Yndig Kolding Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har lige fået lavet et lash lift hos Emma ved Yndig, og jeg er simpelthen så tilfreds med resultatet! ✨ Emma var utrolig professionel, sød og imødekommende gennem hele behandlingen, og jeg fø... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Emma er så dygtig og virkelig SØD ! Man føler sig altid velkommen og i de bedste hænder ! Vigtigt så går man altid tilfreds derfra, hun levere virkelig et flot håndværk!

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har fået lavet Lash Lift ved Emma i Yndig et par gange, og jeg har begge gange været meget tilfreds med resultatet. Emma er professionel og utrolig dygtig til sit arbejde. Og så er hun også god... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk oplevelse! Emma er fantastisk! Jeg følte mig varmt velkommen fra start, og hun er utrolig dygtig og professionel. Det, jeg sætter allermest pris på, er hvor varmt og roligt hun hånd... Ver mais

Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

28 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Mega god behandling!

Mega god behandling!
Emma er meget passioneret i sit arbejde og gør alt for at give de bedste resultater. Der er meget fokus på hvordan man har det under behandlingen og alt i alt er det behageligt at komme hos yndigkolding! Jeg kommer helt sikkert igen!

23 de fevereiro de 2025

Kære Caroline,

Tusind tak for din fine anmeldelse samt rosende ord. Det betyder meget for mig, at du synes det er rart at komme i klinikken. Jeg vil glæde mig til at se dig igen <3

Classificada 5 em 5 estrelas

Behagelig og professionel …

Jeg har fået lavet Lashfiller to gange hos yndig. Begge gange har været en super behagelig og professionel oplevelse. Og vipperne holder deres fine buk meget længe.

9 de fevereiro de 2025

Resposta da Yndig Kolding

Tusind tak for din fine anmeldelse samt de rosende ord. Jeg er glad for at høre at du har haft gode oplevelser hos Yndig <3

Varmeste anbefalinger

Emma er den dygtigste og mest omhyggelige behandler jeg nogensinde har været hos. Hendes arbejde er til perfektion. Jeg har fået lashfiller, rettet bryn og vokse hage og overlæbe mange gange, resultatet er lige godt og ekstremt holdbart hver gang. Hun er dygtig til sit håndværk og samtidig er hun et enormt imødekommende og smilende. De varmeste anbefalinger❤️

13 de fevereiro de 2025

Kære Therese,

Tusind tak for din fine anmeldelse samt rosende ord. Det betyder meget for mig at du er tilfreds med dine behandlinger og at du gerne vil anbefale Yndig <3

Emma er meget dygtig

Emma er meget dygtig, altid en fornøjelse at få lavet last lift hos hende, kommer helt sikkert igen

Kære Majbrit,

Tusind tak for din fine anmeldelse samt rosende ord. Jeg er glad for at du har lyst til at komme igen <3

Fantastisk resultat og service

Emma er virkelig professionel og helt vildt dygtig.
Har fået lavet det flotteste lash lift, har aldrig før fået så godt et resultat - ingen knækkede eller krøllede vipper. Hun er super sød, og man føler sig virkelig velkommen.

11 de fevereiro de 2025

Kære Isabella,

Tusind tak for din anmeldelse samt rosende ord. Jeg er virkelig glad for at høre at du tilfreds med resultatet og at du føler dig velkommen i klinikken <3

Classificada 5 em 5 estrelas

God behandling og flot resultat

Jeg har haft flere gode oplevelser hos klinik yndig. Behandlingen er altid behagelig og afslappende, Emma er meget professionel. Hun forklarer hele processen undervejs, hvilket giver en tryg og rolig oplevelse.

Resultatet er altid flot – mit lash lift ser naturligt og perfekt ud! Kan varmt anbefale Yndig.

9 de fevereiro de 2025

Kære Katrina,

Tusind tak for din anmeldelse samt rosende ord. Det betyder meget for mig at du vil anbefale Yndig <3

Kan varmt anbefale Emma

Kan varmt anbefale Emma - utrolig sød og dygtig ❤️

8 de fevereiro de 2025

Kære Ida-Marie,

Tusind tak for din fine anmeldelse med de rosende ord. Det betyder meget for mig, at du har lyst til at anbefale Yndig til andre <3

Classificada 5 em 5 estrelas

Emma er hammer dygtig og meget…

Emma er hammer dygtig og meget professionel i hendes tilgang. Det meget tydeligt at hun sætter kundens velbefindende højt og derefter et fantastisk resultat 🙏🏻

6 de fevereiro de 2025

Kære Nanna,

Tusind tak for din fine anmeldelse samt de rosende ord. Det betyder meget for mig at du er tilfreds med resultatet <3

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg var i Emmas hænder for første gang…

Jeg var i Emmas hænder for første gang og det var hvertfald ikke sidste gang.
Så sød og dygtig ❤️

5 de fevereiro de 2025

Kære Mercedes,

Tusind tak for din anmeldelse samt de rosende ord. Det betyder meget for mig, at du har lyst til at komme igen til behandling <3

Classificada 5 em 5 estrelas

Det er en kæmpe fornøjelse at komme hos…

Det er en kæmpe fornøjelse at komme hos Emma. Hun er fleksibel, grundig og simpelthen så dygtig! Man føler sig i professionelle hænder og jeg har aldrig været gladere for mine bryn! Kæmpe anbefaling herfra! ❤️
Mvh Heidi

1 de fevereiro de 2025

Kære Heidi,

Tusind tak for din fine anmeldelse samt rosende ord. Det betyder virkelig meget for mig, at du har lyst til at anbefale Yndig til andre <3

Classificada 5 em 5 estrelas

Man kan ikke andet end at anbefale…

Man kan ikke andet end at anbefale Emma. Hun er oprigtigt den sødeste og helt vildt fleksibel.
Uden tvivl det bedste sted jeg har fået lavet lash lift (lash filler) - Man får det flotteste resultat, som holder utrolig længe.

29 de janeiro de 2025

Kære Caroline,

Tusind tak for din anmeldelse samt rosende ord. Det betyder meget for mig at du er glad for at få lavet Lash Filler hos Yndig <3

Classificada 5 em 5 estrelas

Emma er simpelthen den dygtigste og…

Emma er simpelthen den dygtigste og sødeste kvinde. Hun tager sig god tid, fortæller hele tiden hvad hun gør, og er yderst omhyggelig og grundig. Vil anbefale hende til alle der ønsker de smukkeste bryn. Kæmpe 5 stjerner herfra!

31 de janeiro de 2025

Kære Camilla,

Tusind tak for din fine anmeldelse samt rosende ord. Det betyder virkelig meget for mig at du har lyst til at anbefale Yndig til andre <3

Kan kun anbefales

Kan kun anbefales! Så sød og betænksom💌 Mine behandlinger holder i lang tid!

Kære Cecilie,

Tusind tak for din fine anmeldelse og anbefaling. Jeg er glad for at høre at dine behandlinger holder i lang tid og at du er tilfreds <3

Du ønskes en dejlig tirsdag,

Classificada 5 em 5 estrelas

Absolut dygtigste og bedste oplevelse…

Absolut dygtigste og bedste oplevelse ved Yndig Kolding. Jeg har både fået lavet vipper, bryn og blevet vokset ved Emma, og jeg vil aldrig lade andre om det, grundet de smukke og holdbare resultater. Emma skaber en roligt og tryg behandling, hvor man føler sig i professionelle og dygtige hænder. Min dybeste og respektive anbefaling til Yndig og Emma

24 de janeiro de 2025

Kære Mie,

Tusind tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse. Jeg er meget glad for at høre at du føler dig tryg når du er til behandling hos mig. Tusind tak for alle de pæne ord <3

Mine varmeste anbefalinger

Fantastiske Emma, der altid sørger for, at mine bryn fremstår velplejede og smukke. Mine varmeste anbefalinger. Emma er så utrolig dygtig, omhyggelig og ikke mindst sød.
Få dine bryn fikset ved Emma - du vil ikke fortryde det.

25 de janeiro de 2025

Kære Kristina,

Tusind tak for din anmeldelse samt rosende ord. Det betyder meget for mig at du glad for at komme i klinikken og at du har lyst til at få ordnet dine bryn hos mig <3

Dejlige rolige omgivelser

Dejlige rolige omgivelser. Emma har styr på sit arbejde og jeg går altid tilfreds derfra.
Gode parkeringsforhold.

24 de janeiro de 2025

Kære Mette,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Jeg er glad for at høre at du altid er tilfreds med dine behandlinger, som du får lavet hos mig <3

Bedste anbefalinger

Jeg går fast ved Yndig, hvor jeg får lavet browlamination og lash filler. Det er altid et utroligt smuk resultat, og et håndværk i særklasse. Man bliver forkælet med perfektion, og Yndig ligger vægt i hver enkel detalje. Jeg vil altid anbefale Yndig til andre.

21 de janeiro de 2025

Kære Didde,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder virkelig meget for mig, at du er tilfreds med mit håndværk og at vil anbefale mig og mine behandlinger til andre <3

Verdens bedste håndværk

Jeg har været ved SØDESTE Emma der har Yndig. Emma laver altid det bedste håndværk, samtidig med hun er sød, charmerende og imødekommende!
Emma er så professionel og tager altid god hånd om en, når man trænger til lidt forkælelse. Man føler sig aldrig utilpas, da Emma altid fortæller, hvad hun gør på bestemte tidspunkter og tager kunden med i dialog.
Jeg har selv været mange steder, men det her man får den bedste service og ikke mindst det bedste resultat, mine vipper og bryn har aldrig haft det bedre! Tak Emma, jeg glæder mig allerede til næste gang, jeg skal besøge dig <3

20 de janeiro de 2025

Kære Mille,

Tusind tak for din fine anmeldelse samt søde ord. Jeg er virkelig glad for at høre at du tilfreds med mig som behandler og mit håndværk. Det er mig der siger tak for dig - jeg vil glæde mig til at se dig igen til behandling i klinikken <3

Professionel og passioneret behandler

Jeg bliver vokset jævnligt ved Yndig. Det er altid en rar oplevelse at komme i klikken, selvom selve behandlingen ikke altid er særlig rar. Emma er altid super rar, og virkelig professionel. Hun spørger gerne om temperaturen er okay flere gange, og tilbyder gerne en pause eller to, hvis man har brug for det. Jeg kan derfor kun give de varmeste anbefalinger om Yndig.

Kære Rikke,

Tusind tak for din fine anmeldelse med de rosende ord. Det betyder meget for mig, at du har haft en god oplevelse, når du har været til behandling hos mig <3

Dygtig og professionel behandler ♥️

Jeg har fået bryn + vippe behandling hos Emma nogle gange efterhånden, og hun er virkelig sød og utrolig behagelig. Hun er perfektionist til fingerspidserne, og går meget op i at resultatet er som man ønsker. Kan kun anbefale hendes behandlinger på det kraftigste. Jeg har ihvertfald fundet min favorit behandler inden for dette område👌

27 de dezembro de 2024

Kære Tenna,

Tusind tak for din fine anmeldelse med de rosende ord. Det betyder meget for mig, at du er glad for at komme til behandling hos Yndig <3

Yndig

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais