Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Behagelig og rolig stemning. God dybdegående massage, kan klart mærke det har hjulpet når der lige går nogle dage efter sidste behandling og kroppen slapper af. Jeg har været afsted 2 gange nu og min... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Suzi var meget imødekommende og opmærksom på mine behov. Spurgte afklarende ind til hvad hun skulle fokusere på og hvor jeg havde 'ondt'. Desuden var Suzi meget opmærksom på at 'tilpasse' behandlingen... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg havde massage i Aalborg med Kim. Han er en meget professionel massør. Han lyttede til mine behov og udførte dem. Jeg havde brug for at prøve en god massage i Danmark for at løsne spændinge... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

En rigtig god oplevelse, kom med voldsomme smerter i lænd, ikiasnerve, ben og nakkespændinger. Her 2 dage senere, stadig med ømhed er min værste smerte væk, nemlig i lænden, det gør nu at jeg kan lig... Ver mais

A empresa respondeu

4. Fisioterapeuta
  5. Clínica de Fisioterapia
  6. Massagista desportivo

Escrito pela empresa

Hos Zency er vi ikke kun massører – vi er specialister i velvære, energi og livsglæde. Vi er et fællesskab af nøje udvalgte, certificerede behandlere, der deler passionen for at skabe balance i både krop og sind. Vores klinikker findes lige dér, hvor du har brug for os – tæt på dig og din hverdag. Hos os handler det om dig. Derfor holder vi os løbende skarpe med videreuddannelse, nye teknikker og frisk viden. Alt sammen så du får en behandling, der mærkes – hver eneste gang. Vi glæder os til at se dig på briksen! Varme hilsner, Team Zency 🌿

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Super god kropsterapi

Super god kropsterapi. Det var helt perfekt. Jeg havde det godt i kroppen bagefter.

13 de março de 2026

Kære Jacob

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 💪
Det er skønt at høre, at kropsterapien var helt perfekt, og at du havde det godt i kroppen bagefter. Det er præcis det, vi stræber efter!

Dejligt roligt miljø

Dejligt roligt miljø, og meget behagelig behandling.

5 de março de 2026

Kære Aase

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 😊
Det er skønt at høre, at du nød det rolige miljø og den behagelige behandling. Vi håber at se dig igen snart!

Classificada 5 em 5 estrelas

Rene is an excellent and knowledgeable…

Rene is an excellent and knowledgeable masseur.

13 de março de 2026

Dear Eugene

Thank you so much for your kind review! 🌟
We're happy to hear that Rene delivered an excellent and knowledgeable massage. We'll pass on your kind words!

Best regards
Morten from Zency

Classificada 5 em 5 estrelas

Lyttende og behagelig behandler der…

Lyttende og behagelig behandler der fokuserer på mine ønsker og behov. Giver også gode råd om øvelser der hjælper.

9 de março de 2026

Kære Claus

Tusind tak for din fine anmeldelse! 🌿
Det er dejligt at høre, at du oplevede en lyttende og behagelig behandler, som fokuserede på dine ønsker og gav gode råd om øvelser. Vi sætter stor pris på dine ord!

Arm, Skulder, Iskas

Massøren (Kim) viser professionalisme og kompetence med blik for problemet. Mit problem var klemt Iskasnerve, der begrænsede skulderbevægelser og uro i arm. Massage og afspænding blev udført specifikt med øjebliklig virkning - bedste anbefaling her fra og på gensyn

9 de março de 2026

Kære Morten

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 💪
Det er fantastisk at høre, at Kim med sin professionalisme og kompetence kunne målrette behandlingen mod dit problem og levere øjeblikkelig virkning. Vi giver din bedste anbefaling videre!

Fantastisk

Fantastisk god massage, med effekt allerede dagen efter.
Sød og smilende Kit og forstod min av av av 😅

8 de março de 2026

Kære Bente

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 😊
Det er fantastisk at høre, at massagen allerede havde effekt dagen efter, og at Kit var sød og smilende. Vi giver din ros videre!

Fantastisk behandling

Fantastisk behandling, kommer ned i kroppen og får endelig ro. Varm anbefaling af Johanne

8 de março de 2026

Kære Lisbeth

Tusind tak for din varme anbefaling af Johanne! 🌿
Det er dejligt at høre, at behandlingen bragte ro i kroppen. Vi giver din ros videre – den bliver Johanne glad for!

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg kan varmt anbefale fysiurgisk…

Jeg kan varmt anbefale fysiurgisk massage. Jeg kom med spændinger og smerter i lænden, og behandlingen var både grundig og meget professionel. Rikke var virkelig dygtig til at finde de ømme punkter og arbejde med dem, og jeg fik en kombinationen af fysiurgisk massage og cupping.

6 de março de 2026

Kære Camilla

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🌟
Det er dejligt at høre, at Rikke var dygtig til at finde de ømme punkter, og at kombinationen af fysiurgisk massage og cupping virkede godt. Vi giver din ros videre!

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg kom til Juliana A med smerter i…

Jeg kom til Juliana A med smerter i bækkenet og blev mødt af en utrolig professionel og imødekommende behandler. Juliana er både meget sød og nærværende, og hun forklarede roligt undervejs, hvad hun gjorde og hvorfor. Det gav en stor tryghed i behandlingen.

Massageformen var helt ny for mig. Den føltes næsten som et dybt, godt yogastræk – bare med en dygtig yoga-partner, der hjælper kroppen det sidste stykke. Det var både afslappende og effektivt på samme tid.

Jeg gik derfra med en rar fornemmelse i kroppen, og allerede dagene efter kunne jeg mærke færre smerter.

Det er helt sikkert ikke sidste gang, jeg ligger på Julianas briks. En varm anbefaling herfra.

5 de março de 2026

Kære Cantor Tilde

Tusind tak for din utroligt flotte og detaljerede anmeldelse! 🌿
Det er fantastisk at høre, at Juliana leverede en professionel og tryg behandling, og at du allerede mærkede færre smerter dagene efter. Vi giver din varme anbefaling videre – den bliver Juliana glad for!

Classificada 5 em 5 estrelas

Johanne var en go' lytter

Johanne var en go' lytter, en go' massør og en behagelig og 'nede-på-jorden' kvinde.

26 de fevereiro de 2026

Kære Carsten

Tusind tak for din fine anmeldelse! 😊
Det er dejligt at høre, at Johanne var en god lytter og en behagelig person. Vi giver din ros videre – den bliver hun glad for!

Kim is the man .! 👊

Jeg har i dag fået behandling af Kim i Aalborg. Kim var hurtigt til at spot mit problem, og min behandler er gået så fint.

Kim er venlig, imødekommende og let at snakke med.

Da min tidligere behandler er stoppet, har jeg i de sidste 3 måneder se om jeg har kunne finde en erstatning, og er helt sikker på Kim i fremtiden kommer til at være manden jeg går til. Der er allerede bestilt ny tid til både min søn og jeg.

2 de março de 2026

Kære Steffen

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 💪
Det er virkelig dejligt at høre, at Kim i Aalborg hurtigt spottede dit problem og leverede en god behandling. Fedt at du og din søn allerede har bestilt ny tid – Kim bliver glad for din ros!

Virkelig dygtig.

Virkelig dygtig.

27 de fevereiro de 2026

Kære Carina

Tusind tak for din fine anmeldelse! 🌟
Det sætter vi stor pris på. Vi håber at se dig igen snart!

Classificada 4 em 5 estrelas

Dygtig nærværende massage.

Dygtig nærværende massage.
Faglig velfunderet.
Sød
Gode råd til øvelser og udstræk

25 de fevereiro de 2026

Kære Marianne

Tusind tak for din fine anmeldelse! 🌿
Det er dejligt at høre, at du oplevede en dygtig og nærværende massage med gode råd til øvelser og udstræk. Det sætter vi stor pris på!

Classificada 5 em 5 estrelas

Det var den mest dybdegående massage…

Det var den mest dybdegående massage jeg til dato har fået.

24 de fevereiro de 2026

Kære Henrik

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 💪
Det er fantastisk at høre, at det var den mest dybdegående massage, du har fået. Det sætter vi stor pris på!

Super behagelig og professionel

Super behagelig og professionel behandling.

21 de fevereiro de 2026

Kære Kathrine

Tusind tak for din fine anmeldelse! 🌟
Det glæder os at høre, at du oplevede en behagelig og professionel behandling. Det er præcis det, vi stræber efter!

Skøn massage

Uformel og rolig stemning.
Katja er super dygtig og ved hvad hun gør. Jeg kommer tilbage 👍

19 de fevereiro de 2026

Kære Rikke

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 🌿
Det er skønt at høre, at du nød den uformelle og rolige stemning, og at Katja leverede en dygtig behandling. Vi glæder os til at se dig igen!

Kan anbefales !

Både min mand og jeg har gennem mere end et år fået 45 min behandling ca hver 5. uge hos Kjeld.
Derfor kender han os og vores skavanker, som han ufortrødent arbejder videre med. Han lytter, kommer med gode forslag til små, lette hjemmeøvelser - alt sammen i en behagelig atmosfære.
Kan virkelig anbefales!
Mange hilsner Torben og Bente

5 de fevereiro de 2026

Kære Torben og Bente

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse! 🌟
Det er dejligt at høre, at I begge har haft så gode oplevelser hos Kjeld, og at han kender jer og jeres behov så godt. Vi giver jeres ros videre til ham!

Classificada 5 em 5 estrelas

Venlig og kompetent behandling.

Venlig og kompetent behandling.
Jeg fik god gavn af behandlingen, tak for det.

22 de fevereiro de 2026

Kære Ulrik

Tusind tak for din fine anmeldelse! 🌿
Det glæder os at høre, at du oplevede en venlig og kompetent behandling, og at du fik god gavn af den. Det sætter vi stor pris på!

Classificada 5 em 5 estrelas

Det var en super god oplevelse

Det var en super god oplevelse, meget professionelt.

16 de fevereiro de 2026

Kære Jens

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 😊
Det er skønt at høre, at du havde en super god og professionel oplevelse. Det sætter vi stor pris på!

Classificada 5 em 5 estrelas

Professionel behandling med god…

Professionel behandling med god forståelse af kroppen.

23 de janeiro de 2026

Kære Alice

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🌟
Det er dejligt at høre, at du oplevede en professionel behandling med god forståelse af kroppen. Det sætter vi stor pris på!

Morten fra Zency

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais