Fantastische service dit bedrijf. Prachtig matzwarte theebakjes gekocht, Tot tweemaal toe waren er van de vier twee gebroken na bezorging. Na eerste keer geld terug en na tweede keer Gebeld en werd be... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Pakje nog voor de track& trace binnen gekregen! Fijne communicatie, reageren snel! Gootsteenmat net binnen, kan er nog geen review over geven, maar past perfect in mijn iets beschadigde zwarte goots... Ver mais
ik had op een stof kartelschaar gegoogeld,en jullie stonden ook op een andere verkoop site bij een grote winkel,met de blauwe letters, en via hun heb ik op jullie website gekeken en toen kreeg ik een... Ver mais
We hadden prachtige trommels besteld. Ze werden snel geleverd! Helaas waren ze beide beschadigd. Maar het werd netjes opgelost. De volgende dag waren er nieuwe trommels in huis! Goede service!
Informações sobre a empresa
Keufens ontwikkeld hoogwaardige musthaves voor in de keuken. Hierbij wordt ieder product kritisch beoordeeld op een hoge kwaliteitsstandaard. Daarnaast heeft Keufens een hoge positie in de distributieketen. Door direct te schakelen met de fabrikant kunnen producten tegen een betaalbare prijs worden aangeboden. Hiermee streeft Keufens naar betaalbare & kwalitatieve keukenaccessoires voor iedereen.
Informações de contacto
Holanda
- keufens.nl
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Zeer teleurstellende ervaring
Zeer teleurstellende ervaring. Op woensdag om 14.00 uur een bestelling geplaatst, mede omdat op de website duidelijk stond: “Voor 19.30 uur besteld, morgen in huis.” Na het plaatsen van de bestelling ontving ik meerdere e-mails met de vraag of ik nog iets aan mijn bestelling wilde toevoegen, omdat dat nog mogelijk was.
Inmiddels is het vrijdag en de bestelling is nog steeds niet eens verzonden. Daarnaast reageert de klantenservice helemaal niet op mijn berichten.
Dat is extra vervelend, omdat wij zondag weer terug naar het buitenland vertrekken waar we wonen. Juist daarom heb ik bewust op tijd besteld en vertrouwd op de beloofde levertijd.
Beloftes nakomen en bereikbaar zijn voor klanten zou vanzelfsprekend moeten zijn. Helaas is dat in mijn geval absoluut niet gebeurd.
Een site om aan te raden
De levering was snel . Het materiaal doet luxe aan . Heerlijk een stijlvol opgeruimd aanrecht .
Zeer tevreden.

De kwaliteit lijkt prima
De kwaliteit lijkt prima! Ze sluiten goed luchtdicht af. Hoop dat ze lang mee gaan.

Goed werkende scharen
Scharen knippen goed met allerlei verschillende stoffen. Vlugge levering.

Resposta da Keufens
Snelle bezorging en een leuk kaartje…
Snelle bezorging en een leuk kaartje bij het product :)

Resposta da Keufens
Snel geleverd en prima prijs voor een…
Snel geleverd en prima prijs voor een hele fijne schaar !

Goede producten
Makkelijk bestellen, scherpe prijs en de volgende dag binnen. Perfect product (madeleines vormpjes)

Fijn werkende sluitklemmen
De sluitklemmen hebben een stevige constructie waardoor ze goed afsluiten.
Ze zijn ook voldoende groot voor de meest voorkomende maten zakken.
De bestelling is conform bevestiging in goede orde geleverd.

Resposta da Keufens
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.