Zoofabriken Opiniões

TrustScore: 1.5 em 5

1,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Första och sista gången jag handlar på zoo fabriken. Betala aldrig i förskott! Som TUR var valde jag att betala efter lev. Inget paket kom och försökte få kontakt m företaget men fick ingen återkopp... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Fick varorna efter 2 månader. Försökte kontakta företaget ett antal gånger utan svar. Kontaktade Svea ekonomi, de var inte mycket till hjälp. Ofattbart att Svea ekonomi vill bli ihopblandade med ett... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Ni Lurade mig på 631 kr! Jag fick aldrig varan eller inget svar på mejl eller någon att kontakta!!! Jag betalade i förhand och dessvärre inte tog på klarna. Men jag fick aldrig min vara!! Ni är... Ver mais

Informações de contacto

Muito mau

TrustScore: 1.5 em 5

594 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

9 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Undvik

Det tog ca 2 månader att få båda mina hundmatssäckar, kommunikationen var undermålig och trots att jag upprepade gånger försökte avbryta min beställning och få mina pengar tillbaka fick jag inte det. Dessutom erbjöd de vid flera tillfällen 10 procent tillbaka i kompensation men de pengarna såg jag aldrig skymten av.

Classificada 1 em 5 estrelas

Ingen feedback när jag skrev och…

Ingen feedback när jag skrev och undrade varför jag inte fick min vara som jag betalat för. Tog över 20 dagar innan jag fick varan när det står att det tar ca 3-4 dagar. Ingen som svarar på mailen, bara ett automatiskt svar som säger att dom har mycket att göra nu. Sen svarar dom inte när jag vill göra ett återköp.

VARNING

VARNING! Första röda flaggan var utebliven orderbekräftelse, inte ett ljud från mailen om att något var beställt, trots betalt. Mailade företaget utan återkoppling. Provade sen att maila från en annan mailadress och då fick jag svar med ursäkt om försening osv och att beställningen skulle skickas inom 2-3 dagar. Sen, INGENTING. Inget paket, ingen spårningslänk som utlovades mm. Har nu gått 3 veckor och jag är fortfarande 1300kr fattigare, utan att hundens mat har kommit eller ens visat sig existera på något sätt.
VÄLJ ETT ANNAT FÖRETAG.

8 de maio de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Fick tjata via Mail i mer än en månad…

Fick tjata via Mail i mer än en månad innan de skickade varan. Först efter mer än en månad svarade de att de tyvärr inte hade kvar den i lagret och erbjöd15 % rabatt på en dubbelt så dyr vara. Jag skrev jag ville häva köpet o få pengarna åter. Dagen efter hade dom skickat den. Tyvärr för liten och har returnerat den men nu har jag inte fått pengarna åter och de svarar inte på mail

Classificada 1 em 5 estrelas

Beställt och betala 1.499 kr för…

Beställt och betala 1.499 kr för hundmat. Mailade pga försening och fick svar att leverans var sen även för dem. De skulle prioritera o skicka så fort de fick in.
Fortfarande inget paket och nu svarar de inte på mail längre.
Betalade via Swish.
Nu är jag arg!

8 de maio de 2025

Aldrig mer

Vart skall jag börja. Svarar inte på mail, i princip omöjliga att få tag på.
Meddelar inte om förseningar.
Skickade massa mail om att jag inte ville ha min order pga försening. Ingen respons.
Helt plötsligt ,efter över 1 månad, dök hundmaten upp. I en svart plast säck.

23 de abril de 2025

Fruktansvärt oseriöst företag!

Fruktansvärt oseriöst företag!! Inga telefonummer att ringa!! Svarar inte på mail!! Förbetalt, leveransen uteblev men poppade upp helt plötligt efter TRE VECKOR...när det skulle ta 2-3 dagar!!
HANDLA INTE HÄR!!!

23 de abril de 2025

Skickar aldrig din produkt

Beställde och en månad senare hade jag fortfarande inte fått något paket i posten eller ens tracking nummer. Jag mailar de då deras hemsida säger ett par dagar för frakt... de mailar tillbaka och säger förlåt och att det ska vara hos mig inom 3 dagar, en ytterligare vecka går och de har fortfarande inte äns skickat paket. Jag har nu mailat och begärt pengarna tillbaka men skulle inte förvåna mig om det ej hände iheller. Att vara försen på leverans kan jag förstå men att inte säga någonting och bara låta kunden glömma det i flera veckor är scamming av högsta nivå

7 de maio de 2025

Varning ! Oseriöst företag

Varning !! Oseriöst företag , svarar inte på mail ,finns inget telefonnummer. Beställde en vara som inte passade och bad om en retursedel via Mail på deras hemsida. Har inte fått svar än efter nästan två veckor !

5 de maio de 2025