Jeg har to Zerv ketchere der begge er knækket i håndtaget samme sted - begge knækkede i samme kamp, indenfor 11 dueller. Begge knækkede under slag fra baglinjen og jeg har blå mærker på mine lår d... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Købte sommerhuspakken: net, bolde og 2 ketchere, samt et sæt med 2 ekstra ketchere og bolde. Super underholdende, nemt at sætte op. Vi har stor fornøjelse af det. Boldene er virkelig meget nemmere og... Ver mais
Havde købt et sæt padelbat og bolde. Efter en måned revnede det ene bat, desværre. Sendte en mail med billeder til kundeservice, og 8 minutter efter - 8 minutter!!! - skrev de at det beklagede de m... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
ZERV er et anerkendt mærke inden for både padel, badminton, tennis & squash. Vi er et "Value for money" mærke, hvor du får kvalitet til en yderst skarp pris.
Informações de contacto
Blangstedgårdsvej 14, 5220, Odense SØ, Dinamarca
- info@zerv.dk
- zerv.dk
Helt i orden produkt
Købte ketchere og fjerbolde til brug i haven. Fungerer super fint og til en god pris.
Hurtig levering og lækre varer
Perfect!!!!
Super hurtig levering....alt var som…
Super hurtig levering....alt var som det skulle være!
Anbefales
Jeg købte en sommerferiepakke. Det eneste dårlige ved mit køb, var at jeg ikke købte to ekstra ketsjere med det samme. Så bortset fra at vi slås om ketsjerne virker det super godt. Nettet er nemt at folde sammen, man kan godt spille selvom der er lidt vind. Man kan med fordel også købe en juniorketsjer hvis børn skal kunne spille med.
Hurtig levering👍
Super service og perfekt badmintonpakke!
Produktet lever 100% op til forventningerne. Købte “sommerpakken” med udendørs badmintonsæt samt en børneketcher til min 6-årige datter. Hele familien elsker det inkl. bedsteforældrene. Fylder ingenting og er meget nemt at samle.
Zerv leverede super service og kontaktede mig proaktivt for at tilbyde mig ekstra bolde i kompensation for lidt forsinkelse på leveringen. God service!
Godt produkt og hurtig levering
Fin og hurtig service
Super hurtig levering 🙂👍
Superfin service
Superfin service - et rigtig godt tilbud og lynhurtig levering, tak for det - og gaven var helt perfekt til Andreas 30 år. Vi handler helt sikkert gerne hos jer igen en anden gang
Utrolig god kundeservice fra Sara
Utrolig god kundeservice fra Sara
Ville gerne have med grønt net og hun skrev flere gange retur :-)
Bh Flemming
Der var lang leverings tid uden det…
Der var lang leverings tid uden det blev meldt ud. Var dog søde at skrive tilbage og undskylde da jeg skrev til dem.
Gode vare hurtig levering
Via en reklame på instagram bestiller…
Via en reklame på instagram bestiller jeg et badmintonsæt (sommerpakken) d.6/5. Da jeg ikke har modtaget noget den 12/5 ringer jeg til zerv. Der fortæller den flinke medarbejder at de ikke kan få badmintonnettet fra deres leverandør.
Dårlig service at de reklamere med et produkt de ikke kan levere. Dårlig service at jeg selv skal kontakte Zerv for at få denne information. Zerv ville gerne annullere min ordre eller give mig 10%

Resposta da ZERV
Kanon kundeservice
God service og meget hurtig levering:)
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.