Agressieve benadering, brutaal, onbeschoft. Ze weten niet welke energie maatschappij je nu hebt en roepen maar wat over huidig verbruik. Zo proberen ze informatie los te krijgen. Geef geen telefonisch... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Deze partij is een schande voor eerlijk Nederland. Wat een schaamteloze oplichters waar ik door mijn naïviteit ingetrapt ben. Ze geven geen thuis op mijn emails maar ik bel deze partij elke dag even v... Ver mais
Zijn onbeschofte oplichters die mensen op basis van onwaarheden herhaaldelijk benaderen met leugens tot dat mensen meegaan in hun verhaal en voor duizende euro's, in mijn bekend geval over 8000 euro... Ver mais
Ik was al bij zekerheidsmelder en ben onder valse voorwendselen (dat ik hetzelfde tarief zou behouden) overgestapt van DGB naar HEM. Tijdens de mondelinge overeenkomst werd duidelijk nogmaals bevestig... Ver mais
Sem histórico de convites para avaliação
OPLICHTERS!! +31 20 324 08 28 NIET OPNEMEN
Telefonische aquisistie door ene Gino. Toen ik aangaf geen interesse te hebben, kreeg ik de reactie:
"Oh dan moet u het zelf maar weten dan betaald u volgende maand lekker dubbel..... " Hele aparte reactie als je het mij vraagt en alleszeggend over de intentie van deze partij. Niet doen dus!!
Oplichters!
Oplichters, pushen je zo hard en roepen allerlei termen waarin het lijkt alsof je goedkoper uit bent, gelijk het eerste termijnbedrag was 100,- meer dan toegezegd door de Zekerheidsmelder. Blokkeer hun telefoonnummer, want ze proberen het elk jaar opnieuw.
Niet van gediend....!
Niet van gediend van dit soort telefoontjes. Ik heb niet via hen energiecontract afgesloten. Mijn contract loopt ook niet af deze maand. Nummer zoals hier door meerdere mensen wordt gezegd: BLOKKEREN.
Dit moet stoppen!!!
Oplichters! Pas op
Gebeld door zekerheidsmelder met de mededeling dat ons vast contract bij onze energie leverancier fors hoger word ivm de oorlog in Oekraïne. Blijkbaar bestaat er volgens hen een regel dat de maatschappij dan na een jaar de prijzen mag verhogen ondanks een vast contract. Ze gaven aan dat zij ons ook bij onze huidige leverancier hebben gebracht (wat niet zo is) Omdat ze graag de klant willen helpen, hebben ze een tijdelijke andere optie geregeld wat natuurlijk flink duurder is, maar volgens hun ook weer alleen de 1e maand. Daarna word de meter uitgelezen en word de energie weer laag. Dit zijn oplichters! Hopelijk word hier een eind aan gemaakt, want dit is gewoon geld stelen van de consument. Zij verdienen hier op, terwijl veel mensen al in de geldproblemen zitten. Onbegrijpelijk!
Leugens en een vlotte babbel.
Ik werd net zogenaamd "teruggebeld" ivm het contract wat ik via zekerheidsmelder had gekregen. Ik vroeg de telefonist om te benoemen bij wie ik dan een contract had via hun. En toen hing ze de telefoon op. Dat komt omdat ik NOOIT contact met ze heb gehad over een energiecontract en dat dit niet een terugbelactie was.
Dit zijn je reinste oplichters. Wees gewaarschuwd!
Vandaag weer gebeld door dit bedrijf…
Vandaag weer gebeld door dit bedrijf nadat ze al 2x weken blokkeer, na een minder leuk gesprek met een van hun medewerkers die me dom idioot ect noemde omdat ik niet overstapte.
Aangezien ik onderhand al 8 nummer van dit bedrijf heb geblokkerd vandaag maar eens opgenomen (had toch al een grafbui) kreeg zoals meerdere een contract aangeboden bij Hem energie jaar vast, en dat hij(naam vergeten) het al in orde had gemaakt omdat ze dat recht op hebben en ik daarvoor heb getekend(?)
Als ik vraag om een offerte omdat ik ik zelf wil kijken bij wie ik wat afsluit weigerd hij dat, en ik zeg dat ik wettelijk gezien hier recht op heb (14 dagen bedenk tijd)
Word er gezegt dat hij mij toch niet van mening kan veranderen en verbreekt de verbinding.
Eerder is mij ook contract gestuurd of ik deze direct wou tekenen en terug zenden (aangezien ik zelf uitmaak wat en waneer ik iets teken niet gedaan)
Hoop echt van harte dat dit bedrijf
Nooit meer belt.
Ps. Er is meer gezegt maar geen zin om me hier nog kwaad over te maken.
