Behagelig og rolig stemning. God dybdegående massage, kan klart mærke det har hjulpet når der lige går nogle dage efter sidste behandling og kroppen slapper af. Jeg har været afsted 2 gange nu og min... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Suzi var meget imødekommende og opmærksom på mine behov. Spurgte afklarende ind til hvad hun skulle fokusere på og hvor jeg havde 'ondt'. Desuden var Suzi meget opmærksom på at 'tilpasse' behandlingen... Ver mais
Jeg havde massage i Aalborg med Kim. Han er en meget professionel massør. Han lyttede til mine behov og udførte dem. Jeg havde brug for at prøve en god massage i Danmark for at løsne spændinge... Ver mais
A empresa respondeu
En rigtig god oplevelse, kom med voldsomme smerter i lænd, ikiasnerve, ben og nakkespændinger. Her 2 dage senere, stadig med ømhed er min værste smerte væk, nemlig i lænden, det gør nu at jeg kan lig... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Hos Zency er vi ikke kun massører – vi er specialister i velvære, energi og livsglæde. Vi er et fællesskab af nøje udvalgte, certificerede behandlere, der deler passionen for at skabe balance i både krop og sind. Vores klinikker findes lige dér, hvor du har brug for os – tæt på dig og din hverdag. Hos os handler det om dig. Derfor holder vi os løbende skarpe med videreuddannelse, nye teknikker og frisk viden. Alt sammen så du får en behandling, der mærkes – hver eneste gang. Vi glæder os til at se dig på briksen! Varme hilsner, Team Zency 🌿
Informações de contacto
Dinamarca
- Kontakt@zency.dk
- zency.dk
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Havde en super god oplevelse hos…
Havde en super god oplevelse hos Nathalie, hun havde i den grad lyttet til hvad jeg havde af udfordringer, og løsnede totalt op, jeg har allerede booket næste tid.

Resposta da Zency
Zency Ringsted / Helle D.
Jeg var hos Helle D. den 20/11-25, hun var flink og imødekommende som forventet.
Vi snakkede kort om hvad jeg havde af smerter/spændinger inden vi gik i gang.
Ingen forventninger eller anbefalinger om at komme igen, men har allerede bestilt tid igen.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Afslappende
God kombination mellem hård og blød massage. Zency er også virkelig flink.

Resposta da Zency
Det er en god og behagelig oplevelse at…
Det er en god og behagelig oplevelse at få massage kan virkelig mærke en dejlig afslapning i kroppen bagefter👍

Resposta da Zency
God fysiurgisk massage hos Claus i…
God fysiurgisk massage hos Claus i Hedehusene. Claus lytter og mærker efter, og er god i kommunikationen, så det bliver et godt samarbejde.

Stor opmærksomhed på hovedproblemet
Effektiv massage og gode instruktioner

Resposta da Zency
Fik en massage der passede rik mine…
Fik en massage der passede rik mine behov og udfordringer.
Behagelig samtale inden og god infirmatuon undervejs i behandling.
Fik en 1,5 times hel krop masdage.

Resposta da Zency
Super dygtige jeg har har haft så mange…
Super dygtige jeg har har haft så mange spændinger i nakken efter en behandling har jeg fået det meget bedre jeg kan varmt anbefale Dorthe

Resposta da Zency
Hvis man kunne give ti stjerner
Hvis man kunne give ti stjerner, vil jeg gør det. Det var en fantastisk oplevelse. Jeg var hos behandleren Alexandra og hun var mega sød, imødekommende og informerende. Jeg kommer gerne igen. 😀

En mirakeludøver
Linda har helbredt ikke bare krop men også sind hos mig. Det Linda har gjort for mig er helt ubeskriveligt - og jeg er hende dybt taknemmelig. Sikke evner🌟🌟🌟🌟🌟🙏🙏🙏🙏🙏

Varsom .
Meget kompetent behandling, meget hensynsfuld havde en fiberskade som Helle var meget varsom med 🤗 så har kun rosende ord for det 😊

Resposta da Zency
Skøn massage ,super professionel og…
Skøn massage ,super professionel og skønne rammer.

Resposta da Zency
Amita er yderst kompetent og imødekommende
Amita er yderst kompetent og imødekommende. Min krop og mit sind takker

Superbehandling
Super behandling af mine skuldre, ryg og nakke. Det virker.
Jeg havde ikke fri bevægelighed i mine arme. Det har jeg nu.
Jeg fik behandling 2 gange i oktober.

Absolut en god massage 🙏🏻
Absolut en god massage 🙏🏻
Lasse er rar og behagelig…
Jeg kommer igen🙏🏻

Resposta da Zency
Helt uenig i den negative anmeldelse af…
Helt uenig i den negative anmeldelse af Morten, som er tikket ind i dag.
Tværtimod er han altid lydhør og prøver at finde en løsning der en god for alle parter-
Jeg har aldrig fortrudt at være en del af netværket, keep it up, Morten 💪❤️

Resposta da Zency
Rene er fuldstændig fantastisk og har…
Rene er fuldstændig fantastisk og har helt styr på det han laver . Han mærker alt og fikser det med det samme . En fornøjelse hver gang og bedst af alt det virker Max.

Marc M, Zency, Horsens er en stjerne både menneskeligt og fagligt ✨
Jeg startede til behandling hos Marc M. fra Zency i Horsens i August, da jeg i mange år nærmest har haft kroniske spændinger, smerter og hovedepine og nærmest tog smertestillende på daglig basis pga. det. Jeg har prøvet flere forskellige slags behandlinger, men uden held, så jeg tænkte jeg ville prøve noget nyt. Siden jeg er begyndt har jeg fået en hverdag med langt mindre spændinger, smerter og hovedepine og tager ikke så mange smertestillende længere, så jeg har oplevet en stor effekt og det er virkelig rart, for det troede jeg faktisk ikke var muligt. Derudover synes jeg Marc M. er meget imødekommende, jeg møder ham altid med et stort smil og energi og vi får os altid en god snak og grin under behandlingen og jeg går afslappet derfra. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger hos Marc. M :-)

Resposta da Zency
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.