Xtensionsbolaget Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag är väldigt nöjd med mitt köp från Xtensionsbolaget. Leveransen var snabb och håret känns som bra kvalitet. Det var enkelt att sätta i och resultatet blev väldigt naturligt. Kommer definitivt be... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Gjort mitt hår här vid flera tillfällen och är alltid lika nöjd, super fin kvalité och en jätte bra kundupplevelse där man alltid får resultatet o hjälpen man behöver. Kan verkligen rekommendera

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de extensões para cabelo
  2. Serviço de e-commerce

Xtensionsbolaget erbjuder högkvalitativt löshår och hårförlängningar i äkta hår, noggrant utvalda för att ge ett naturligt resultat med både längd, volym och kvalitet. Vi vet att rätt löshår handlar om mer än bara utseende – det ska kännas bra, hålla över tid och passa din livsstil. Därför fokuserar vi på produkter som är enkla att använda, håller hög standard och ger en professionell känsla även hemma. Hos oss hittar du ett brett sortiment av extensions, inklusive clip-in, tape-in och andra populära metoder, samt tillbehör och skötselprodukter som hjälper dig att få ut det mesta av ditt hår. Vi strävar alltid efter att ge en smidig och trygg köpupplevelse, med snabb leverans och personlig service. Har du frågor eller funderingar finns vi här för att hjälpa dig hitta rätt produkt utifrån dina behov. Din upplevelse är viktig för oss, och vi uppskattar verkligen all feedback – den hjälper oss att bli ännu bättre.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

24 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

24 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Världens finaste frisör

Världens finaste frisör! ❤️ Fantastisk kvalitet på håret varje gång. Jag har varit kund i över två år och går dit regelbundet, och jag är alltid lika nöjd. Professionell, noggrann och otroligt duktig på det hon gör. Rekommenderas varmt till alla som vill ha vackert hår och ett fantastiskt bemötande!

6 de agosto de 2026

Alltid lika nöjd

Supernöjd, mitt hår har aldrig mått så bra som nu med hårförlängning. 10/10 ⭐️

13 de junho de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Finaste upplevelsen från början till…

Finaste upplevelsen från början till slut! Väldigt bra service, trevlig personal och man kände sig verkligen välkommen. Allt var professionellt och gjorde att man kände sig trygg och nöjd hela tiden. Är supernöjd och kommer definitivt tillbaka igen. Rekommenderar verkligen!

28 de maio de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Upplevelsen varje gång jag är på besök blir jag nöjd och glad över resultatet.

Upplevelsen varje gång jag är på besök är så bra. Det är bra kvalité på håret och det gör att jag har valt att komma tillbaks flera gånger och göra om håret just här. Servicen och hjälpen man får under processen är även väldigt bra, de berättar hur man ska ta hand om håret för att få det att bli så bra som möjligt. Det är även trevlig personal, i stort sätt så går jag alltid härifrån nöjd.

13 de maio de 2026