2,8

Aceitável

Sem histórico de convites para avaliação

2,8

Todas as opiniões

3 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Scammer

Scammer. I paid for two servers and then he charged me 20% more because of "VAT" and then blocked me and sent me a message saying that "when you wakeup in the morning i hope you will forget this experience"

19 de setembro de 2026

Ticket #202609038597 - Order Number: 6171461962 - Payment is Hold

They are trying to get from me more payment. After paid his invoice Support is answered:
Dear Oleg Ivanov,

My name is Stephen Fulton, and I am your Account Manager at Xomiv!. I am writing regarding Order #6171461962.

Current Issue:
Your payment is currently on hold by our cryptocurrency payment gateway provider, Altos. Unfortunately, this prevents us from proceeding with your server setup. The hold period is 15 days for security verification purposes. Don't worry it will release/refund once 15 days period concluded.

Proposed Solution:
To expedite your server delivery within the next 30 minutes, I suggest making a second direct payment to our new USDT Polygon (POL) address. This method bypasses the gateway hold entirely.

New Payment Details:
Currency: USDT
Network: Polygon (POL)
Address: 0xa816328c8c3c8d3475a6b3b821eec69a509cf5dd
Amount: 588.00 USDT

Once confirmed, our system will automatically provision your order from our Tokyo datacenter.

Regarding Your Original Payment:

Upon release of the held funds, we will initiate a refund to either your Xomiv! account balance or your USDT Polygon (POL) address—whichever you prefer.

I am available to assist with immediate setup once payment is confirmed.

Best regards,

Regards,

Stephen. Fulton | Sr. Account Manager

I be sure it is scam service.

3 de setembro de 2026

É esta a sua empresa?