doosje. Zeer professioneel uiterlijk en genoeg ruimte om bestanden makkelijk op te slaan.
Snel
Snel
Usb A en C aansluiting
Mooie verpakking
Snel geleverd. Mooie verpakking, leuk om de stick hierin kado te geven. Snelle overdracht van g,egevens. Fijn dat hij ook op een mobiel kan worden aangesloten. Erg blij mee!
Geweldig ding
Geweldig ding, mijn vrienden willen er nu ook een. Hij ziet er mooi en solide uit en hij is zeer gemakkelijk en logisch in het gebruik. Gewoon in je mobiel steken en je ziet in de bestanden app wat er op de xedor staat. Een video afspelen kan direct vanaf de xedor via de vcl app. Wel even wachten tot de video geladen is.
Ik heb voor de eerste keer een usb…
Ik heb voor de eerste keer een usb gekocht en het is amazing doet een betere job dan dat ik heb verwacht en is heel erg snel top!
Net usb ontvangen
Net usb ontvangen. Ziet er netjes uit. Degelijk verpakt. Best premium zelfs.
Voor zover blij mee!
Super service
Super service, product en software.
Zie review bij BOL.com
De levering gebeurde snel en correct
De levering gebeurde snel en correct, met voorafgaand een duidelijke mail met de handleiding en uitleg ovet de verschillende mogelijkheden. Zeer tevreden.
Mooi product
Mooi product, goed verpakt en eenvoudig in gebruik. Super tevreden. Netjes en stevig verpakt voor verzending.
Usb stick netjes geleverd in een metal-case. Ziet er premium uit.
1e stick die ik ontvangen had zat helaas een defect in.
Xedor heeft netjes een vervangende stick opgestuurd en deze was wel goed.
Vanwege verwarring (aan mijn kant) tussen Mbps en MB/s dacht ik dat de snelheid niet klopte maar dat was dus niet het geval.
Dus Xedor,bedankt voor de goede service

Resposta da Xedor
Betrouwbaar
Betrouwbaar, snelle levering en zag hele goede reviews en in prijs verhouding heb ik voor Xedor gekozen!
Prima USB en mooi opbergdoosje erbij.
Prima usb stick
Prima usb stick. Snel, gemakkelijk en ziet er stijlvol uit. Een aanrader!
Solide USB stick met zowel USB A als USB C
Fijne USB stick, zit er solide uit en wordt geleverd met een opbergdoosje. De reden voor aanschaf (wat ook fijn is) aan deze USB stick is de mogelijk om hem zowel met USB A als USB C te kunnen gebruiken zonder verloopstuk. Per mail ook een handleiding ontvangen.
Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Snelle bestelling en levering
Snelle bestelling en levering , en een geweldig product
We kregen het pakketje al de volgende…
We kregen het pakketje al de volgende dag in huis. Alles heel goed en mooi verpakt. Kwalitatief product!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.