YUMMII YUMMII Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg bestilte to sæt med madkasse, snackbox og termoflaske. Efterfølgende kunne jeg mærke, at de store madkasser var lidt for store til vores behov, og jeg ønskede derfor nogle andre madkasser o... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Funktionelle, smukke produkter til rimelige priser. Efter at have været markedet igennem har Yummii Yummii uden tvivl mine favorit produkter i rustfri stål. Elsker forøvrigt deres bivokspapir og dere... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er virkelig imponeret over min drikkedunk. Den høje kvalitet kan både ses og mærkes. Drikkedunken holder mine drikke kolde i mange timer, og den tager hverken smag eller lugt, heller ikke efte... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg bestille en madkassepakke og silikone opbevaring mandag. Jeg fortrød mit køb og skrev en mail tirsdag om den kunne annulleres. Da jeg ikke høre noget ringer jeg onsdag får fat i en der mildest tal... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de utensílios de cozinha

Escrito pela empresa

Hos YUMMII YUMMII sætter vi familiens sundhed først. Vi tror på, at når vi vælger løsninger uden kemi og mikroplastik, så tager vi det bedste valg for både børn og voksne – og det giver automatisk en mere naturlig og ansvarlig vej i hverdagen. Derfor har vi skabt en one-stop shop med madkasser, drikkeflasker og tilbehør i sikre materialer som glas, bambus og rustfrit stål 18/8. Alt er testet efter de højeste standarder, så du kan føle dig tryg ved, at produkterne lever op til fødevaremyndighedernes krav i Danmark og EU. Vores univers handler ikke om at være perfekt, men om at gøre det nemt at vælge løsninger, der støtter familiens trivsel – og samtidig skærer ned på plastik og engangsemballage helt af sig selv.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 75% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Todas as opiniões

31 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er vild med min termoflaske fra…

Jeg er vild med min termoflaske fra Yummii Yummii :-) Jeg har primært brugt min termoflaske til koldt vand og vandet holder sig koldt hele formiddagen , så hver gang jeg har haft brug for en slurk har jeg fået dejligt køligt vand.
Flasken holder tæt, låget er let at skrue af og på og den medfølgende pose beskytter flasken under transport ..

21 de abril de 2020

Resposta da YUMMII YUMMII

Tak for din anmeldelse Dorthe! Det glæder os at du finder glæde i din termoflaske fra YUMMII YUMMII 🌱

Classificada 5 em 5 estrelas

Den er nem at have med rundt

Den er nem at have med rundt, har haft koldt smoothies i den og iskaffe, det fungerer godt, holder det dejligt koldt... og passende størrelse 😃 350 ml. Flaske.. og god at drikke af, ihvertfald kolde drikke😃 den varme drikke må vente lidt😃
Hurtigt levering, dejligt nemt.

21 de abril de 2020

Hej Lise,

Tusind tak for din anmeldelse! 🌱

Uundværlig madkasse

Bæredygtighed er et centralt omdrejningspunkt i min livsstil, hvorfor jeg selvsagt er stor tilhænger af bæredygtige og miljøvenlige produkter. Af samme årsag er jeg efterhånden beriget med flere produkter fra Yummi Yummi, som jeg finder yderst anbefalelsesværdige, idet de i min hverdag er uundværlige. Jeg er særligt glad for Bento Box Medium, idet den - som følge af størrelsen - kan benyttes til både frugt, middagsmad og snacks. Virksomheden har hjertet med i alt, hvad de gør, hvorfor der tilmed ikke er en finger at sætte på hverken design, materiale eller funktionalitet. Jeg giver hermed mine varmeste anbefalinger.⭐️

19 de abril de 2020

Hej Caroline,

Tusind tak for din uddybende anmeldelse og de meget fine ord! Vi er glade for at du er glad for os og vores produkter 🌱

Classificada 5 em 5 estrelas

Nem bestilling og hurtig levering.

Nem bestilling og hurtig levering.
Bestilte en Bento box med 3 rum. Flot design og den holder maden frisk en hel dag i børnehaven. Kan klart anbefales.

17 de abril de 2020

Hej Anne,

Tak for dine fine ord! 🌱

Lækker bæredygtig kvalitet.

Lækker bæredygtig kvalitet.
Dejligt den er opdelt i 2 rum.
Super service. 🤗

17 de abril de 2020

Hej Lena,

Tusind tak for din anmeldelse! 🌱

Classificada 5 em 5 estrelas

God behandling af kunder. Hurtig rettelse og leveringe

Jeg har bestilt en termomadkasse hos Yummii Yummii, som var leveret næste dag. Men den var med en lille fejl. Så fik jeg en ny madkasse sent samme dag. En meget god service.

23 de setembro de 2019

Hejsa,

Mange tak for din fine anmedelse - Den er vi mega glade for her hos Yummii Yummii. Vi sætter pris på de 5 stjerner.

Vh // Yummii Yummii 🌱🌿👏

Lækre produkter!

Lækre produkter!! Konstaterede en utæt prop på thermoflaske - der blev straks sendt en ny, virkelig super service!!!!!

29 de janeiro de 2019

Hejsa,

Vh // Yummii Yummii 🌱🌿👏

Classificada 1 em 5 estrelas

Falsk markedsføring.

Yummiiyummii sender ikke produkterne afsted, som de ser ud. Vi bestilte to madkasser med indgraveringer. På deres hjemmeside vises navnet på toppen af madkassen, og ikke logoet. På det tilsendte produkt er deres logo midt på toppen af madkassen, og navnet med meget små bogstaver nedenunder.
Yummiiyummii vil ikke hjælpe med dette problem, da deres produkter er prægraveret med deres logo, som der ikke gøres opmærksom på, på deres hjemmeside, samt siger at billedet af graveringen på deres hjemmeside er tænkt ‘illustrativt’.
Jeg mener at dette er vildledning af forbrugeren, og kan derfor på ingen måde anbefale at handle ved Yummiiyummii. 👎👎

14 de janeiro de 2019

Nemt og brugervenligt👍🏻

Godt og brugervenligt design som holdet hvad det lover👍🏻

17 de março de 2017

Hej,

Termoboksen er fantastisk

Termoboksen gør madpakken mere interessant og varieret. Samtidig er det god måde at få spist rester fra aftensmaden - og dermed undgå madspild. What's not to like?

16 de março de 2017

Hejsa Benedikte,

Mange tak for din gode anmeldelse - Vi kan slet ikke få armene ned.

Vi sætter pris på at du ville bruge tid på at skrive denne gode anmeldelse - Rigtig god dag herfra.

Uundværlig yummii yummii

Genial opfindelse! Endelig er det muligt at have varm mad med til frokost - og box'en holder temperaturen.
Vi bruger den hver dag, den er blevet helt uundværlig.

Godt tænkt - tak for den ;-)

11 de março de 2017

Hej Susanne,

Classificada 5 em 5 estrelas

Lækre produkter og appetitlig inspiration

Jeg er utrolig glad for de madkasser, jeg har købt hos YummiiYummi. Når man følger dem på Instagram, får man samtidig en masse lækker inspiration til, hvad der kan fyldes i dem. Et dejligt produkt som hjælper både bekæmpelsen af plastik og madspild.

8 de março de 2017

Hejsa Iben,

rigtig god service

Næsten dag til dag levering. Varen ok

Hejsa Margit,

Vh // Yummii Yummii 🌱👏

Classificada 5 em 5 estrelas

Nemt , hurtigt og super service

Fin og hurtig ekspedition og super produkter

Hej Brian,

Super koncept

Det er et super koncept...glad for den store termo madkasse. .og tester nu en mindre termoflaske som jeg bruger til suppe. .dejlig størrelse. ..
Aase G

Hejsa Aase,

Vh // Yummii Yummii 🌱👏

Super nice

mega nice, madkasse, bruger den til spageti borlognese

Hejsa!

Classificada 5 em 5 estrelas

Super-gode funktionelle madkasser til skolebrug

Jeg kan stærkt anbefale YummiiYummii til alle jeg kender!!!

Købte min termoboks sidste år, og jeg har brugt den hver dag lige siden.
Den holder varmen, og kulden - for den sags skyld - super godt, hvilket er meget vigtigt, når jeg går i skole, og dyrker sport i min fritid.

Stor ros til Jeanette Fæster, og resten af teamet bag Yummii-Yummii!

Hej,

Genial "varme" madkasse

Nemt og hurtigt, super produkter 😊

Hejsa!

Vh // Yummii Yummii 🌱

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais