XNails Opiniões

TrustScore: 3 em 5

2,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Vilka amatörnaglar. Känner mej som en liten 4-årig flicka som vill leka vuxen. Svårt att hitta naglar som passade, ojämna i tjockleken, dålig kvalité. Blir inget mer köp där. Skäms över naglarna så... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Egentligen Fina naglar men tyvärr flagnade färgen dag 1. Limmet skiner igenom. Med glue tab höll naglarna ca 2 timmar och med limmet ca 2-5 dagar….trots noggrann prepp och jag följde instruktionen... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Dom är bra och fina och sitter länge men när ni skickar naglarna borde ni skicka mer av mittennaglarna alla har inte smala naglar för mig räckte inte alla naglar eftersom jag inte använder dom smalast... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Först ramlade mina naglar av efter 4 dagar. Sedan kontaktade jag supporten. De sa hur jag skulle göra för att limma på dem igen så de håller längre. Nu har jag haft dem i 2,5 vecka efter jag gjorde so... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de produtos de beleza

XNails specialiserar sig på att designa och ta fram lösnaglar av högsta kvalitet. Alla våra naglar är tillverkade med 100% gelé. De är limiterade och handgjorda till ett specifikt antal per design. Testa Världens mest naturliga lösnaglar hos oss.

Informações de contacto

Aceitável

TrustScore: 3 em 5

201 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

49 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Superbra naglar

Superbra naglar. Väldigt verklighetstrogna jämfört med andra varumärken. Kommer definitivt köpa igen.

19 de março de 2024

Wow bara wow

Wow bara wow. Fick hem mina naglar i måndags och de sitter så mycket bättre än andra märken.

20 de março de 2024

Classificada 5 em 5 estrelas

Helt klart de bästa lösnaglarna som…

Helt klart de bästa lösnaglarna som finns. De har hållit igenom en hel volleyboll match och jag har duschat med dem. De har inte än lossnat en enda nagel. Jag rekommenderar starkt.

14 de março de 2024

Xnalis omdöme h är

Naglarna höll inte så länge som jag hade velat men de var väldigt fina

4 de março de 2024

Resposta da XNails

Tack så otroligt mycket för din positiva feedback!

Om naglarna inte hållit i mer än 2,5 veckor så måste det blivit något fel i monteringen. Om du vill så kan vi skicka våran alldeles egna guide till dig där vi visar hur vi gör det.

Kontakta oss på help@xnails.se om du är intresserad.

Bästa hälsningar.

Så himla bra naglar!

Sjukt bra! Jag har testat olika press on nails i 6 år och dessa är 100% dom bästa. Sätter man på dom rätt så sitter naglarna som sten och har fått hur många komplimanger som hälst från kompisar, lärare och släktingar. Recommend!🫶

19 de março de 2024

Jättebra

Jättebra, blir precis som på salong.
Enkelt och tidsbesparande:)

16 de março de 2024

Classificada 4 em 5 estrelas

Snabb leverans och fina naglar som…

Snabb leverans och fina naglar som känns välgjorda och äkta. De var lite längre och spetsigare än jag ville ha men det var inga problem att fila ned toppen till önskad längd.

4 de março de 2024

Classificada 4 em 5 estrelas

Jag tycker naglarna är jättefina och…

Jag tycker naglarna är jättefina och superbra kvalite!! Rekommenderar verkligen💕Det ändå är att dom åker av ganska fort (efter en vecka) men annars är dom superbra!

13 de março de 2024

Heej Bästa Edith!

Tack så otroligt mycket för din positiva feedback!

Om naglarna endast hållit i 1 vecka så måste det blivit något fel i monteringen. Jag mejlar över våran egna kurs/guide till dig - där finns tydligare instruktioner om hur man ska montera naglarna så de håller 3+ veckor.

Bästa hälsningar.

Classificada 5 em 5 estrelas

Superbra kvalité på naglar!

Super bra kvalité på naglarna & väldigt bra hållbarhet. Dottern har haft sina nu i 3 veckor och de sitter som sten! Rekommenderar verkligen, speciellt om du har en tajt budget och ändå vill ha snygga naglar! 💅🏼

12 de março de 2024

de ramla av efter en…

de ramla av efter en dag:((((((((((((((((((((

28 de janeiro de 2024

Hej Carola Russmark

Om de ramlade av efter en dag så har de inte monterats korrekt enligt anvisningarna som medföljer vid beställning.

Det medföljer två olika lim, först har vi Glue Tabs, de ska endast hålla i 4-10 dagar medans super-hold limmet ska hålla ända upp till 4 veckor ( med rätt montering ).

Om du behöver ytterligare instruktioner om hur våra naglar ska monteras så hänvisar vi dig till våran kundsupport på help@xnails.se.

Ha en fortsatt god fortsättning!

Personal på XNails SE

Älskar dessa naglarna

Älskar dessa naglarna, dom höll när jag blekte mitt hår, en hel nyårsfest och flera dagar efter det va dom fortfarande på. Kan verkligen rekommendera dessa naglarna. Dom är både snygga och är i ett mycket bra kvalitet. I Love!

31 de dezembro de 2023

Toppenkvalitet!

Lätta att applicera, sitter som berget 3 veckor minst. Ser naturliga ut. Jättenöjd, rekommenderas!

30 de janeiro de 2024

Classificada 5 em 5 estrelas

Så bra för dom som inte vill gå på…

Så bra för dom som inte vill gå på salong hela tiden! Mina höll verkligen i 4 veckor och satt som sten. Så bra kvalité och så bra service

Classificada 4 em 5 estrelas

Jag tycker naglarna hade bra kvalite…

Jag tycker naglarna hade bra kvalite och känns nästan som salongsnaglar, dom håller sig också väldigt bra

Älskar

Älskar, så enkelt och smidigt!😍

Bästa naglarna

Jag är så sjukt nöjd med naglarna. Sitter på länge och är i dunder kvalité. Extremt prisvärda också!💓

22 de dezembro de 2023

Resposta da XNails

Tack så så mycket för din positiva recension!

Med bästa hälsningar.

dålig kvalité

dålig kvalité, sitter i minst 4 dagar MED limmet, genomskinliga, blir mjuka i kanterna efter någon dag

8 de janeiro de 2024

Hej

Jag förstår att du blivit missnöjd med ditt reklamationsärende hos oss. Det är inte alltid som det räcker till med att vara lösnings-orienterad.

I våra nagelkit så följer det med 2 olika lim, små limkuddar och ett lim som vi kallar "superhold". De limkuddarna håller i ungefär 4 dagar som du skriver, ibland också längre. Det superhold limmet håller med rätt prepp betydligt mycket längre än så.

Alla våra naglar har en genomskinlig effekt , samma effekt som kommer ifrån gelén som vi använder i alla våra naglar. De flesta tycker om den genomskinliga effekten och tycker det ger en mer naturlig look.

Ha en god fortsättning!

Hälsningar.

Classificada 4 em 5 estrelas

Jättefina och naglarna sitter…

Jättefina och naglarna sitter ordentligt men gelén på sidorna är ganska tunn vilket gör att dem böjer sig på sidorna och det knäcks en del där.

19 de janeiro de 2024

Resposta da XNails

Tack så så mycket för din positiva recension!

Med bästa hälsningar.