De overstap is prima verlopen. Heeft aan het eind vh jaar wel wat meer tijd nodig dan de veronderstelde 5 werkdagen. Ik heb geen bevestiging ontvangen, van de nieuwe zorgverzekeraar ASR, maar we... Ver mais
Je geeft aan wat je zoekt en meteen komt de juiste selectie tevoorschijn. Ook hierin kun je weer zaken met elkaar vergelijken. Vervolgens kun je eenvoudig overstappen. Het is echt supersnel geregeld.... Ver mais
Het uitkiezen van een passende zorgaanbieder ging heel gemakkelijk. Ik ga 20 euro per maand minder betalen dan voorheen en daar ben ik erg blij mee! Het overstappen zelf heb ik ook geen omkijken naar... Ver mais
Waardeloze oplichters heb via scoupy een zorgverzekering bij Vink afgesloten via zorgverzekering en zou een cashback ontvangen van €27,50 Nu hoor ik dat ik niet aan de voorwaarden voldoe 6 maanden la... Ver mais
Zorgverzekering 2025 en 2026 vergelijken. Vergelijk, Kies en Bespaar met onze zorgvergelijker op je zorgverzekering ✓ Vind eenvoudig de beste in 2026
Nes 76, 1012 KE, Amsterdam, Holanda
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Snel en duidelijk overzicht van verschillenfe aanbiedingen. Na beslissing zonder problemen overgestapt.

Resposta da ZorgKiezer
Via diverse sites zorgverzekeingen vergeleken. Bij Zorgkiezer vind ik dezelfde goedkoopste. Nationale Nederlanden die € 0,05 p.m. duurder is dan de goedkoopste en beter overeen komt met mijn wensen, komt echter niet voor in Zorgkiezer. De een na goedkoopste is maar liefst € 5,00 p.m. duurder dan NN. Mijn advies: gebruik meerdere vergelijkingssites.

Resposta da ZorgKiezer
Een van de beste zorgvergelijkers die behalve de basisverzekering ook verschillende aanvullende verzekeringen vergelijkt
Eenvoudigste interface en erg makkelijk en begrijpelijk in te vullen!
Kritiekpunt: mensen behoren geen ziektekostenverzekering af te sluiten als de contracten met hun zorgverleners nog niet bekend zijn. Dit behoort als grote disclaimer bovenaan de vergelijkingspagina te staan.

Resposta da ZorgKiezer
5 sterren voor prima service, -3 sterren voor hoe achterlijk veel mails jullie sturen. Ik hoef geen 6000 mails voor een service die ik max. één keer per jaar gebruik.

Resposta da ZorgKiezer
Lokkertje, maar geen concreet aanbod van de aanvullende verzekering. Alleen een top 3 van basisverzekeringen. Echt misleiding, zo halen ze je binnen en achteraf zit je met de gebakken peren!
Ben gewoon open en eerlijk en geen suggesties wekken dat men goedkoper uit is door alleen de basisverzekering te vergelijken op prijs!
Inhoudelijk zijn ze allemaal hetzelfde, het enige verschil zit hem in de service van de zorgverzekering.
Het echte verschil zit in de aanvullende verzekeringen, maar hier krijg je dus geen voorstel voor, ondanks het zo in hun advertenties wel overeenkomt dat ze alles vergelijken!
Nogmaals zeer misleidend!

Resposta da ZorgKiezer
Via zorgkiezer uiteindelijk voor een zorgverzekeraar gekozen. Er is een elektrische tandenborstel beloofd. Een heel kort mailtje dat ze niet voorradig waren. Deze heb ik dus nooit ontvangen.
Elk jaar beloven ze dit weer. Mensen trap er niet in.
Dit was een actie in 2023 en in 2024 ontving ik dat bericht.

Resposta da ZorgKiezer
Ze hebben beloofd dat ik een tandenborstel zou krijgen in 2023 was dit. Nooit de tandenborstel ontvangen. Ik heb meerdere keren contact gezocht. En nu zeggen ze dat ik gewoon pech heb en deze niet krijg

Resposta da ZorgKiezer
Een opmerking van ruim aantal heb ik niets aan. Dit soort opmerkingen van een aantal etc heb je niets aan

Resposta da ZorgKiezer
10euro nooit ontvangen. Communiceren niks met je. Echt lokkerij mensen. Ga ajb hun gebruiken om te vergelijken en daarna zelf overstap doen via de site van de aanbieder en niet via hun.

Resposta da ZorgKiezer
Tip een vriend actie is waardeloos.
Nooit de 10 euro bol.com cadeaubon ontvongen ,omdat ik de voorwaarden niet voldoe.En hun voorwaarden ga je nooit voldoen.
Bv je mag niet op het zelfde zijn
Of je mag ook geen nieuwe klant zijn.
Kortom is dit echt waardeloos en puur om te misleiden.

Resposta da ZorgKiezer
Toen ik vroeg hoe Zorgkiezer kan zien dat ik via hun pagina een verzekering heb afgesloten, dus welke gegevens ze van mij hebben eb wat ze ermee doen, kreeg ik telkens dezelfde reactie, dat ze daar geen antwoord op geven. Huh? Wat onfatsoenlijk en absoluut niet avg proof.

Resposta da ZorgKiezer
Ze beloven je een elektrische tandenborstel. Hen al 2x via deze site een zoegpolis afgesloten. Maar die elektrische tandenborstel kwam nooit.
Dus niet echt betrouwbaar.

Resposta da ZorgKiezer
Dankzij Zorgkiezer heb ik eenvoudig en snel mn zorgverzekering kunnen afsluiten dmv vergelijkingen met andere verzekeraars. Dank hiervoor!!!

Resposta da ZorgKiezer
De persoonlijk beste zorgverzekering kiezen en het proces wat daarna ontstaat en wordt geregeld door Zorgkiezer is perfect en geef ik de volle 5 sterren.
Waarom dan nu toch deze 3 sterren? Dat is omdat nadat ik mijn keuze had bevestigd, ik elke dag e-mails van Zorgkiezer bleef ontvangen om toch maar via Zorgkiezer de vergelijkingstest te doen bij Zorgkiezer en de mogelijke overstap te laten regelen door Zorgkiezer. Dit, terwijl ik dat dus net allemaal had geregeld....via Zorgkiezer.
Dus Zorgkiezer, breng je Data Integratie en Customer Relationship Management op orde!

Resposta da ZorgKiezer
Overgang ging goed, maar er mist informatie. Zie titel van deze beoordeling

Resposta da ZorgKiezer
Fijne site duidelijkheid en stukken goedkoper om af te sluiten

Het vergelijken ging gemakkelijk. Snel geregeld 👍

Resposta da ZorgKiezer
Goede prijsvergelijking met het huidige zorgpakket.