Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Behagelig og rolig stemning. God dybdegående massage, kan klart mærke det har hjulpet når der lige går nogle dage efter sidste behandling og kroppen slapper af. Jeg har været afsted 2 gange nu og min... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

En rigtig god oplevelse, kom med voldsomme smerter i lænd, ikiasnerve, ben og nakkespændinger. Her 2 dage senere, stadig med ømhed er min værste smerte væk, nemlig i lænden, det gør nu at jeg kan lig... Ver mais

A empresa respondeu

4. Fisioterapeuta
  5. Clínica de Fisioterapia
  6. Massagista desportivo

Escrito pela empresa

Hos Zency er vi ikke kun massører – vi er specialister i velvære, energi og livsglæde. Vi er et fællesskab af nøje udvalgte, certificerede behandlere, der deler passionen for at skabe balance i både krop og sind. Vores klinikker findes lige dér, hvor du har brug for os – tæt på dig og din hverdag. Hos os handler det om dig. Derfor holder vi os løbende skarpe med videreuddannelse, nye teknikker og frisk viden. Alt sammen så du får en behandling, der mærkes – hver eneste gang. Vi glæder os til at se dig på briksen! Varme hilsner, Team Zency 🌿

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 5 em 5 estrelas

Suzi var meget imødekommende og…

Suzi var meget imødekommende og opmærksom på mine behov. Spurgte afklarende ind til hvad hun skulle fokusere på og hvor jeg havde 'ondt'. Desuden var Suzi meget opmærksom på at 'tilpasse' behandlingen så jeg fik maximalt udnytte af hendes massage, og huskede på vigtigheden af efterfølgende at 'drikke vand' og lade kroppen 'hvile' efter behandlingen.

22 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Behagelig og rolig stemning.

Behagelig og rolig stemning.
God dybdegående massage, kan klart mærke det har hjulpet når der lige går nogle dage efter sidste behandling og kroppen slapper af. Jeg har været afsted 2 gange nu og mine smerter i ryg og nakke har aftaget.

19 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Meget tilfreds med masage hos Trine.

Meget tilfreds med masage hos Trine.
Jeg er prøvet forskellige massør i Danmark og var ikke tilfreds, næsten give op,men er besluttet at give en chance mere til Zency og Trine og jeg er simpelthen så glæd med det.
Trine er præcis den hvad jeg var og er i brug for,så jeg forsæte og vil hjerteligt anbefale til andre.
Snjezana

8 de abril de 2026

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse. En fornøjelse at blive taget i hånden fra man træder ind ad døren.
Der var hele tiden en tryghed og ro som gjorde min oplevelse virkelig god.
Vil til enhver en tid anbefale Zency.

7 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Effektiv behandling af spændinger og ømhed

Jeg havde massage i Aalborg med Kim. Han er en meget professionel massør. Han lyttede til mine behov og udførte dem. Jeg havde brug for at prøve en god massage i Danmark for at løsne spændingerne i mine skuldre, ryg og ben.

Min venstre skulderblad havde virkelig brug for ekstra opmærksomhed, så Kim brugte trykpunkter.

Efter massagen følte jeg mig let i ben og afslappet.

Da jeg kom hjem, troede jeg, at min skulder stadig ondt, men åbenbart er dette normalt, mens muskelvævet restituerer, fordi min ryg føltes let 24 timer senere.

Jeg vil helt sikkert få denne forkælelse igen næste gang jeg har brug for det.

30 de março de 2026
logótipo da Zency

Resposta da Zency

Kære Novi

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🌿
Det er dejligt at høre, at Kim leverede en professionel og lyttende behandling, der ramte lige dér, hvor du havde brug for det. Vi giver din ros videre – den bliver han glad for!

Vi glæder os til at forkæle dig igen næste gang.

De bedste hilsner
Morten fra Zency

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais