Yndig Kolding Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har lige fået lavet et lash lift hos Emma ved Yndig, og jeg er simpelthen så tilfreds med resultatet! ✨ Emma var utrolig professionel, sød og imødekommende gennem hele behandlingen, og jeg fø... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Emma er så dygtig og virkelig SØD ! Man føler sig altid velkommen og i de bedste hænder ! Vigtigt så går man altid tilfreds derfra, hun levere virkelig et flot håndværk!

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har fået lavet Lash Lift ved Emma i Yndig et par gange, og jeg har begge gange været meget tilfreds med resultatet. Emma er professionel og utrolig dygtig til sit arbejde. Og så er hun også god... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk oplevelse! Emma er fantastisk! Jeg følte mig varmt velkommen fra start, og hun er utrolig dygtig og professionel. Det, jeg sætter allermest pris på, er hvor varmt og roligt hun hånd... Ver mais

Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

28 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Meget anbefalelsesværdigt sted.

Meget anbefalelsesværdigt sted.

23 de dezembro de 2024

Kære Anna,

Tusind tak for din fine anmeldelse med din anbefaling. Jeg ser frem til at se dig igen i klinikken <3

Emam

Classificada 5 em 5 estrelas

Du finder ikke et bedre eller mere behageligt sted end hos Yndig!

Du finder ikke et bedre eller mere behageligt sted at komme for at få lavet dine bryn eller vipper. Emma er så sød og behagelig at komme ved, og lytter til præcis dig og dine behov, mens hun guider dig helt fantastisk gennem videre plejning også. Det er så tydeligt at hun virkelig brænder for hendes arbejde og vil hendes kunder alt det bedste - Hun sætter god tid af til alle behandlinger og er utrolig grundig i sit arbejde. Jeg har været ved mange behandlere efterhånden, men ingen kan måle sig med Emmas arbejde overhovedet. Man finder ikke et bedre sted i Kolding end hos yndig!

22 de dezembro de 2024

Kære Emma,

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Tak for de pæne ord! Det betyder virkelig meget for mig, at du føler dig godt tilpas, når du ligger og får behandling hos mig <3

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har nu 2 gange fået lavet mine bryn…

Jeg har nu 2 gange fået lavet mine bryn hos Emma, og det kan helt klart anbefales, hun er utrolig grundig og dygtig til sit arbejde, og ikke mindst en super sød behandler🩷

26 de novembro de 2024

Kære Klaudija,

Tusind tak for din fine anmeldelse med de rosende ord. Det betyder meget for mig, at du er glad og tilfreds <3

Classificada 5 em 5 estrelas

Yderst kompetent og engageret 😊…

Yderst kompetent og engageret 😊 Serviceminded og positiv behandling. Klar anbefaling 😊

27 de novembro de 2024

Kære Susanne,

Tusind tak for din fine anmeldelse med de rosende ord. Det betyder meget for mig, at du tog dig tid til at dele din oplevelse <3

Altid en god oplevelse!

Emma er super dygtig og meget serviceminded. Hun formår at forklare alt hvad hun gør undervejs i processen, så man er helt med på hvad der sker. Jeg har fået ordnet bryn og vipper ved Emma en del gange efterhånden, og hun får mine varmeste anbefalinger.

13 de novembro de 2024

Kære Stephanie,

Tusind tak for dine meget fine anmeldelse med de rosende ord. Det betyder meget for mig, at du har lyst til at dele din oplevelse <3

Emma er så dygtig

Emma er så dygtig, sød og har sans for detaljerne og en professionel tilgang, der altid får mig til at føle mig i trygge hænder. Hun tager sig tid til at lytte til mine ønsker, og jeg er altid meget tilfreds når jeg er færdig.

Jeg kan på det varmeste anbefale Emma og Yndig Kolding.

21 de novembro de 2024

Kære Rikke,

Tusind tak for din meget fine anmeldelse med de rosende ord. Det betyder meget for mig, at du føler dig i tryg når du er hos mig <3

Fremragende service

Fremragende service og voksbehandling af Emma :)

15 de novembro de 2024

Hej Mikkel,

Tusind tak for din fine anmeldelse med de rosende ord :-)

Altid et flot resultat

Altid et flot resultat! Emma er super dygtig, ved hvad hun laver og man føler sig med det samme i trygge hænder. Det er afslappende, hyggeligt og godt selskab hver gang, man er hos Emma. Største anbefaling herfra.

12 de novembro de 2024

Kære Maria,

Tusind tak for din fine anmeldelse med de rosende ord. Jeg er virkelig glad for at høre at du føler dig tryg i mine hænder og at du synes at du går fra klinikken med et flot resultat <3

Gode oplevelser

Dette var min første gang og det var en god oplevelse, der blevet givet mulighed for pauser og spurgte inde til om jeg var okay

30 de outubro de 2024

Kære Christina,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Jeg er glad for at høre, at du har haft en god oplevelse hos mig <3

Du ønskes en fantastisk dag :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har været ved klinik Yndig og få…

Jeg har været ved klinik Yndig og få lavet lash filler behandling. Resultatet er SÅ flot, og mange har kommenteret på mine pæne vipper efterfølgende. Emma er så perfektionistisk og dygtig, og man går kun ud af døren med et tilfreds resultat. Jeg kommer helt sikkert igen. Fem stjerner herfra!! :)

22 de outubro de 2024

Kære Cecilie,

Tusind tak for din virkelig fine anmeldelse samt rosende ord. Det betyder alt for mig, at du er glad og tilfreds <3

Fantastisk

Fantastisk - mega tilfreds !

8 de outubro de 2024

Kære Louise,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget for mig, at du er tilfreds med dine behandlinger <3

Du ønskes en helt fantastisk dag,

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har været forbi klinikken for…

Jeg har været forbi klinikken for første gang - Søde Emma lavede de flotteste bryn på mig✨💫🤩
Jeg er en meget tilfreds kunde, og bliver uden tvivl stamkunde!
Tak for dit flotte arbejde Emma. Du er meget dygtig til dit arbejde.

21 de agosto de 2024

Kære Kristina,

Tusind tak for din fine anmeldelse med de søde og rosende ord. Det betyder virkelig meget for mig, at du er glad og tilfreds med resultatet <3
Jeg vil glæde mig til at se dig igen :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Du finder ikke sødere piger end dem i…

Du finder ikke sødere piger end dem i klinikken! De er smilende og har en god energi. Jeg har været inde hos Emma 2 gange nu og hun er bare så sød og rigtig dygtig til sit arbejde. Hvis man overvejer at tage derhen, så gør det! I vil ikke fortryde

7 de agosto de 2024

Kære Claudia,

Tusind tak for din fine anmeldelse samt rosende ord. Det betyder meget for mig at du vil dele din oplevelse <3

God oplevelse

Jeg var i dag forbi Emma for første gang, hun var rigtig dygtig og grundig i sit arbejde, meget serviceminded, det var en rigtig god oplevelse. Kæmpe anbefaling herfra ☺️

Hilsen Camilla Ilocto

24 de julho de 2024

Kære Camilla,

Tusind tak for din fine anmeldelse samt rosende ord. Det betyder meget for mig at du har haft en god oplevelse hos mig :-)

Du ønskes en fantastisk weekend,

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk service og resultatet!

Emma ved Yndig er intet mindre end fantastisk! Ikke nok med at hun er hamrende dygtig til sit arbejde så er hun også virkelig god til at guide og berolige en når man ligger der. Jeg har altid haft det svært med at andre skulle røre mig ved øjnene. Emma har siden første gang formået at gøre mig tryg så jeg efterhånden nærmest sover mens jeg får lavet mit lash filler lift hver 6 uge ca. Jeg er blevet afhængig af det og er helt vild med resultatet hver gang. Derfor får Emma kun mine bedste anbefalinger til alle jeg kender. Går man med briller som mig og ofte bøvler med vipper på brillerne så kan man ikke undvære at give sig selv den luksus at få et lift ❤️

9 de fevereiro de 2024

Kære Betina,

Tusind tak for din meget fine anmeldelse samt rosende ord. Det betyder rigtig meget for mig, at du føler dig tryg når du er hos mig og at du er glad for resultatet fra dine Lash Filler behandlinger.

Kan kun anbefale Emma/Yndig 110%

Jeg har været nogle steder før i tiden og fået lavet bryn + vipper, MEN ingen har gjort hvad dygtige Emma gør. Emma er simpelthen den dygtigste, behageligste og ikke mindst sødeste! Jeg føler mig 110% tryg fra når jeg ankommer til jeg forlader hende og hun er simpelthen så god at at fortælle hvad hun laver og er utrolig opmærksom omkring én.
Efter min første gang blev hun min faste tekniker og glæder mig hver gang til at komme op på hendes briks <3

22 de junho de 2024

Kære Sofie,

Tusind tak for din meget fine anmeldelse samt rosende ord. Det betyder rigtig meget for mig, at du føler dig tryg når du er hos mig og at du har lyst til at komme igen <3

Du ønskes en fantastisk weekend,

Fantastisk service og arbejde

Jeg har før haft en dårlige oplevelse med at få farvet vipper, så det har taget mig mange år at samle mod til at gøre det igen.

Jeg valgte at give Emma et skud, og få lavet Lash Filler inkl. Farve, og jeg har ikke fortrudt ét eneste sekund.

Emma var så sød, og fortalte hele vejen igennem hvad hun lavede, og spurgte hele tiden ind til om jeg og det var okay.
- Sjældent har jeg følt mig så godt tilpas.

Jeg har bestemt ingen tvivl om, at jeg kun går til Emma fremadrettet. ❤️

24 de junho de 2024

Kære Sara,

Tusind tak for din virkelig fine anmeldelse med de rosende ord. Det betyder virkelig meget for mig, at du har følt dig godt tilpas under hele behandlingen.
Jeg vil glæde mig til at se dig igen til flere Lash Filler behandlinger <3

Dygtig behandler

Jeg kan kun anbefale Yndig Kolding og Emma.
Alt er super professionelt. Emma er dygtig og meget omhyggelig.
Det er helt sikkert et sted, man kommer igen.

Kære Lone,

Tusind tak for din fine anmeldelse samt rosende ord. Det betyder rigtig meget for mig, at du er tilfreds og at du har lyst til at komme igen :-)

Emma er virkelig dygtig!

Emma er virkelig dygtig og virkelig en skøn person! Hun er virkelig sød, påpasselig og opmærksom. Kan klart anbefale at booke en tid hos hende. Resultatet sidder virkelig skarpt hver gang. Jeg er og bliver fast kunde hos hende.

Kære Louise,

Tusind tak for din fine anmeldelse samt rosende ord. Jeg sætter kæmpe pris på dig som kunde - og det betyder virkelig meget for mig, at du har lyst til få lavet dine vipper hos mig :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har været forbi Emma mange gange…

Jeg har været forbi Emma mange gange nu, for at få lavet lashfiller og hvergang jeg går derfra er jeg altid meget tilfreds med resultatet.
Emma er den bedste behandler jeg nogen sinde har været ved, hun er god til at have en med under hele behandlingen, og er hele tiden opmærksom på om det svier ved øjnene.
Jeg kan helt klart anbefale at booke en tid ved hende!❤️

Kære Anela,

Tusind tak for din fine anmeldelse samt rosende ord. Jeg sætter kæmpe pris på dig som kunde og jeg er glad for at høre at du altid har været tilfreds når du er gået herfra <3

Yndig

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais