Yachttradedenmark Opiniões 6

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Salg af sejlbåd foråret 2026.

Vi har gennem Yacht Trade Denmark solgt vores sejlbåd i foråret 2026. Båden blev inspiceret af Henrik Pedersen i februar måned og vi modtog inden for en uge en vurdering som vi kunne acceptere og i øvrigt enige i. Der blev derefter udarbejde salgs materiale og båden blev sat på nettet på flere forskellige sites.
Båden blev fremvist på land af Henrik YTD til to forskellige intereserede købere i februar måned og salgs aftale underskrevet først i marts måned. Herefter er båden blevet søsat. Ror og rig inspiceret af trejde part inspektør, købers krav, derefter gennemgået af køber og til slut test sejlet for motor og sejl. Båden blev levet midt april 2026 efter underskrift af Bill of Sales, udarbejdet af YTD. Alt i alt et rigtigt godt salgs forløb, korrekt pris, hurtigt salg og YTD tog sig af pris pres og kommunikation med køber. Båden er solgt til udlandet og jeg kan anbefale at bruge mægler i den type handler for at sikre sig korrekt dokumentation.
SH
Jan Kolborg

21 de abril de 2026
Classificada 2 em 5 estrelas

Uindfriede forventninger

Vi besluttede at sælge vores båd i sensommeren 2023, og tog kontakt til firmaet Yacht Trade Denmark den 27. juli 2023.
Båden blev vurderet af Henrik (indehaver af YTD), og efter vi blev enige om en pris, blev båden sat til salg. I den efterfølgende periode var der meget lidt aktivitet og meget lidt kommunikation.
I februar 2024 blev båden så solgt, efter en prisnedsættelse og mundtlige forhandlinger. Det er vist et meget normalt forløb. Både køber og sælger er da også tilfredse med handelen. Så skulle alt være godt, og YTD skulle egentlig have 4 stjerner for indsatsen. Der er desværre lidt ridser i lakken.
Der har været meget dårlig og mangelfuld kommunikation undervejs.
Under den sidste forhandling, hvor jeg havde accepteret et nettoprovenue, viste det sig, at det mundtligt aftalte nettoprovenue skulle fratrækkes kurstab og gebyr.
I forhold til jeg er dansk, båden ligger i Danmark og er udbudt til et beløb i danske kroner, og endeligt var der aftalt et nettoprovenue i danske kroner, er det meget ærgerligt, at der så pludselig skal fratrækkes kurstab og gebyr.
Alt i alt er vi forholdsvis tilfredse med handelen, men mit råd til eventuelle nye kunder hos YTD er: Undgå mundtlige aftaler. Alt skal ske skriftligt. Få en aftale om f.eks. statusmails i faste intervaller.

12 de abril de 2024

Svar til uindfriede forventninger
Jeg er da glad for at du Ole kan rådgive andre bådsælgere om hvordan de skal forholde sig til at sælge deres båd, men det du ikke kan ændre på er at din båd blev sat til salg i den dårligste periode i mange år for bådsalg i hele Europa, og at ydermere indeholdt din båd 3 fejl hvoraf 2 var essentielle for en køber af en motorbåd, nemlig en utæt hydraulisk styring samt et defekt elektronisk gear/gashåndtag på flybridge, begge ting havde du forsøgt udbedret uden held, og nu skulle disse 2 fejl følge med båden. Du har ganske ret i at der ikke var meget aktivitet, men spurgte du om der skete noget fik du svar.
Der var 3 fremvisninger af din båd, og på 3. fremvisning som var til en Tysk kunde blev der afgivet et bud på båden hvor køber stod for klargøring af båden og fik de 3 fejl, hvoraf den ene var mindre, med i handlen.
Båden var udbudt i Dkk og i Euro, og da det var et Tysk køber blev der forhandlet i Euro med din deltagelse pr. telefon. Forhandlingsforløbet varede 15 minutter og 2 samtaler, så var der enighed om en pris i Euro.
Du taler direkte usandt når du fremfører jeg pr. telefon har givet dig et nettoprovenu, aldrig og det var dig der sad hjemme og overvejede den budte pris og mig der stod med kunden i din båd, så mon ikke det forholder sig sådan at du selv kom frem til et tal og sagde ok til det....
Hvorom alting er afleveres båden en fredag aften kl. 20.00 og du startede med at sende dokumenter samme aften og rykkede for udbetaling af depositum lørdag formiddag, mandag morgen var du i røret hvorfor der ikke var kommet penge endnu og jeg forklarede dig at jeg ikke sad på kontoret i weekenden men fremviste både. Mandag omkring middag var alt afregnet som aftalt, men det kalder du nu her manglende kommunikation at jeg ikke respondere din mail fredag aften og i en weekend..... nåhhhh hmmm.
Endvidere henviser du til manglende kommunikation i forløbet, men forholder det sig ikke således at du startede en direkte kommunikation imellem dig og den Tyske køber uden min medvirken, hvordan pokker skal jeg kunne følge med i hvad i skriver om og deltage aktivt i den.
Slutteligt vil jeg kommentere din fremsætning af nettoprovenu. Jeg arbejder med en udbudspris og et salær, når man kender en salgspris og andre aftaler der kan ligge i et salg af en båd kan vi beregne et nettoprovenu. Om du er Dansker eller ikke ændrer det ikke på at din båd var udbudt i Dkk og Euro, og bud på din båd var i Euro og du forhandlede og accepterede en pris i Euro. Købesummen på din båd blev betalt over 3 terminer, depositum, hoved og slutbetaling efter prøvesejlads, alt sammen i Euro i en kontrakt du selv godkendte og underskrev, så er det da naivt at tro "andre" skal betale kurtage og gebyrer for disse 3 overførsler end dig som endelig beløbs modtager. Du kunne have valgt at handle din båd i Dkk men det gjorde du ikke, du forhandlede og solgte din båd til den Tyske kunde i Euro, altså er det dig der veksler til dkk, og det skal jeg som mægler da ikke betale din bank for. Sluttelig en fantastisk brugbar idé at få alt på skrift, det er faktisk sådan jeg arbejder og er dagligt udfordret af personer som dig der hellere vil snakke i telefon fordi det er nemmere end bruge mail, af den årsag kommunikere jeg kun vigtige ting på mail til sikkerhed for alle parter, og af den årsag må jeg bakke dig op i at undgå mundtlige aftaler men brug mail selvom det tager ekstra tid og for nogle er mere besværligt. Jeg vil for en god ordens skyld oplyse at de gebyrer og kurstab der henvises til udgør 2.250 dkk i en handel til ca. 500.000 dkk og ja det er penge, men helt normale udgifter ved overførsler fra anden valuta til en dansk konto.
Den eneste årsag til du kommer med denne anmeldelse er du ikke fik din vilje med jeg skulle dække de 2.250 dkk for dig, og jeg må en gang imellem sætte personer som dig på plads og bruge ordet NEJ...
Det kan jeg leve med og vil til enhver tid gøre det igen hvis nødvendigt.
Ingen yderligere kommentarer herfra.

Classificada 1 em 5 estrelas

Går ombord på fremmede menneskers både med reklamer

Hej Henrik

Jeg kender dig ikke og har aldrig haft noget med dig at gøre.
Grunden til at jeg skriver er, at jeg lige har været nede på min båd og ser at du er gået om bord og åbnet mit cock-pit telt og lagt en reklame ind for din forretning.

Det synes jeg godt nok er groft.

Du har INTET at lave på min båd. Du har INGEN ret til at gå ombord og du har INGEN ret til at åbne mit cockpit-telt og lægge dine reklamer for din halvretarderede forretning inde i min båd uden min tilladelse til at gå ombord.

Det gør man simpelthen bare ikke. Som sejler går du ombord på en anden sejlers båd, for at sikre en fortøjning, en fender eller et fald som støjer – det er accepteret. Ligeledes er det accepteret at handlende kan fæstne reklamer på søgelænderet / pulpit – men det er fanme ikke i orden at du træder ombord og vandrer rundt på min nyvaskede og nypolerede båd med dine store sko og i øvrigt ÅBNER min båd og min kaleche for at lægge dine elendige reklamer ind.

Hvad i alverden bilder du dig ind? Du har bare at holde dig væk fra min ejendom.

Jeg er begavet nok til selv at finde ud af hvem der skal sælge min båd, den dag den skal sælges. Hvis du vil være den som skal sælge den, så få SEO optimeret din hjemmeside og optimeret din forretning, men hvis jeg nogen sinde oplever at du har været ombord på min båd og endda ÅBNET min båd uden min tilladelse, så hører du ikke fra mig på en mail eller trustpilot igen, men på en måde som du ikke glemmer. Jeg er rasende.

Jacob,
Ejer af Hallberg-Rassy 372 i Skovshoved.

10 de julho de 2022

Hej Jacob.
Jeg beklager da at du har haft en dårlig oplevelse ved at vi har kastet en nøglering med et visitkort ombord på din båd.
Og det er nøjagtig hvad der sket, vi har gået på broen og kastet en nøglering med et visitkort ombord i din båd.
Vi kunne aldrig finde på at gå ombord i folks både, eller åbne en lynlås i en kalesje, vi ved det er folks private ejendom.
Vi har lagt den i din båd fordi din båd havde interesse for os som en formidlingsbåd, men i stedet for du bare kunne smide nøgleringen væk, kommer der nu en opdigtigtet historie om vi har været ombord i din båd, det må vi helt klart afvise.
Vi har ikke yderligere kommentarer til dit indlæg, dog skal du ikke fremsætte direkte trusler imod mig eller min ansatte, så vil vi selvfølgelig indgive en politi anmeldese imod dig, hvilket du nærmer dig ganske kraftigt.

Du glemmer det vigtigste

Du glemmer det vigtigste, vi var 2 til mødet som kun handlede om et hurtigt salg du nævnte det op til flere gange👽
4 dage uden svar er ikke et hurtigt salg.
Så mit råd til andre købere og sælgere, hold jer fra den kal her👍

11 de maio de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Vi har købt en brugt båd til kr

Vi har købt en brugt båd til kr. 950.000,- gennem Yacht Trade Denmark, der er ejet af Henrik Pedersen, og det var en meget dårlig oplevelse. Henrik Pedersen står helt og aldeles på sælgers side, altså ikke noget med, fx at mægle mellem parterne.
At Henrik Pedersen heller ikke ved, hvad forskellen er på en reparation af en varmeveksler og en ladeluft køler er, siger en del om hans vide om både.
Reparation pris på Volvo Penta D6
Varmeveksleren kr. 15.000 – 20.000
Ladeluft køleren kr. 3.000 – 5.000
Båden blev købt i Sæby og afleveret efter en kort prøvetur, på vej hjem over Kattegat (båden skulle til Bøndby), sætter vi hastigheden op, for at se om alt er ok, der går 5 – 10 min. viser BB motor alarm og går ud, da vi forsøger igen lidt senere, ,sker det samme.
Ankommet til Brøndby kontakte vi BM Marine (Aut. Volvo Penta og importør) for at høre, hvad det kan være, de siger ret hurtige det er varmeveksleren, og prisen er omkring kr. 15.000 – 17.000 + moms.
Vi kontakte Henrik Pedersen der sige vi skal tale med sælgeren, altså allerede der smider han håndklædet
I sidste mail fra Henrik Pedersen, skriver han igen at en reparation ligger på ca. kr. 4.500
Vi fik en faktura på kr. 21.647 og Henrik Pedersen mener det kan gøre for 4.500

25 de agosto de 2018

Resposta da Yachttradedenmark

Jeg vil meget gerne besvare denne anmeldelse fra May Wold hvis mand René er den største part i denne handel. Forud for min besvarelse skal nævnes, at der har været 2 ting der har påvirket denne handel i negativ retning. Den første ting var, at der fra købers side (May og Rene) var et pres på sælger af båden for at tingene skulle gå meget stærkt, da May skulle igang med et forhandlingforløb for en sygdom. Sælger nåede det han lovede på kun 5 dage. Herefter var der en situation hvor jeg som mægler blev opmærksom på at køber agtede at medbringe købesummen kontant i rede penge, hvilket blev afvist af både mig som mægler og køber. Disse 2 faktorer påvirkede nok handlen en lille smule i negativ retning.
May skriver at jeg som mægler står helt på sælgers side, det kan jeg klart afvise og dokumentere via mails jeg har skrevet med Rene. Det er klart jeg repræsenterer sælger, da det er sælger der har hyret mig til salgs opgaven og betaler mig herfor, men jeg forsøger at skabe en god handel for alle.
Jeg har mere end 10 mails med Rene som er køber, hvor jeg både opfordrer, tilbyder og involvere mig i at finde en løsning begge parter er tilfredse med, så jeg kan klart afvise denne påstand.
Om at kende forskel på en lade luftkøler, også kaldet en intercooler og en varmeveksler, kan jeg ganske udmærket, MEN det var May´s mand Rene og dennes familie medlem, som begge er mekanikere, det var dem der besigtigede motorrummet og forlangte overfor sælger at en bestemt motordel skulle pakkes om, da der kom hvidt salt lignende smuller ud ved enderne. Køber udpegede delen overfor sælger, bad mig skrive ned at den ene varmeveksler skulle renoveres, hvilket sælger accepterede og fik udført.
Jeg var end ikke nede eller i nærheden af motorerne, da køber stod 2 mand stærkt dernede.
At i så senere forsøger at fastholde at det var varmeveksleren det var aftalt sælger skulle renovere, holder ingen steder, for varmeveksleren kunne i ikke se, da den sidder på ydersiden af bagbord motor ud imod siden, og i brugte ikke tid på at åbne gulvet og kigge på den side af motoren. Igen prøver i at omskrive egne fejl til at opnå egen vinding.
Der blev fremsendt kopi af faktura til køber sammen med billeder, og køber havde ingen indvendinger.
Reparations priser er indhentet af køber og sælger hos hver deres mekaniker og er på ingen måde min vurdering. Så kom afleverings-dagen af båden, hvor det var aftalt jeg som mægler skulle komme kl. 17 hvor båden skulle prøvesejles og gennemgås. Da jeg ankommer har køber smidt fortøjningerne og er på vej ud af havnen til Sjælland, jeg når end ikke at hilse på køber. Køber har således fremrykket prøvesejlads i en direkte aftale med sælger uden min viden, har prøvesejlet båden og godkendt alt, hvorefter køber forlader havnen uden bemærkninger til hverken sælger eller til mig. Det er korrekt at køber kontakter mig dagen efter hjemsejlads og nævner problemet, jeg beder køber tjekke nogle ting og kontakte sælger for en aftale om hvordan sagen skal løses. Jeg kontakter ligeledes sælger og fortæller der har været et problem på hjemsejladsen. Køber fremligger en pris på 17.000 + moms, hvorefter jeg skriver at han skal lave en aftale direkte med sælger, inden han igangsætter noget. Jeg hører meget lidt at den korrespondance der foregår imellem køber og sælger, da de kommunikerer direkte, hvilket er min anbefaling. Så sker der pludselig det at køber (Rene) fremsender en faktura på 21.500,- til mig, hvor han beder mig som mægler sørge for sælger betaler denne faktura. Jeg kontakter sælger, som straks siger han overhovedet ikke har aftalt at køber kunne igangsætte en reparation, men havde tilbudt køber at sende hans egen mekaniker over og udbedre fejlen eller tage båden tilbage til salgsprisen. Jeg skriver til køber at jeg ikke kan tvinge sælger til at betale nogen regning, det må køber selv forestå og han forhåbentlig har en skriftlig aftale med sælger herom. Det næste der sker er at sælger af båden modtager en udfyldt stævning fra køber, med den trussel at betaler han ikke beløbet inden 8 dage stævner køber sælger.
Jeg har som mægler på ingen måde smidt håndklædet i ringen, jeg har tværtimod forsøgt at mægle og opfordret parterne til at finde en løsning, og begge har budt ind med nogle forslag ved jeg.
Men når køber pludselig bruger en udfyldt stævning som pression overfor sælger, ja så vil de fleste nok trække síg fra yderligere forhandling med sådan en person.
Så kære May og Rene, jeg syntes i skulle kigge på de 3 fingre der peger ind imod jer selv, når i nu skriver om hvilke mangler jeg har i denne handel, det er helt og holdent jeres lastværk og måde at håndterrer denne sag overfor sælger, der har skabt konflikten i nu befinder jer i.
Og det er jo heller ikke første gang i som købere bevæger jer ud i at til-sværte andre, sådan gik jeres sidste bådhandel med et andet dansk mægler firma også.
I har 2 personer, som begge skulle være mekanikere gennemgået båden, i har prøvesejlet båden og haft tid til at gennemgå den igen og funktions teste alt, i kunne have fremført enhver fejl ved overdragelse af båden, men i havde travlt, meget travlt med at kommer hjem, derfor sker dette her.
I skulle måske betale en fagmand for at lave et survey på jeres næste båd, så de rigtige kompetencer er tilstede når en båd gennemgås.
Jeg ønsker jer held og lykke med jeres nye båd, som er en ganske fin og velholdt båd, men jeres måde at hånterre tingene på overfor sælger, hvor i bruger pression for at opnå hvad i vil, må jeg tage afstand fra, derfor kan jeg selvfølgelig ikke involvere mig mere i denne sag, det må i så lade domstolene om.
Afslutningsvist kan alle mine påstande heri dokumenteres via mail korrespondance med køber.
Med venlig Hilsen Henrik Pedersen - Yacht Trade Denmark.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais