Zavindo Beauty Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

Informações sobre a empresa

Mijn naam is Zavindo en al jaren ben ik werkzaam in de massage- en hersteltherapie. In die tijd ontdekte ik iets bijzonders: dezelfde principes die het lichaam helpen herstellen — doordachte aanraking, gerichte technologie en consistentie — werken net zo goed voor de huid.Professionele beauty-tech is meestal voorbehouden aan dure salons en specialisten. Daar wilde ik verandering in brengen. Zavindo Beauty is ontstaan vanuit de overtuiging dat iedereen toegang verdient tot apparaten die écht resultaat opleveren, zonder de salon-prijzen.Elk product in mijn webshop is door mij persoonlijk getest. Geen pushy verkooppraatjes, geen overbodige producten — alleen apparaten waar ik volledig achter sta.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

16 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

16 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

Het nachtmasker voelt verkoelend aan…

Het nachtmasker voelt verkoelend aan zodra je het aanbrengt en dat is heerlijk na een lange dag. Het blijft comfortabel zitten en laat mijn gezicht niet zwaar of plakkerig aanvoelen. In de ochtend ziet mijn huid er frisser uit en voelt ze beter gehydrateerd aan.

13 de agosto de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Omdat ik zelden tijd heb voor een…

Omdat ik zelden tijd heb voor een afspraak in een schoonheidssalon vind ik het fijn om thuis iets te hebben dat wat professioneler aanvoelt. Het gezichtsapparaat pak ik er gemakkelijk bij na het reinigen en het vraagt geen ingewikkelde voorbereiding. Ik gebruik het nu meerdere avonden per week en geniet meer van dit moment dan ik had verwacht. Mijn huidverzorgingsroutine voelt daardoor minder gehaast en veel bewuster.

8 de agosto de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Ik twijfelde een beetje om een…

Ik twijfelde een beetje om een beautyapparaat online te bestellen maar het product zag er precies zo uit als op de foto's toen het aankwam. De verpakking voelde luxe aan en de instructies waren makkelijk te volgen. Na een paar weken regelmatig gebruik voelt mijn routine een stuk completer.

7 de agosto de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Mijn huid kan er na drukke werkdagen…

Mijn huid kan er na drukke werkdagen wat vermoeid uitzien dus het collageenmasker sprak me meteen aan. Het aanbrengen was minder rommelig dan ik had verwacht en ik kon gewoon door het huis lopen terwijl ik het droeg. Na het verwijderen voelde mijn gezicht zacht aan en zag mijn huid er frisser uit. Ik bewaar ze graag voor avonden waarop ik mijn huid wat extra aandacht wil geven voor een feestje of een weekendje weg.

3 de agosto de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

De hele bestelervaring gaf een…

De hele bestelervaring gaf een betrouwbaar gevoel. Betalen ging makkelijk en de verwachte levertijd bleef hetzelfde. Het pakket kwam netjes en professioneel verpakt aan. Ik vond het ook prettig dat de producten overeenkwamen met de foto's en beschrijvingen op de website. Daardoor kijk ik ernaar uit om nog eens iets anders uit de collectie te proberen.

13 de julho de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Het is een heerlijk masker

Het is een heerlijk masker, makkelijk aan te brengen. Ik heb de Collagen Mask niet te dik aangebracht. Ik heb het 's nachts op laten zitten en met lauw water verwijderd. Het werkt wel, bij mij.

28 de julho de 2026