Één ster als waardering is teveel
Één ster als waardering is teveel. Op zijn Hollands gezegd: oplichters van de eerste categorie. Ik heb een telefoongesprek gehad met één van deze amoebes. ‘We hebben u destijds goed geïnformeerd over uw huidige contract ‘. Mijn vraag: ‘welke leverancier hebben jullie dan geadviseerd?’. Hij had geen idee. ‘Wij hebben 20 energiebedrijven’ dat is lulkoek één. In het gesprek gaf ik aan bij ‘engie’ te zitten. Ik kreeg een prachtig aanbod. Mijn contract met ‘engie’ zou doorlopen en tegen dezelfde voorwaarden voor een jaar overgenomen worden door ‘de HEM’. Mijn contract met ‘engie’ loopt t/m april 2024. Niet nadenkend ben ik akkoord gegaan, maar heb dit besluit binnen 24?uur ongedaan gemaakt. Het gaat hier om oplichters. Ik begrijp werkelijk niet dat dit anno 2023 nog kan en blijkbaar is toegestaan. Ik adviseer iedereen bij het horen van deze firma aan de telefoon direct het contact te verbreken. ‘Zekerheidsmelder’ heeft wel een beetje pech. Ik ben werkzaam als zelfstandige voor diverse omroepen in Nederland. Kortweg: ik ga dit aankaarten bij een drietal consumenten programma’s waar ik actief voor ben. Ik ben benieuwd bij wie ze aan tafel gaan zitten. Wat betreft het melden van zekerheden: dat ze aan de beurt zijn is helder.
Leugens en bedrog. Ophangen en blokkeren!
Het gesprek begon al meteen met de leugen dat "ze mij vorig jaar geholpen hadden en beloofd hadden teruig te bellen". Ik heb nooit eerder contact met ze gehad. Verder was het een erg vervelend gesprek. Ik kreeg niet de kans om uit te spreken en werd opdringerig gebombardeerd met "feitjes" over de huidige energiemarkt. Gelukkig zat ik achter m'n PC en had ik dankzij Google direct door dat het weer een zooitje oplichters is. Toen heb ik het gesprek beëindigd en het nummer geblokkeerd.
Wat een vuile oplichters
Wat een vuile oplichters, ze willen indruk op je maken met het noemen van je adres en banknummer, beweren dat je vast contract wat je hebt via hen liep en dat dat veranderd moet worden. Drie kwartier aan de lijn gehad, niet voor rede vatbaar. Hun nummer maak geblokkeerd. Wie doet hier wat aan?
Ik ben ook door een zeer agressieve…
Ik ben ook door een zeer agressieve medewerker van de Zekerheidsmelder telefonisch benaderd. Ik heb bij Energiedirect een vast contract t/m juli 2023. De medewerker beweerde dat ik nu een vast contract voor 1 jaar kon afsluiten, ingaande na afloop van mijn huidige contract. Hij beweerde ook dat het nieuwe contract van HEM is, maar dat dat een onderdeel van Energiedirect is, voor mij zou er niks veranderen. Door het pushen van hem kreeg ik uiteindelijk een bevestiging toegestuurd waaruit blijkt dat ik veel meer per maand zou moeten betalen. Ik heb 's avonds nog een mail naar de Zekerheidsmelder gestuurd dat ik het contract wil annuleren en mij beroep op de 14 dagen bedenktijd. Ik kreeg de volgende dag netjes een mail terug met een bevestiging van de annulering. Nog geen 10 minuten later belt dezelfde agressieve verkoper (van de avond ervoor) op met de vraag waarom ik een probleem met het nieuwe contract had en hij beweerde zelfs dat ik het contract niet meer kon opzeggen en dat terwijl ik al van de Zekerheidsmelder een bevestiging had gehad. Toen ik dat tegen hem zei verbrak hij ineens de verbinding.
Ik ben altijd heel alert met dit soort verkooptruckjes, maar de medewerkers werken heel manipulerend en dwingend, zodat je er uiteindelijk toch intrapt. Gelukkig kon ik het binnen 1 dag allemaal weer terugdraaien.
Agressief & opdringerig!
Zojuist door een Jochem gebeld en zeer opdringerig en agressief bijna gedwongen een contract af te sluiten. Zonder enige toestemming hebben ze al onze gegevens. Wanneer je het nummer +31 20 209 16 01 terug belt bestaat het nummer niet.
Vandaag door een zeer opdringerige muts…
Vandaag door een zeer opdringerige muts van de zekerheidsmelder gebeld (nadat ik deze week al 8x door dat nummer was gebeld). Ze zei dat ik nieuwe voorwaarden moest afspreken omdat mijn huidige leverancier de prijzen kon aanpassen wanneer het hen maar uit kwam. Hoe dan? ik heb gewoon een vast contract tot eind dit jaar !!! Geen woord tussen te krijgen, uiterst agressief in het gesprek.
Ze beweerde dat het huidige contract door hun totstand gekomen was. Dat is absoluut niet het geval. Laat hier aub korte metten mee gemaakt worden met dit soort partijen. Pas ook op met het Gaslichtcollectief die zich van dezelfde retoriek bediend en je proberen een ander (vaak duurder) contract aan te smeren.
Vuile oplichters
Vuile oplichters , opdringerig en continu lastig vallen . Willen perse contract aanbieden. Indien nodig nemen wij advocaat inhanden
Wat een oplichters die zekerheismelder
Wat een oplichters dit! Volhardend en zeer dwingend en agressief. Je moet direct reageren op hun mail en tekenen want er is geen tijd meer te verliezen. De prijzen gaan per 1 februari omhoog terwijl ik nog tot 2025 vast lig.
Wat een slinkse oplichters zeg!
Wat een slinkse oplichters zeg!
Met hele mooie praatjes hebben ze er mij gisteren ingesluisd!
Ze wisten veel privé gegevens, en ook mijn energie maatschappij.
Er werd me verteld dat ze de vorige keer ook mijn contract hadden geregeld en dat ze aan de bel zouden trekken als de prijzen zouden stijgen, en volgens hen stond in de kleine lettertjes in mijn contract dat de prijs verhoogd mocht worden in extreme gevallen ( zoals nu)
Ik ben er in gestonken…
Stefan, die me belde , gaf aan dat de wijziging eigenlijk al was doorgevoerd, dat ik niets hoefde te doen, bv tekenen… ( en wel direct)
Er zou dan na ca 17 dagen een contract komen, met verkeerde tarieven (??) , die kon ik dan direct doorscheuren, daarna zou de goeie komen… nu bedenk ik me dat dan de 14 dagen bedenktijd lekker voorbij is!
Ik trap er doorgaans niet in, nu dus wel, zo sneaky bespelen ze je!
Gelukkig alles terug kunnen draaien
Jeetje wat erg ik ben er ingetrapt
Jeetje wat erg ik ben er ingetrapt, men hield vol dat die van mijn huidige leverancier is wat achteraf niet blijkt, wat een oplichterij, nu hoop ik er maar snel van af te komen, al contact gehad met mijn eigenleverancier. Mensen kijk uit het zijn aanhouders en als je er gevoelig voor bent heb je zo een andere contract aan je broek. Walgelijk zulke mensen
Onbetrouwbaar
Onbetrouwbaar. Ze weten te melden dat mijn energieprijzen volgende maand omhoog gaan terwijl mijn vaste contract tot 2025 doorloopt.
Direct ophangen en blokkeren die lui !
Oplichterij?
Ben inmiddels een aantal keren gebeld. Na 3-4 minuten wordt de verbinding verbroken, zeker als er kritische vragen gesteld worden.
Zekerheidsmelder: Zoete broodjes en zand in de ogen
Vorige week tijdens etenstijd gebeld door een "agent" van Zekerheidsmelder met het verhaal dat huidige leverancier (DGB) haar tarieven gaat verhogen. Of ik belangstelling had voor andere energieleverancier (Hollandse Energiemaatschappij, HEM) die dezelfde gunstige voorwaarden hanteert als mij huidige leverancier.
Wat hij zei was een warrig verhaal en duurde meer dan een half uur. Intussen was mijn eten koud geworden, maar dat interesseerde hem niet.
Ik kreeg een aanbod onder ogen waarin de tarieven, met én zonder prijsplafond veel hoger zijn dan in mijn contract dat tot in 2026 loopt. Daarvan was ik natuurlijk niet onder de indruk. De agent vertelde dat ik over twee weken een aangepast en veel gunstiger aanbod zou ontvangen. Wat ik nu dus te zien kreeg klopte niet, zei hij. Stom, maar ik ben erin geluisd.
Omdat ik argwaan kreeg, heb ik met HEM gebeld. Daar werd ik vriendelijk en professioneel te woord gestaan. De klantenservice vertelde mij dat er geen ander of nieuw aanbod komt. Het contract dat ik onder ogen kreeg en waarvoor ik had getekend, geldt voor mij. Inderdaad, ik ben erin geluisd.
Daarna gebeld met Zekerheidsmelder. Met klantenservice en later met de leidinggevende van de agent gesproken. Het was een prettig gesprek, maar de argwaan bleef. De leidinggevende bezwoer mij dat DGB de tarieven zou gaan verhogen en HEM echt de beste keus is en dat ik tot in 2026 op een heel gunstig tarief mag rekenen. Ik vroeg om een bevestiging zwart op wit. Die werd beloofd, maar ik heb niets meer gehoord of ontvangen.
Toen maar gebeld met DGB. Ook keurig en vriendelijk te woord gestaan. De klantenservice vertelde dat er niets aan de hand is met mijn huidige contract. Ik kan dat gewoon voortzetten met hetzelfde mooie tarief. "Het zijn verkooppraatjes van Zekerheidsmelder".
Gelukkig kan ik mijn overeenkomst bij HEM nog opzeggen en doorgaan bij DGB. Hoewel over DGB de nodige verhalen rondgaan, heb ik daarmee tot nu toe geen slechte ervaringen.
Vertrouw Zekerheidsmelder niet! Het klopt gewoon niet wat ze zeggen. Ze strooien zand in je ogen en bakken zoete broodjes. Het moest verboden worden!
Annuleer je contract en je oude contract loopt dan automatisch door. Je kunt annuleren binnen 14 dagen nadat je hebt getekend.
Zeer lastige en volhardende bellers
Ik wordt bijna elke week door hun gebeld en heb al zeker de laatste10 keer gevraagd, geroepen en zelfs in mijn telefoon geschreeuw of ze mij niet meer willen bellen of lastig vallen. Na elke keer bellen blokkeer ik het telefoonnummer, maar helaas.....