Wat een k bedrijf bestelling niet geleverd krijg je 20% korting op je volgende bestelling en geld kwijt bij horren totaal dit is 1 pot nat alles op 1 adres
Leia as opiniões dos outros
De leverantie van mijn kozijn met draaideur verliep niet zonder problemen. Enkele onderdelen klopten niet of kwamen te laat. Niettemin reageerde Yorway zeer correct. Kwam zelfs een bepaald onderdeel,... Ver mais
Wat een service! Doordat onze hond in een wilde bui dwars door de hordeur was heengerend was er iets in de rails afgebroken. Dit gemeld en gevraagd of ik reserve onderdelen kon bestellen. Binnen een d... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Expeditieweg 18, 6657 KL, Boven-Leeuwen, Holanda
- 0487209002
- info@yorway.nl
- yorway.nl
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Wat een k bedrijf bestelling niet…
Levering volgens afspraak
zeer zeer slecht
zeer zeer slecht. ze hebben mijn geld gepakt en nooit een kozijn geleverd en niets van hun laten horen, neem ze ook niet op als je belt. dieven dieven dieven
Losse onderstrip geprobeerd te bestellen!
Losse onderstrip besteld. Diverse malen moeten bellen omdat de levering niet kwam. Antwoord was iedere keer; 'Het is onderweg'.
Yorway en Horrentotaal hebben dezelfde telefooncentrale maar medewerkers weten niet wat de verschillende bedrijven doen of wat de status is. Super slecht.
Producten zijn prima.
Ze laten eerst zo'n acht weken geleden…
Ze laten eerst zo'n acht weken geleden dertig procent van de totale kosten voor het kozijn betalen en houden je aan het lijntje.
Waarna je er zelf achter moet komen dat ze failliet verklaard zijn.
Horrifying customer service
Horrifying customer service, incoherent and contradictory answers (when they do answer, I have messages unanswered to this day), lies about delivery times, does not communicate and refuses to refund. Horrible experience, it might offer cheap products, but the customer service treats clients horribly and they are completely unprofessional. Do not order here, it's better to order somewhere a little more expensive but with a professional team.
Service kan beter
Service kan beter
Ik heb een deurplisehor ter reparatie aangeboden maar kreeg de boodschap dat ze in het hoog seizoen niet repareren daar was geen tijd voor een nieuwe bestellen kon wel blijkbaar wel tijd voor
Waardeloos
Wat een waardeloos bedrijf is dit
Kozijnen besteld krijg je verkeerd kleur
Verkeerd cilinders
Levering 6/8 weken duurt maanden
En reactie kan je lang op wachten als je een reactie überhaupt krijgt
Dus voor mijn hou het op bij dit bedrijf
Gewoon TOP
Na wat vertraging door derde mijn hordeur perfect mogen ontvangen, super te woord gestaan via whatsapp en daarna super levering door de chauffeur van NE, gewoon helemaal top weer 👍🏻👍🏻👍🏻
Service. Hoe kan het ook?!
Je hebt iets gekocht en dat is op zich een prima product, maar door een stevige storm komt de hordeur toch naar beneden en loopt schade op. Je rekent er op dat ze de onderdelen kunnen naleveren. Dat is service.
Goede service is dat ze dat snel doen en tegen een faire prijs.
Uitstekende service is service die al je verwachtingen overtreft. Dezelfde dag worden de onderdelen kosteloos bezorgd omdat een vriendelijke medewerker toevallig in de buurt moet zijn diezelfde dag. Een bedrijf is zo goed als haar medewerkers en dat is hier meer dan in orde! Dank je Rosanna!
Bestel niets
Bestel niets! Het duurt ewig en dan komt het verkeerde! Niet te gebruiken!

Resposta da Yorway
Bereikbaarheid
Communicatie was echt slecht. heel lastig om contact te krijgen. En op veel berichten geen reactie ontvangen.. levering was stuk vertraagd, doordat de leverancier een kapotte bus had. Helaas geen communicatie vanuit het bedrijf zelf. Vervolgens miste ik ook het sluitwerk. (Volgende keer bestel ik wel gewoon weer hier want de kwaliteit prijs verhouding is GOED!)
Duidelijke communicatie
Duidelijke communicatie, perfect product. Heb inzethorren besteld, duidelijke meetinstructie en communicatie! Top!
Op zich een goed product maar als je…
Op zich een goed product maar als je vragen hebt duurt het 5 weken voor je een reactie krijgt.
De app service en het contact met…
De app service en het contact met medewerker verloopt soepel. Maten doorgenomen en perfect passende hor ontvangen. Prijstechnisch zeer goed en goede kwaliteit. Aanrader.
TOP service ook na vele jaren!
We genieten nu al 8 jaar van onze plissé hordeuren na alle tevredenheid. Omdat ik deze elk jaar in de winter weg haal zijn er wat bevestigingslipjes afgebroken na al die jaren. Bij de vraag wat deze kosten werd gelijk gezegd dat ze deze kostenloos naar ons opsturen.
Dat noem ik top service die je na 8 jaar niet overal aan zult treffen!
negatieve ervaring bij aankoop hordeur.
Ik ben eerlijk, twijfelt u daar niet aan.
Als er iets goed gaat geef ik een compliment, altijd.
Maar wat hier fout kon gaan is ook fout gegaan.
Daarom deze slechte beoordeling.
Ik had het graag anders gezien.
Veel ergenis, en dan ook nog geen hordeur.
Nu ik dit vertel, word ik weer boos!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.