ZorgKiezer Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

De overstap is prima verlopen. Heeft aan het eind vh jaar wel wat meer tijd nodig dan de veronderstelde 5 werkdagen. Ik heb geen bevestiging ontvangen, van de nieuwe zorgverzekeraar ASR, maar we... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Je geeft aan wat je zoekt en meteen komt de juiste selectie tevoorschijn. Ook hierin kun je weer zaken met elkaar vergelijken. Vervolgens kun je eenvoudig overstappen. Het is echt supersnel geregeld.... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Het uitkiezen van een passende zorgaanbieder ging heel gemakkelijk. Ik ga 20 euro per maand minder betalen dan voorheen en daar ben ik erg blij mee! Het overstappen zelf heb ik ook geen omkijken naar... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Waardeloze oplichters heb via scoupy een zorgverzekering bij Vink afgesloten via zorgverzekering en zou een cashback ontvangen van €27,50 Nu hoor ik dat ik niet aan de voorwaarden voldoe 6 maanden la... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Companhia de seguros de saúde

Zorgverzekering 2025 en 2026 vergelijken. Vergelijk, Kies en Bespaar met onze zorgvergelijker op je zorgverzekering ✓ Vind eenvoudig de beste in 2026

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

2 mil opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

150 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 4 em 5 estrelas

Medische verzekering vergelijken – snel en eenvoudig

Ik heb de website gebruikt om een zorgverzekering te kiezen en alle voordelen te vergelijken. Het was eenvoudig en snel.

Beste,

Bedankt voor je positieve review en de 4 sterren! Goed om te horen dat je afgelopen november of december gebruik hebt gemaakt van onze vergelijker voor zorgverzekeringen. We hopen dat je blij bent met je overstap.

Vragen of opmerkingen? Je kunt ons op werkdagen makkelijk bereiken via de chat, WhatsApp of telefonisch op 020 261 1600. Mailen mag natuurlijk ook: klantenservice@zorgkiezer.nl

Heldere informatie

Heldere informatie

2 de dezembro de 2025

Beste,

Wat een fijne beoordeling, dank je wel voor de 5 sterren! Geweldig dat je via ons in november of december een zorgverzekering hebt gekozen waar je tevreden over bent.

Heb je later nog vragen of iets nodig? We zijn op werkdagen goed bereikbaar via de chat, WhatsApp of telefonisch op 020 261 1600. Of stuur een mailtje naar klantenservice@zorgkiezer.nl

Prima ervaring!

Duidelijke vergelijkingen. Makkelijk overstappen, snel geregeld

29 de dezembro de 2025

Classificada 5 em 5 estrelas

Overstappen ging soepel en snel

Overstappen ging soepel en snel. Duidelijke site waarop je kan zien welke zorgverzekering het beste bij je past.

20 de dezembro de 2025

Beste,

Superbedankt voor je 5-sterren review! We zijn blij dat je afgelopen november of december je nieuwe zorgverzekering via Zorgkiezer hebt geregeld. Daar doen we het voor 🙂

Heb je nog vragen of wil je iets aanpassen? Neem gerust contact met ons op via chat, WhatsApp of 020 261 1600. Mailen mag ook: klantenservice@zorgkiezer.nl

Classificada 5 em 5 estrelas

Het is heel makkelijk om over te…

Het is heel makkelijk om over te stappen. Je kunt kiezen uit alle zorgverzekeraars.

Beste,

Wat leuk om te lezen, dank je wel voor je mooie beoordeling! Fijn dat we je hebben kunnen helpen bij het kiezen van een nieuwe zorgverzekering in de overstapperiode.

Mocht je ergens tegenaan lopen, laat het ons weten. We zijn bereikbaar via chat, WhatsApp en telefoon op 020 261 1600. Of stuur een mailtje naar klantenservice@zorgkiezer.nl

ook top last minute…

was helemaal vergeten over te schakelen van zorgverzekering, gelukkig was ik door zorgkiezer binnen 10 minuten van verzekering veranderd

Duidelijke uitleg

Duidelijke uitleg. Heel overzichtelijk.

31 de dezembro de 2025

Beste,

Dank je wel voor de mooie beoordeling! Fijn dat je (via ons) een nieuwe zorgverzekering hebt gekozen afgelopen november of december. We hopen dat je tevreden bent met je keuze.

Heb je nog vragen of wil je iets met ons delen? We zijn op werkdagen goed bereikbaar via de chat, WhatsApp of telefonisch op 020 261 1600. Mailen mag ook: klantenservice@zorgkiezer.nl

Ging vlot en zonder onduidelijkheden

Ging vlot en zonder onduidelijkheden

18 de dezembro de 2025

Zorgeloos

Snel en
zorgeloos

2 de dezembro de 2025

Vrij eenvoudig

Vrij eenvoudig. Maar toch ook een beetje gedoe. Zou graag zien dat je via digiid toestemmung geeft de gegevens oude zorgverzekering over te nemem

9 de dezembro de 2025

Goede website

Goede website! Ik kan precies zien welke verzekering bij mij past.

Goede duidelijke vergelijkingen.

8 de dezembro de 2025

Duidelijk

Duidelijke informatie

18 de dezembro de 2025

heel te vereden

Soepel overstappen

Soepel overstappen. Zelf niks hoeven regelen behalve gegevens invullen.

Heel snel en gemakkelijk

Heel snel en gemakkelijk. Goed advies.

28 de dezembro de 2025

Simpele overstap

Simpele overstap, mooi vergelijk tussen de opties, keuze maken en de rest gaat vanzelf

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede vergelijking en behalve de zorg…

Goede vergelijking en behalve de zorg hebbn we ook via zorgkiezer de energie overgezet! Blij mee scheelt toch een paar tientjes per maand!

1 de janeiro de 2026

Het was kinderlijk eenvoudig

Het was kinderlijk eenvoudig. Makkelijker kan het niet. Helemaal top.

31 de dezembro de 2025

Snel en overzichtelijk

Opvallend snel overzichten kunnen maken waarin de bestaande verzekering wordt meegenomen. Vergelijking op alle onderdelen of alleen op de verschillen. Daardoor dit keer het overstappen doorgezet!