XinZuo Nederland B.V. Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring met Xin Zhou.nl en in het bijzonder met Arnout. Ik heb prachtige Japanse messen en een magneetblok gekocht, maar ik vond het maken van de juist... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik bestelde een acacia snijplank bij Xinzuo, welke snel geleverd werd. Helaas zat er een productiefout in de plank. Ik nam contact op met de klantenservice en zij losten het probleem direct en... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Classificada 5 em 5 estrelas

Schitterende messen! Waren mooi verpakt en veilig met punt bescherming. Maakt het koken stukken makkelijker, wat een verschil! Daarnaast ook een houten magneetstrip gekocht die de messen mooi ve... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de facas
  2. Loja de móveis para cozinha

XinZuo.nl is opgezet door XinZuo Nederland B.V., onderdeel van het Chinese merk XinZuo. XinZuo produceert koksmessen van topkwaliteit en concurreert daarmee volop met de Japanse messenmarkt. Om de beste kwaliteit te garanderen importeert XinZuo de beste materialen van over de hele wereld (incl. Japan)

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

38 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

31 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

super messen!

Fijn contact, goed advies, snelle service, de levering: het voelde als kado'tjes uitpakken op je verjaardag. En dan natuurlijk het belangrijkste: de messen zien er niet alleen heel erg mooi uit, ze snijden ook nog eens heerlijk!

17 de janeiro de 2026

Resposta da XinZuo Nederland B.V.

Dank voor uw uitgebreide review!

Hele goede services

Hele goede services! Zeer goed geholpen door een medewerker bij een probleem met mijn messen. Heel goed opgelost en snelle reactie. Betrouwbaar bedrijf en kwalitatief goede messen.

13 de janeiro de 2026

Resposta da XinZuo Nederland B.V.

Dank voor uw uitgebreide beoordeling!

Classificada 5 em 5 estrelas

Das Messer wurde sehr schnell…

Das Messer wurde sehr schnell geliefert. Das Messer ist ausgezeichnet, sehr scharf und liegt sehr gut in der Hand. Damit zu schneiden ist wirklich eine Freude!

7 de janeiro de 2026

Resposta da XinZuo Nederland B.V.

Vielen Dank für Ihre tolle Bewertung!

De X06 Serie

Augustus dit jaar heb ik een hakmes uit de X06 serie gekocht, zijn nu 3 maand verder met in deze tijd heel wat gerechten gemaakt, en nog steeds scherp als nieuw!! Ik ben er zeer content mee, en ben voor de kerst al weer lekker op dreef.
Dit is ook zeker het type gereedschap wat zonder blikken of blozen respect af dwingt met alle ingrediënten wat er onderdoor gaat. Of het nu groente, fruit of vlees is, het is werkelijk een feestje...

Fijne feestdagen!!

31 de dezembro de 2025

Resposta da XinZuo Nederland B.V.

Heel erg bedankt voor uw mooie review! Ook fijne feestdagen gewenst!

Fijne messen

Snelle levering. Messen zijn van goede kwaliteit.

Even een update.

Ondertussen heel wat mee gesneden en heb de messen nog geen 1 keer hoeven aan te zetten. Hopelijk komt er nog een Office mes in deze serie.

20 de dezembro de 2025

Resposta da XinZuo Nederland B.V.

Bedankt voor uw beoordeling!

Uitstekend verpakt cadeautje

Mooi mes ontvangen! Het mes was, dankzij de hoge kwaliteit maar vooral door de prachtige verpakking, een uitstekend cadeautje.

7 de novembro de 2025

Resposta da XinZuo Nederland B.V.

Bedankt voor uw beoordeling!

Schitterende messen!

Schitterende messen!

Daarnaast ook een houten magneetstrip gekocht die de messen mooi vertonen, makkelijk met plakstrip of met schroeven op te hangen.

28 de julho de 2025

Classificada 5 em 5 estrelas

Uitermate klantvriendelijk bedrijf met…

Uitermate klantvriendelijk bedrijf met snelle reactietijd en uitstekende service! Ik had zelf een fout gemaakt waardoor de messen bot waren geworden. Ik mocht deze kosteloos opsturen en binnen een dag waren ze al geslepen. Hier kunnen veel bedrijven wat van leren!

5 de junho de 2025

Resposta da XinZuo Nederland B.V.

Heel erg bedankt voor uw uitgebreide review!

Classificada 5 em 5 estrelas

heb n set steakmessen aangeschaft.....

heb n set steakmessen aangeschaft.....
een biefstukje eten, gesneden met dit mes is werkelijk een fantastische ervaring.
Kan het iedereen aanraden.

15 de abril de 2025

Mooie en sterke messen

Mooie en sterke messen, die snel en goed verpakt worden geleverd. Bij vragen wordt er goed met je meegedacht.
Een aanrader voor uitbreiding of upgrade van de messen voorraad.

3 de abril de 2025

Classificada 5 em 5 estrelas

Uitstekende messen voor die prijs

Uitstekende service, zéér snelle levering. Ik gebruik de Xinzuo messen nu een tijdje en ben er uiterst tevreden over. In het segment van de 'betaalbare' messen is dit eigenlijk top. Vlijmscherp én bovendien degelijke materialen en een knap design.

1 de abril de 2025

Resposta da XinZuo Nederland B.V.

Heel erg bedankt voor uw uitgebreide review! Dat is precies waar we voor staan: kwaliteit, maar toch houden we het betaalbaar!

Goede betrouwbare winkel

Zeer snelle levering! Eén artikel was verkeerd geleverd vanuit de fabrikant, maar de winkel heeft dit netjes opgelost door wat (gratis) na te leveren.

7 de maio de 2024

Resposta da XinZuo Nederland B.V.

Dank voor uw review! Er kan soms wat mis gaan maar dat altijd netjes op! :)

Classificada 4 em 5 estrelas

Eerlijk en behulpzaam…

Mijn eerste ervaring met Xinzuo is heel goed bevallen. De webshop ziet er mooi uit met schitterende foto’s van kwaliteitsproducten. Een tegenvaller was dat het gekozen product uitverkocht was, ook bij andere leveranciers, maar door behulpzame medewerkers en creatief handelen kon het toch geleverd worden. Ik ben er heel blij mee!

6 de dezembro de 2023

Resposta da XinZuo Nederland B.V.

Dank voor uw uitgebreide review!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.